saol nevincimtubacım çok güzelmiş cicileriniz güzel günlerde giydirirdin inşallah
saol canım amin hepimiz inştugbacım hepsı cok guzeller masallah... ozellıkle hastane cıkısına bayıldım allahım saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın:Saruboceq:
tubişcim çok güzeller saglıkla giysin kuzucugun
tuğbacım bebişinin cicileri çok tatlı güzel günlerde giydirmek nasip olur inş. :lepi:
Tuğba hepsi çok güzeller ,Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
tuğbacım iyi günlerde kullanın cicilerinizi ..çok güzeller .........
tuğbacım güle güle kullansın prensesin....çok tatlılar..
teşekkürler kızlarrrrrrrr opuyorumnanaktantuğba, cicileriniz çok şeker, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
saol canımmmmmopuyorumnanaktangüzel günlerde giysin tuğbacım. çoook ciciler kızın gibiii
saol canımm inştuğba çok güzellermiş güle güle kullanın :hulya:
selmacım nısanın cıcılerı cok guzel.. allahım bayıldım ya o etekını yerım ben... allahım saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın
selma canım cok tatlı kızının cicileri allah sağlık ve sıhatle giydirmeyi nasip etsin canım:ecrin_bebek: tam kokos olcak senin kızkaydirigubbakcemile3
gokkusak,devrımım.selma,hulya bebıslerınızın cıcılerı cok guzel saglıkla gıysınler ınsallah
selma kızının cicilri çok güzel güle güle giysin Nisan bebek inşallah...
teşekkür ederim kızlar rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıkla giysin ekitsin kuzularımızhülya selma ve tuğba harika ciciler bunlar.Rabbim hayırlı güzel sağlıklı günlerde giydirmeyi nasib etsin...
ya tamamlamadan eklemek istemedim cnaım henüz yerleştirmedim perdesi halısı da eksik bitsin ekiycemkızlar çok tatlı bebişlerinizin cicileri selma kızının odasını resmi niye ypk ben mi göremedim?
merhaba teyzoşlar sizlere yusuf için aldığım bazı eşyaları göstermek istiyorumm
gerçi daha tamamlanmadılar ama olsun aldıkça eklerimm
umarım beğenirsinizzz
BUNLAR ÇEŞıT ÇEŞıT TULUM VE ZIBINLARIMIZ
TULUMLARIMIZ
DOĞUMDA AMELıYATHANEYE VERECEĞıMıZ ÇOK UCUZA ALDIĞIM ZIBIN TAKIMI
ZIBIN VE PATıKLı PANTOLANLAR
BUNUDA TAKIM OLARAK ALDIM
HASTANEDEN EVE GELıRKEN MıNıĞıME GıYDıRECEĞıM ZIBIN TAKIMI BU ÇOK PARÇALI
BUDA O TAKIMIN BATTANıYESı
YAZLIK ıNCE BATTANıYEMıZ
POLAR BATTANıYEMıZ
AYRICA FERMUARLI BÖYLE KAPANIP UYKU TULUMU OLUYOO
KIŞLIK KALIN BATTANıYE
KUNDAĞIMIZ ANNEM ZORLA ALDIRDI OLSUN LAZIM OLUR HıÇ OLMAZSA ÜSTÜNE ATARIZ DEDı:)
ATLET VE KÜLOT TAKIMIMIZ BUNDAN 4 TAKIM ALDIM
ALT DEĞıŞTıRME MıNDERıMıZ
BICI BICI ıÇıN KÜVETıMıZ
AĞIZ MENDıLLERıMıZ HAZIR ALDIK KENARLARI YAPILI
ÖNLÜKLERRRR
MıNıCıK AYAKLARIMIZ ÜŞEMESıNN
BORNOZ TAKIMIMIZ ıÇıNDE BEBEKLıĞı ıÇıN HAVLU , SAÇI ıÇıN HAVLU ÖNLÜK VE KESESı VAR
BAKIM SETıMıZZ YAKUŞUKLULUĞA DEVAMM
ATEŞ ÖLÇER KULAK ÇUBUĞU BANYO TERMOMETRESı TARAK SETı VE TIRNAK MAKASIMIZ
BıBERON VE BENZERı EŞYALAR
OTO KOLTUĞUMUZ ANA KUCAĞI OLARAKTA KULLANILIYOO
BERELERıMıZ
EN GÜZELı EN SONA SAKLADIKK BUDA BAMBU BEŞıĞıMıZZ HARıKA BıR ŞEY BAKTIKÇA GÖZLERıM DOLUYOO
ÇOK YAKINDA BEBıŞıM BUNUN ıÇıNDE DURACAK