merhabalar herkese.... gerçi daha öğrenmedım ben hamılelıgım net degıl ama şüphedeyım.adetıme 4 gun var. ama kasık agrılarım fena.sinirlilik halı gergınlık cok had safhada.normalde bukadar belırtım olmazdı adetım yaklastıgında hatta cogu zaman hıssettırmeden gelır ılk gunelr agrım olur ama bılmıorumkı.neye yorsam sasırdım test te daha cıkmaz dıye almadım.dün aksam yemek yerken bulantı geldı.sonra gectı.şüphedeyimmm...inşallah hamıleyımdır.
Birperi,İnşallah topiciğin ilk hamilesi olursun inşallah yavaş yavaş dökülmeyemi başlıyoruz
Ceylan gözlümm canım Topiğinn hayırlıı olsunn.Hayırlıı gelsinnn hepimizeee inşallahhhhhhhh..Rabbimmm inşallahh mayıs annesi yapar bizi :)ramazana geliyor çalışmalarr.kaydirigubbakcemile3
aLLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
KUZUM BIZ NE DURUMLARDA ÇALIŞMADIK Kİ kaydirigubbakcemile3
merhabalar herkese.... gerçi daha öğrenmedım ben hamılelıgım net degıl ama şüphedeyım.adetıme 4 gun var. ama kasık agrılarım fena.sinirlilik halı gergınlık cok had safhada.normalde bukadar belırtım olmazdı adetım yaklastıgında hatta cogu zaman hıssettırmeden gelır ılk gunelr agrım olur ama bılmıorumkı.neye yorsam sasırdım test te daha cıkmaz dıye almadım.dün aksam yemek yerken bulantı geldı.sonra gectı.şüphedeyimmm...inşallah hamıleyımdır.
Evet biraz erken oldu ama nisan annelerini açtım ve Hormon değerlerimin yüksek veTedavi olmam gerektiğinden dolayı 1 ay boyunca umut dahi edemedim bugün Dr.a gittim umut edebileceğimi Söyleyince çok sevindiğim için Topiciği açtım ve tecrübeli annelerle heyecanı bekleyişi yaşamak isteriz opuyorumnanaktan
Ay kız Ceyloşummmm Allah iyiliğini versin emiiiiiiiiii bende koştura koştura geldim becihi gidince dedim Yaa Allah bismillah mayıs anneleri topiğini de ben açam amanın bide ne göriimmmmm Ceyloş yetmiş yetişmiş galiiiii erkenden sabırsızım benimmmm hehehhee
Kız şaka bi yana hayırlısı olsun hepsimize tatlım benimmm, bu ay içimde tuhaf bir heyecanla birlikte daha bir ümit var Rabbim yanıltmasın hiçbirimizi inşallah! :Saruboceq: Bu arada geçen seneki mayıs annelerine bayıldım valla çok sıcaksınız kızlar, bizde hamile olsakta galiiii bizde anneler topiklerini doldursakkkk, o yöntem, bu yöntem, şu kür bu test demeden artık :bbo:
Dadandım, bundan sonra burdayım teee becihi gelene kadar.. zemuszemus