2010 Mart Meleklerimizin Gelişim Tablosu

Mrb arkadaşlar
benim kızımda 21 martta 2600 gr 47 cm doğdu.
26 temmuzda doktora gittiğimizde 6 kg 61 cm olmuş.
Görenler maşallah diyorlar ama baktığımda kızım en az kilo ve boylu :KK43:
İlk 2 ay 1 er kilo aldı son iki ay ise 650 şer gr almış doktorum son gittiğimizde az dedi 1 hafta sonra görüşelim yine haftalık kilosunu az ise ek gıdaya geçeriz dedi ama sütüm yetiyo ve kızım 2 saatte 50-60 ml süt alıyo fazlasını içmiyo.Sıcaklardan istemiyordur diyor o zman ek gıdayıda almaz.Ek gıdayada 6.aydan önce geçmek istemiyorum.Kararsızım sizlerin tavsiyelerinize ihitiyacım var arkadaşlar

Mrb arkadaşlar
benim kızımda 21 martta 2600 gr 47 cm doğdu.
26 temmuzda doktora gittiğimizde 6 kg 61 cm olmuş.
Görenler maşallah diyorlar ama baktığımda kızım en az kilo ve boylu :KK43:
İlk 2 ay 1 er kilo aldı son iki ay ise 650 şer gr almış doktorum son gittiğimizde az dedi 1 hafta sonra görüşelim yine haftalık kilosunu az ise ek gıdaya geçeriz dedi ama sütüm yetiyo ve kızım 2 saatte 50-60 ml süt alıyo fazlasını içmiyo.Sıcaklardan istemiyordur diyor o zman ek gıdayıda almaz.Ek gıdayada 6.aydan önce geçmek istemiyorum.Kararsızım sizlerin tavsiyelerinize ihitiyacım var arkadaşlar

canım ek gıdayı yine öyle böyle alıyo benim kzım 5 aylık memeyi 5 dakika zor emiyor mama weriorum gece uykuda 60,70ml anca içiyor.. ama ek gıdayı yiyor benim kızım3aydan sonra 1hafta 90 diğer hafta 100 gr aldı.. we kimseye sormadan 4.ayda ekgıdaya başladım şimdi topladı durumu şükür 1 ayda yaklaşık 700gr aldı.. zaten 4aydan sonra kilo alımlarıda yawaşlıyor.. bnce başla meywe sularına yoğurda falan... aynı zamanda emzirmeyide bırakma tabi sık sık emzir ne içerse kar

arkadalar beim olum cihat da 6martda doğdu.doğum kilosu 2280 45 cm di.çok minikti ama 4 aylık kilosu 6000 gr oldu çok şükür ama yinede zayıf sanırım sizin bebişlerin yanında.

canım ek gıdayı yine öyle böyle alıyo benim kzım 5 aylık memeyi 5 dakika zor emiyor mama weriorum gece uykuda 60,70ml anca içiyor.. ama ek gıdayı yiyor benim kızım3aydan sonra 1hafta 90 diğer hafta 100 gr aldı.. we kimseye sormadan 4.ayda ekgıdaya başladım şimdi topladı durumu şükür 1 ayda yaklaşık 700gr aldı.. zaten 4aydan sonra kilo alımlarıda yawaşlıyor.. bnce başla meywe sularına yoğurda falan... aynı zamanda emzirmeyide bırakma tabi sık sık emzir ne içerse kar

Canım tavsiyelerin çok teşekkür ederim.Mamadan ziyade meyve suyu ve yoğurt vermek mantıklı.Çalışmaya başladığımdan beri kızım 2 saat olmadan pek emmiyo senin bebişin gibi 5 dk emiyo yetiyo
Bazı doktorların anlaşmalı olduğu mama markları var hemen onları veriyorlar o yüzden en güzeli evde doğal ürünlerle başlamak.

Bu arada arkadaşlar sağlık ocağında hemşire kan damlası verdi ferro ile başlayan bir ismdi.Yaşına kadar her gün 9 damla ver diyor ama kabızlıkda yapabilirmiş.
Sizin bebişlerinizede verdilermi?

Ben ihmal etmişim burayı

4. ay 6 kg
5. ay 6.400 gr. 64 cm

3. ayı hatırlamıyorum :)))

kıs canan tepem attı yine madem böyle neden ek gıda wermiyosun çocuğa 1 aydıralsanaalsanasmile ek gıda topiğinde cerene hazırladığım kahwaltıya bak o kilo yapıo bebişlere.. bide sipraktin şurup al 3 gün sabah akşam wer iştahı açılır...
acilen bişeyler yappppppolumunekankayizsmile:mymeka:

Bizde mart meleklerindeniz
Melis Zeynep
Doğum tarihi:18.03.2010
doğum kilosu:3.360 kg
1.ay: 4.000 kg 53 cm
2.ay: 5.000 kg 56 cm
3.ay: 5.600 kg 61 cm
4.ay 6.200 kg 65 cm
beslenme anne sütü , ek gıdalara başlayalı 1 hafta oldu.

Son düzenleme:
Ebruşum 5. ay bilgilerimiz boy 65.5 kılo 6.400 7 bile olamadık ne kotu anneyım bı bebegıme bakamadım offf mafoldumben

bebeğim üzme kendini beraber büyiceksiniz işte:) ek gıdalara başlayınca daha iyi olur kilo alır berracık bol bol:)

bebeğim üzme kendini beraber büyiceksiniz işte:) ek gıdalara başlayınca daha iyi olur kilo alır berracık bol bol:)

Kendıme kızdıgım nokta ınat ettım mama wermedım mama alınca memeyı bırakır endısesıyle ama aptallık ettım sımdı herseyden werıyorum bebegım kabız kabız dıye dolanıyordum ya berra ıı beslenemedıgı ıcın kaka yapmıyormus sımdı 4 gundur sıkı bı yeme maratonuna gırdık duzenlı hergun kaka yapıyor ıns. bundan sonra alacak

X