2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

009.JPG
004.JPG
003.JPG
001.JPG
002.JPG

006.JPG
008.JPG
013.JPG
005.JPG

007.JPG
010.JPG
011.JPG
012.JPG
014.JPG

015.JPG

Son düzenleme:
HÜLYA ve ŞERİFE
yerim ben o bebilerin cicilerini çok tatlılar
çok yakın amanda içlerindeki fotolarını görcezaklinialirimsmile

kızlar hepsi de çok güzel sağlıkla giysin bebişleriniz inşallah

YERİM BUNLARI ÇOK TATLILAR YA BEBİŞİMİZ SAĞLIKL giysin

güle güle sağlıkla kullansın bebişler .çok tatlılar

Hülya ve Deniz tüm cicleriniz çok güzel, Allah sağlıkla güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah...

teşekkür edermiz kızlar Şeniz

yetercim sizde güle güle kullanın, keşke daha büyük ekleseydin battaniyeleri merak ettim, örme galiba bilmiyorumkismile :hulya: :hulya: :hulya:

şerife canım eklemişsin
çok tatlılar güzel ve sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun

teşekkür ederiz teyzelerimiz tüm bebişlerin cicileri çok güzel zaten bebişler çok güzel
huuulya canım battaniyemiz penye annem nakışçıya yaptırmış baya kalın iki katlı bir tarafı yeşil diğer tarafı beyez :emir_bebek:

tüm teyzelere teşekkürler ediyoruz...Evet Nilaycım ekledim sayende sana da ayrıca yardımlarından dolayı teşekkür ederim...

teşekkür ederiz teyzelerimiz tüm bebişlerin cicileri çok güzel zaten bebişler çok güzel
huuulya canım battaniyemiz penye annem nakışçıya yaptırmış baya kalın iki katlı bir tarafı yeşil diğer tarafı beyez :emir_bebek:

pardon ya karıştırmışım ben, şerifeninmiş örgü battaniyeler, nicke dikkat etmemişim,
şerifeeee görcem o battaniyeleri :hulya: :hulya:

hülyacım şerifecim yeterb çok güzel ciciler almışsınız sağlıklı güzel günlerde giysin inş.bebişler bunlarıı

ben 2009 mayıs annesiyim allah hepinizin bebişini hayırlısı ile kucağınıza almanızı nasip etsin, aldığınız kıyafetlerin içi dolsun inşallah yarabbim. çok güzel birşey şimdi resimlere bakınca geçen seneki heyecanlarım aklıma geldi.

ben 2009 mayıs annesiyim allah hepinizin bebişini hayırlısı ile kucağınıza almanızı nasip etsin, aldığınız kıyafetlerin içi dolsun inşallah yarabbim. çok güzel birşey şimdi resimlere bakınca geçen seneki heyecanlarım aklıma geldi.
aminn inş a.s.

kapı süsümüz annesi mina için yaptıopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
bunlarda yazlık cicilerimizzzz...........

buyrunnnnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
şekerlerde kapı süsünde çok güzel tatlım ciciler hele bende dayanamadım kilotlu takımlardan aldım çok hoşlar demi kızlaraokadar ciciler varki inş üzerindede görürüz miniğinin sağlıkla giysin kuzun

gökkuşak çok güzel olmuşlar canım,güle güle güzel günlerde kullansın bebeğin...

Gökkuşak çok güzelmiş hepsi de boğum boğum kollarıyla bacaklarıyla giyinsin inşallah prenses

gökkuşak hepsi çok güzel canım güle güle kulansın bebişin şekerlerine ve kapı süsünede bayldım nekadar beceriklisiniz yavvvv

X