2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

hepinize teşekkürler kızlar....o montu ben daha hamileliğimden önce almıştım bayılmıştım çünkü kızım olmazsa arkadaşlarıma hediye ederim diye aldım C&A da indirim zamanı dayanamamıştım.gerçekten harika 6-9 ay tam kış gelince giycek bebeğim.........

gökuuşak gülegüle giydir inşallah
şerifeee kız ne çabuk bitirdin yeleği bana anlat bak tamam mı eteğede bak cimcimesi ya üzeindede görürüz kızlar inş

ayy bunları görünce ben içim gidiyor.allah cok güzel her şey .bende bu gün yine bir şeyler aldım.chiconun bakım setini aldım (şampuanı,bebek yagı,sabunu,pudrası,pişik kremi,ıslak havlu mendil)canta hediyeli 40 ytl aldım.bir kızıma spor bir kıyafer altım dokuz aylık olunca giyecek.biberon ve emzik aldım bir de.aslında yava yavaş cok erekli olan şeyleri tamamlamak lazım.ne olur ne olmaz.

GÖKKUŞAK
güle güle giysin kızın içinde büyüsün sağlıcaklaaa

arkadaşlar ben aldıkları mı cok göstermek istiyorum ama şu resim eklemeyi bir türlü beceremiyorum
berracım kuzucuğun sağlıklı günlerde giyinsin tulumlar ve yelekkler süper...opuyorumnanaktan
bu battaniyeyi nasıl ördünüz canım, annem de bu modelin tarifini arıyordu...bilmiyorumkismile

dscn0453i.jpg

dscn0454.jpg

dscn0456.jpg

bunlarda benim oğluşumun örgüleri, elimdekilerde bitsin onları da ekliycem, yavrucağım kara kışta doğacağı için ben harıl harıl örgü işine giriştim kaydirigubbakcemile3 alışverişini 15 tatilde yapıcaz inş, heycanla bekliyorum kaydirigubbakcemile2

hulyaaa çok ciciler yaaa maşallah sen bu arada çalışıyodun dimi ne ara ördün kızzz :hulya:

kızlar hepinizin cicileri birbirinden harika...güzel sağlıklı günlerde kullansınlar inş.hayırlı olsun

ogluma bugun yatak odası takımı aldık buyrun bakalım...
URL=http://img706.imageshack.us/i/fotoraf0014n.jpg/]
fotoraf0014n.jpg
[/URL]

hülüüüüüüüüüüü kız ne güzel işler çıkartmışsın eline sağlık canım arkadaşım sadece atkıdan haberimiz varı nazar almamak için mi demedin kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: canım hepsi çok güzel inş oğluşun üstündede görürüz tatlımmmm inş sebninkide kusmuklarla kirlenirkaydirigubbakcemile3

hulka odası çok güzel canımm mışıl mışıl uyusun içinde oğluşun inşallah

X