2010 Mart Meleklerimizin Gelişim Tablosu

yaw bişey soracam siz nasıl tartırıyorsunuz bebeklerinizi bezle değilmi tamamen soyuyormusunuz?

yaw bişey soracam siz nasıl tartırıyorsunuz bebeklerinizi bezle değilmi tamamen soyuyormusunuz?

bizim doktorumuz tamamen ciplak olarak tartiyo. ama türkiyede saglik ocaklarinda bezi ve kiyafetini cikarmadan tartiyorlar ben tatile geldigimde götürmüstüm. ama dogru olani ciplak olmasi bence grami gramina biliyorsun ne kadar aldigini.

ebrucum epeydir giremiyordum geç oldu ama oğulcan 9470 kilo bu ay boy 70 cm geçen ayki boy yanlış ölçülmüş canım :))) anne sütüne devam

ebrucum epeydir giremiyordum geç oldu ama oğulcan 9470 kilo bu ay boy 70 cm geçen ayki boy yanlış ölçülmüş canım :))) anne sütüne devam

şu oğulcanın resmini görmek istiyoruuuuuummmm kız o ne o nasıl öyle oldu kaç kilo doğdu??? obez olacak

5ay 3gün 7310gr boyu 68cm iç badiyle tartmış tartı yanılmasınıda katsak 7200gr diyelim (çokmu düşürdk) neyse işte ebruşum sen anlarsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…