Hmm benim bebgimin cinseyiti kurban bayraminda belli olucak. Kiz çocugu çok istiyorum, söyleye söyleye herkes bilirdir artik :)
Isim olarak tam düsünmedik ama oglan olursa Selim, Elyessa var aklimda.
Kiz olursa, Ezel, Eda. Simdilik bu kadar. Kizim olursa annenim ismini göbek ismi olarak koymak istiyorum. Fransada yasadigimiz için, her ismi koyamam çûnkü söylerken ismi acayip oluyor ve çocuk ilerde dalga geçilmesini istemiyorum.
Daha ben dogurusaya kadar kaç isim bulurum:))
önemli olan nokta aslinda anlami guzel olmazsi. Ve dini tabii ki. Bu ara arkadaslar dini güzel kiz isimleri olursa yazin heeee
benim oğlum olacak adı belli eşim çok önceden demişti erkek olursa yavuz selim olsun diye bende kabul ettim ama ben eren,kerem olsun isterdim kız olursada ceylin naz koyacaktım bakalım ikinciye inş
bende nisan annesiyim.bebişim erkek olacak.adını emir koymayı düşünüyoruz.
Canım benİmkİ erkek bİlİyorsun bende kuzey semİh koyacaĞım....
Kız olsaydı nazlı nİsa olacaktı....
benimde oğlum olacak kısmetse
ve ismide ahmet yusuf olarak karar verdik daha doğrusu ahmet ismini kayınpederim koyacakmış yusuf uda ben :)
ama eğer sadece babası ve bana kalsa idi yusuf tuğra olacaktı yavrum
çok güzel başlık olmuş bizde çok kararsısız. bir an önce karar vermemiz lazım çünkü sağdan soldan anneler kardeşler karışmaya başladı biz şunu istiyoruz diyip kestirip atıcaz yoksa birinin dediğine tamam desek diğeri alınabilir.
biz hep kız isimleri bakmıştık belki size faydası olur size de yazayım:
*BENGİ Sonu olmayan , sonsuz
*EZGİ Melodi
*HAYAL Varmış,olmuş gibi zihinde canlandırılan imge.
*İLKE Temel alınan düşünce , kural
*İPEK İpekböceği kozasından elde edilen ince ,parlak kumaş
*İZGİ Güzel ,adaletli.
*PERİ Güzel ve alımlı
BERİN
DERİN: eşim evlenmeden çok öncesinde bu isme takmıştı çok istiyordu ve hiç vazgeçmedi:)
ve en son HAYAL DERİN olarak karar vermiştik ki oğluşumuz olacağı kesinleştikaydirigubbakcemile2 bizde şimdi erkek ismi arıyoruz. erkek isimlerinde ise listemiz şöyle:
ARAS (ben istiyom eşim istemiyo)
EGEMEN (eşim istiyo ben istemiyom)
UTKU (ben istiyom eşim istemiyo)
ATA (ikimiz de sıcak bakıyoz ama tam da içimize sinmedi)
TOPRAK (son favorimiz ben istiyom eşim kararsız ama sıcak bakıyo:)
ben ceyda dedim eşim irem diye tutturdu sanırım bizimkisi büyük ihtimal irem görünüyo rabbim kısmet ederse canım hayırlısıyla inşallah sağlıklı doğsunlarda
merhaba arkadaşlar.benimde nisanda bir kızım olacak insallah.isim ceren olarak düşündüm ama kübra ve merve arasında gidip geliyorum.ama büyük ihtimal ceren gibi görünüyor
Allah hepinize sağlıklı bi şekilde bebeişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
ben 2009 nisan annesiyim
oğlumun adı Demir
Poyraz ı da çok beğenirdik
kız olsaydı Nehir koyacaktım 2. ye inş. :))
ben bi türlü karar veremedim çok zor bu isim işi
bi ara melis istiyoduk aslında fena değil
kardeşimde ipek olsun diyo
bakalım nasıl olucak çok zor gerçektenmafoldumben
bizimde kızımız olacak inşallah adı zeynep naz veya zeynepsena bakalım hayırlısı artık zeynep ismini ailecek çok seviyoz modasıda hiç geçmiyo bence ama inci ve ipekte çok güzel erkektede umut ismini çok seviyom
merhaba arkadaşlar.benimde nisanda bir kızım olacak insallah.isim ceren olarak düşündüm ama kübra ve merve arasında gidip geliyorum.ama büyük ihtimal ceren gibi görünüyor