2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

şekerlerde kapı süsünde çok güzel tatlım ciciler hele bende dayanamadım kilotlu takımlardan aldım çok hoşlar demi kızlaraokadar ciciler varki inş üzerindede görürüz miniğinin sağlıkla giysin kuzun

gökkuşak çok güzel olmuşlar canım,güle güle güzel günlerde kullansın bebeğin...

Gökkuşak çok güzelmiş hepsi de boğum boğum kollarıyla bacaklarıyla giyinsin inşallah prenses

gökkuşak hepsi çok güzel canım güle güle kulansın bebişin şekerlerine ve kapı süsünede bayldım nekadar beceriklisiniz yavvvv

çok yeşekkür ederim kızlarrrrr.......daha güzelleri sizlerin olsunnnn....

cidden kızların yazlıkları çok tatlııı....bende tombiş kollar ve bacaklar hayal ediyorumm..hele o köfte ayaklarrrrr.............

gökkuşak çok güzel şekerler de kapı süsü de...cicileriniz de...güzel günlerde kullanırsınız inşallah..

özlem ve ipeknil ben yeni gördüm sizin beişlerin eşyalarını hepsi çok güzel güle güle kullansınlar harikalar

gökkuşak bayıldık kıyafetlerinize,şekerler ve kapı süsünde çok güzel,güzel günlerde giysin mina hanım

Gökkuşak, şekerleriniz, süsünüz ve cicileriniz harika :)) güle güle kullanın inşallah... Mina Hn. kokoş olacak valla bayanssulusmile

gökkuşak
çok tatlılar cnm benım
allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

gökkuşak hepsi çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah....

gökkuşak bayıldık kıyafetlerinize,şekerler ve kapı süsünde çok güzel,güzel günlerde giysin mina hanım

hepsi çokkkk tatlı ya bayıldımm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
delikafaduldendelikafadulden

allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin çok tatlıymış cicileri :)

Gökkuşak, şekerleriniz, süsünüz ve cicileriniz harika :)) güle güle kullanın inşallah... Mina Hn. kokoş olacak valla bayanssulusmile

çok sağol, hepimizin bebekleri sağlıkla güzel günlerde kullansın tüm cicilerini inşallah...

gökkuşak
çok tatlılar cnm benım
allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

gökkuşak hepsi çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah....

hepsi cok tatli mas ...insan dayanamiyor herseyi alasi geliyor

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLARRRR....daha güzelleri sizlerin olsun inşallahhhh.......opuyorumnanaktan

Hülya, Şerife çok güzel cicileriniz.İyi günlerde, sağlıkla kullansın bebişleriniz. :nazar:

Bunlar da benim kelebeğimin cicileri kızlar.Geç oldu ama gören olur umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görkemcim hepsi çok güzel Allah güzel günlerde, sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah

çok tatlı görünüyolar, güle güle kullansın canım bebişin :emir_bebek:

Devam ediyorum hızımı alamadım ohaoldumsmile

Son düzenleyen: Moderatör:
X