2010 Mayıs Anneleri

demek dede olduk heekaydirigubbakcemile3
yeni gelen torunlara hayırlı hamişlikler diliyorum..İnş kolay bir hamişlik geçiririr totiklerinize sağlıcakla kavuşursunuz inş..
Bizim topik çok uğurlu geldi hepimizeee...çok güsel bilgiler edindik güsel arkadaşlıklar kurduk..umarım sizde aynen bu duyguları yaşarsınız..hayırlı olsunnna.s.a.s.

öncelikle tüm 2010 mayıs annelerini tebrik ediyorum..

çok güzel bir serüven başlıyooo..

allahım hayırlısıyla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin..

biz 2009 mayıs anneleri çok güzel paylaşılar içerisindeyiz umarım sizinde böyle dvm eder..

Ay çok duygulandım ya , inş bebişlerle ve güzel haberlerle dolup taşar yeni topiğimz, 2009 mayıs annesi olarak hher konuda bize danışabilirsiniz kızlar elimizden geleni yaparız :))

mayıs ayında anne olmak çok güzel:))) bende 2008 mayıs annesiyim denildiği gibi bu topikte çok güzel paylaşımlar yaşadık ama 2009 anneleri gelince gerçekten papucumuz dama atıldı:)) bebişler büyüyüp sorumluklar başlayınca hepimiz dağıldık. artık kimse özellikle evde olan anneler bende dahil yazmaz hatta pc başına oturamaz olduk:))
Allah nasip ederse hayatımı değiştiren güzel mayıs ayında tekrar anne olmak istiyorum. eğer hamile kalırsam bir dahaki aya bu topikte paylaşırım inş:)) rabbim herkeze tattırsın bu güzüzel duyguları inş.
herkeze hayırlı hamilelikler şimdiden:)))

canım hayırlı olur inşallah.çok heyecanlandım valla.bizler burada çok güzel şeyler paylaştık üzüntü sevinç tecrübe halada öyle çok güzel dosrtluklarımız var .inşallah sizler içinde herşey güzel olur.

oyyy hem 2010 mayis anneleri hem dogumgünü..anam hepten yaşli hissettim kendimi :)))) fazla geldi bu bünyeye mafoldumben

şaka bi yana inşaAllah 2010 mayis anneleri basligida dolup taşar,güzel paylaşimlar içinde olursunuz..arkadaslarimin dedigi gibi biz cok güzel günler gecirdik..

kese görme heyecani,ikili testler,üclü testler,şeker testleri,folik asitler,cinsiyet ögrenme heyecani,sonradan kilosu boyu,dogum tarihi yaklaştikça heyecanla korku karişimi bi duygu :) daha neler neler oluyor o zaman diliminde :)

temennim hepinizin sorunsuz bir hamilelik gecirmesi :)

ay hadi bakalim dolsun taşsin bu topicccc :ecrin_bebek:

KandiLiniz Mübarek olsun 2008*2009 'un en güzel anneleri ve geleceğin tüm annelerinin

hemserim inş. mayıs sanada ugur getirir bize getirdigi gibi bende 2009 mayıs annesiyim....opuyorumnanaktan

merhabalar herkese.... gerçi daha öğrenmedım ben hamılelıgım net degıl ama şüphedeyım.adetıme 4 gun var. ama kasık agrılarım fena.sinirlilik halı gergınlık cok had safhada.normalde bukadar belırtım olmazdı adetım yaklastıgında hatta cogu zaman hıssettırmeden gelır ılk gunelr agrım olur ama bılmıorumkı.neye yorsam sasırdım test te daha cıkmaz dıye almadım.dün aksam yemek yerken bulantı geldı.sonra gectı.şüphedeyimmm...inşallah hamıleyımdır.

Birperi,İnşallah topiciğin ilk hamilesi olursun inşallah yavaş yavaş dökülmeyemi başlıyoruz

Birperi,İnşallah topiciğin ilk hamilesi olursun inşallah yavaş yavaş dökülmeyemi başlıyoruz

inşallah canım inşallah ay tüylerım dıken dıken oldu valla... çok fazla ümit edıphayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum....

birpericim,umut olmadan yaşanmaz ınşallah vardır Meleğin inşallah

Ceylan gözlümm canım Topiğinn hayırlıı olsunn.Hayırlıı gelsinnn hepimizeee inşallahhhhhhhh..Rabbimmm inşallahh mayıs annesi yapar bizi :)ramazana geliyor çalışmalarr.kaydirigubbakcemile3

Ceylan gözlümm canım Topiğinn hayırlıı olsunn.Hayırlıı gelsinnn hepimizeee inşallahhhhhhhh..Rabbimmm inşallahh mayıs annesi yapar bizi :)ramazana geliyor çalışmalarr.kaydirigubbakcemile3

aLLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
KUZUM BIZ NE DURUMLARDA ÇALIŞMADIK Kİ kaydirigubbakcemile3

inş. hamişsindir cnm...

ben testimi 4 gün varken yapmıştım ve çıkmıştı bi dene derim...a.s.

Ay kız Ceyloşummmm Allah iyiliğini versin emiiiiiiiiii bende koştura koştura geldim becihi gidince dedim Yaa Allah bismillah mayıs anneleri topiğini de ben açam amanın bide ne göriimmmmm Ceyloş yetmiş yetişmiş galiiiii erkenden sabırsızım benimmmm hehehhee
Kız şaka bi yana hayırlısı olsun hepsimize tatlım benimmm, bu ay içimde tuhaf bir heyecanla birlikte daha bir ümit var Rabbim yanıltmasın hiçbirimizi inşallah! :Saruboceq: Bu arada geçen seneki mayıs annelerine bayıldım valla çok sıcaksınız kızlar, bizde hamile olsakta galiiii bizde anneler topiklerini doldursakkkk, o yöntem, bu yöntem, şu kür bu test demeden artık :bbo:

Dadandım, bundan sonra burdayım teee becihi gelene kadar.. zemuszemus

:lepi::lepi::lepi::lepi::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…