Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET EVET bend 2009 annesiyim kzıımın adı ceren cok beğeniyoruz sende koy caım
bende 2009 nisan annesiyim kızımın adı melis naz
melis güzel isim bal,bal arısı demek. hem bal gibi tatlı olsun hemde arı gibi çalışkan olsun dedik.
tabi arkasına naz ekleyince nazlıda oldu :)
erkek olsa musa koyacaktım
kızlar bizde batuhan koycaktık ama sonradan batuhan isminden vazgeçtim mahallede zaten 4 batuhan var oyüzden degiştirme kararı verdik ama şimdi isim belli degil eşim bana bıraktı hangi isim olur dersen o olur diyo ama isim ne olacagına daha karar veremedim
benim oğluşumun ismi uzun zamandır hazırdı babası poyraz istedi öle de olcak allah nasip ederse..kız olursa da ben bu görevi üstlencektik hira koyacaktım ismini.belki fikir olur tatlım aklımda haktan,beril,berra,oğuz,kerem,kayhan,acar da vardı..
cumartesi cinsiyeti belli olacak..kız olursa parla,ada,duru..bunlardan biri olabilir..erkek olursa eymen hoşuma gidiyor ama eşim istemiyor..denizi çok beğenirim ama etrafımızda onlarca var..nedense erkek ismi bulamıyorum..en başından beri kız istediğim için heralde..
oğlumun ismini ben bırakmıştım tutturmuştum yusuf olcak diye sağ olsun eşim hiç bişey dememişti aa ikinciyekarışmayacan diyor geçen gelmiş isim buldum dedi kız olursa nisa erkek olursa daha tam karar vemedim ama ya tha yada tunahan diyor güzel dedim bırakırız cinsiyeti belli olsunda
ben kızım da olsa oğlum da olsa ÖZDEN (kızlık soyismim) koyacaktım zaten,o yüzden fazla düşünmedim
eşim yekta(tek olan) ismini çok istiyor,kız olarak da benm aklımdan şimal(kuzey) ismi geçerdi, ama ben bir espirisi olsun istiyorm eşimin ve benm soyismim oğluşumun nüfus kağıdında birlikte yan yana olcak :asigim:
bizimki de idil beray olcak inşaallah
benım bebısım erkek taaaa nısanlıyken belırlemıstık bu ısmı benım ısmım razıye esımın turgay ikimizin isimlerının ılk hecelrı uyuyo ısme o sekılde dusunduk turgay'ın tu raziye'nın ra sı TUĞRAAAAAA bebısımızn ismı
ben kızım da olsa oğlum da olsa ÖZDEN (kızlık soyismim) koyacaktım zaten,o yüzden fazla düşünmedim
eşim yekta(tek olan) ismini çok istiyor,kız olarak da benm aklımdan şimal(kuzey) ismi geçerdi, ama ben bir espirisi olsun istiyorm eşimin ve benm soyismim oğluşumun nüfus kağıdında birlikte yan yana olcak :asigim:
ben 4 aylik hamileydim cinsiyetini bilmedigimiz icin isim dusunmemistik ama dusuk esnasinda cinsiyeti belli oldu. kaybettigim oglumun ismi Umut oldu umudumuz hic bitmesin diye
hala cinsiyeti belli değil yaa belli olsunda bi isim bulmak kolay gerçi kociş bırakacakda
ama kız isimlerin yanına gül eklemek çok iyimiş bide genelde hyrlı evlat olurlarmş
ben 4 aylik hamileydim cinsiyetini bilmedigimiz icin isim dusunmemistik ama dusuk esnasinda cinsiyeti belli oldu. kaybettigim oglumun ismi Umut oldu umudumuz hic bitmesin diye