Canim,
Ben cocuk yapmaya karar verdikten sonra duzenli beslenmeye gecmistim. Yaklasik 6 aydir da folik asit ve vitamin aliyorum duzenli olarak.
Bulantim az ama yine de kendimi zorluyorum yemek icin. SIK SIK ama az yiyorum. Kucuk porsiyonlar yani. Sabah kalkar kalkmaz 3 tane kuru kayisi yiyip, bir bardak ilik su iciyorum. (Saat 6 da kalkiyorum) Kabizlik sorunum yok sukur. Sutu hic sevmem ama sat 7 de buyuk bardak kakaolu sut iciyorum. 2 saat sonra peynirli tost yiyorum taze SIKILMIS havuc ve elma suyuyla. Oglen mutlaka sebze yemegi yiyorum. Yaninda da karbonhidrat icin makarna veya pilav ve yogurt. Ogleden sonra meyva salatasi yapiyorum. Saat 3 gibi falan. Aksam 6 da aksam yemegimizi yiyoruz. Genelde corba, tavuk yada balik, yanina salata, bir de haslanmis sebze.
Gun boyu en az 2 litre su iciyorum. Her 10 dakikada bir tuvaletteyim ama olsun :)))) Bir de en az gunluk 8 saat uyumaya gayret ediyorum. Bazen gece uyuyamiyorum. Onu mutlaka takviye ediyorum gunduz sekerlemeleriyle.
Kucuk porsiyonlar yersen ve mideni bos birakmamaya gayret edersen bulantilar cok rahatsiz edici olmuyor.