• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım senin alternatifin yok,bence o fiyat iyi bile,2tane özel hastane var sonuçda,daha yüksekde çekebilirlerdi fiyatlarını,benim gittiğim hastanede 1750diyor,düşün sayısız alternatif olmasına rağmen fiyatlar yüksek,mayısa kadar değişmez fiyatlar bence

haklısın, hastanesine göre fiyat fena değil ama dediğin gibi 300-500 lira falan duyunca çok geliyor kaydirigubbakcemile5

vallahi anlamıyorlar bizi, biz ne zaman tartışsak bebek hemen hissedip büzülüyor sanki karnımda :( dün eşime dedim bak beni sinirlendirme oğlum da sinirleniyor sonra ... geçen gittiğimde dra sordum normalde çok hareketli ama bazen çok durgun oluyor neden diye, üzülüp sinirlenirseniz öyle olur dedi...
bilmiyorum belkide biz hassaz davranıyoruz,canım bir yemek çekdi,onu yemeğe gittik,ablamlar felanda var,adamlar puseti dışarı koyalım içeri alamayız dediler,alırsın almazsın,eşimde beni sıkıştırıyor,kalk gidiyoruz diye,o civarda da başka o yemekten yapan yok,sinir oldum,bağırdım tamam kalk yemiyorum,gidelim diye ama dışardayız diye çokda bişey söylüyemedim,içime oturdu resmen,eve gelince çıkardım bende acısını :umursamaz:

bilmiyorum belkide biz hassaz davranıyoruz,canım bir yemek çekdi,onu yemeğe gittik,ablamlar felanda var,adamlar puseti dışarı koyalım içeri alamayız dediler,alırsın almazsın,eşimde beni sıkıştırıyor,kalk gidiyoruz diye,o civarda da başka o yemekten yapan yok,sinir oldum,bağırdım tamam kalk yemiyorum,gidelim diye ama dışardayız diye çokda bişey söylüyemedim,içime oturdu resmen,eve gelince çıkardım bende acısını :umursamaz:

benzer şeyleri biz de yaşıyoruz, ben de acısını çıkarıyorum sonradan alsanaalsanasmile

tatlım senin alternatifin yok,bence o fiyat iyi bile,2tane özel hastane var sonuçda,daha yüksekde çekebilirlerdi fiyatlarını,benim gittiğim hastanede 1750diyor,düşün sayısız alternatif olmasına rağmen fiyatlar yüksek,mayısa kadar değişmez fiyatlar bence

sen hangi hastaneye gidiyorsun canım

ayyy herkes iyi akşamlar deyip gitmiş ben ancak gelebiliyorum bu saatte..
aklım hep burda hepinizi çok merak ediyorum ama hiç fırsatım olmuyor yaaaaaaa...
bu arada ben sezeryan için 350 tl vericem kızlar..m.e.b. e bağlı olduğumuz için..
ve gaziantepin en iyi hastanelerinden..
yarın doktor kontrolum var..özledim bebişimi walla..gerçi kendini hep hissettiriyor saolsun..geceleri uyuyamıyorum tekmelerinden..özellikle gece 2-3 gibi uyanıyorum..hareketlerinden gözümü kırpamıyorum maşallah..bi yaramaz daha geliyor anlaşılan..sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil..

sabah-ı şerifleriniz hayırlı olsun hanımlar. gerçi benden başka kimse yok ama günün açılışını ben yapayım dedim.kaydirigubbakcemile2

Back
X