• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mavi Tur Deniz altı Çekimlerim

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
31
408
Bu sene mavi turda 6 .cı yılımızı tamamladık
Bu yılda sizler için Egenin gizemli deniz altını çektim İyi seyirler

Teknedeki en güzel saatler güneşin batışıyla başlıyor

Buda egeli balıkçıların kabusu Zehirli balon balığı
Kızıldenizden Akdenize girip Egeyi sarmış
Misinaları ve ağları kesiyor

Bu hızla çoğalırsa yakında Egede balıkçılığın sona ereceği söyleniyor

Ve bugüne kadar tuttuğumuz en güzel görünüşlü balık
Yenmeyeceği için fotosunu çekip yuvasına geri yolladık

cok guzeller
bız fotograflardan boyle mest olmusken bu anıya sahip olmak kimbilir ne güzeldir..

barcman cok sanslısın canım sualtında fotograf cekmeyi cok istiyorummm boshayallersmile
emegine saglık güzel kareler yerimseniben

Merhaba borcman bizde geçen haftasonu Sarostaydık dalış için güzel bir yer, Ben eşim kadar inemedim dibe o 28 metreye daldı bende ortalarda işte güzeldi ben de çektim bu arada biraz yüzeyde sanırım çektiğiniz fotolar ışıkğı çok iyi almış ve aydınlık fotolar...bir de neresi burası bir dalış okuluyla mı gittiniz discovery mi yaptınız? yoksa palet, gözlük şnorkel ile kendiniz mi daldınız. Eğer derinde bu ışığı yakaladıysanız hoş...

Merhaba borcman bizde geçen haftasonu Sarostaydık dalış için güzel bir yer, Ben eşim kadar inemedim dibe o 28 metreye daldı bende ortalarda işte güzeldi ben de çektim bu arada biraz yüzeyde sanırım çektiğiniz fotolar ışıkğı çok iyi almış ve aydınlık fotolar...bir de neresi burası bir dalış okuluyla mı gittiniz discovery mi yaptınız? yoksa palet, gözlük şnorkel ile kendiniz mi daldınız. Eğer derinde bu ışığı yakaladıysanız hoş...

Merhaba canım Burası Marmarisin koyları
Oğul boğulan, bozuk kale , ve diğer koylar
Çok derine dalmadım doğrusu
Dediğin gibi ışığı yakalamak için şinorkel ve paletle Yüzeysel çekimleri tercih ettim

Back