2010 Mart Meleklerimizin Gelişim Tablosu

iyi bak düzelecek inşallah artık ceride öyle günde 1 yapardı yada 2 günde 1 artık günde 4/5 kez kaka yapıyor böyle olması ne kadar sağlıklı bilmiyorum yediğini çıkarıyo hemenaklinialirimsmile ek gıda topiğinde ki tariflere bakıyomusun orda güzel şeyler paylaşılıyo ordan güzel karışımlar yapabilirsin bebişinekaydirigubbakcemile5

Mrehaba arkadaşalr ben 2010 mart annesiyim arkadaşalr dün çok kötü bişey yaşadım bununla ilgili ne yapabiirim sizlerde bana destek olun lütfen

Bebedor Sebze Meyve Filesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

şu linkteki bebek filesi varya onun alltta elle tutulan yerini ağzına geçirdi bi tarafı alt çnesinde bir tarafı ağzının içinde alt damağına geçti çığlıkalrına yetiştim tabi ben çıkaramadım oynatınca daha çok ağladı allahtan abbası evdeydi o kırarak açtı .. bununla ilgili tüm olumsuz yorumalrımı herkese bildirmek istiyourm ... aslında yurt dışınd bununla ilgili firmayada büyük yükümlülük düşetr ama burası türkiyeişte..

fikirlerinizi benle özelden paylaşın lütfen ki takip edebileyim..

kızım ecrin
dogum tarihi: 29.10.2010
dogum kilosu 3710gr 51cm
1.ay sonu 4510gr 56cm
2.ay sonu 5000gr 60cm
3.ay sonu 5500gr 62cm
4.ay sonu 6000gr 64cm
beslenme şekli ilk 2 ay anne sütü sonrası mama ve anne sütü(çok az(( )

canım 4. ay bilgilerimiz (bilgisayar problemliydi geç kaldık)
6800 gr.
61 cm.

5.ay 7 kg 63 cm boyunu yanlış ölçüyorlar bence ama neyse alsanaalsanasmile

maşallah paşama
evet canım sana katılıyorum dizini tam açmadan ölçüyolar ben ozaman bi kez daha ölçtürüyorum ve doğru sonucu alıyoruz hatta doktor bile bazen yanlış ölçüle biliyo dedi

merhaba selin cik 5 ay 2 haftalık ken muayene oldu biraz aşaştı onun takipleri benim hatam tabi

8,800 71 cm boy... öpüyorum hepinizi...

mrhb.
benım oğlum da 03/03/2010 d.tarihi 53 cm 3,150 gr..olarak dünyamıza geldi
en son kontrolümüz geçen hafta yanı 5,5 aylıkken oldu boyumuz 67,5 cm kılomuz ise 7,200 gr.

canım bızı tabloya eklermısın
5 aylık 8000 kg 68cm, anne sutu artı ek gıda...
dogum kılosu, 3200
adı demir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…