2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süpermiş mamur
bizimkide erdo diye sesleniyor babasına

evet anneden ne duyarsa onu söylemek istiyo bazı bücürler..mesela teyzesine ilk başta abla yani aba diordu beni tekrarlıordu..şimdi şimdi teyzeyi idrak etmeye başladı..ama ve lakin dayısına dede demekte ısrarlı..dayı dedirtemiorum hadi ona benzer bişe söylesin yok dayıya dede dior..
musticik aferin valla senin cadıya aktivite konusunda hünerliymiş maşş..
bu arada benim kızım arada çişini söylüo ..maşş..nazar...smilelerim yok:)
nişşş nişş diye banyoya götürüor beni fakat ne lazımlık nede klozet adaptörünü sevmedi..öyylece fayansa sereserpe işemek istior :)fakat ben ona hatrlattığımda söylüor..yani çiş varmı kızım diorum oda dünden razı nerdeyse kolumdan tutup sürüyecek beni banyoya..bi güzel terliklerini giyiyor..banyoda nekadar oyalanırsa onun için okadar eğlenceli olduğu için azar azar yapıo çişini uyanık..hepsini bi anda boşaltmıo..oturuo kalkıo damla damla işiyo..cok komik..ama üşütecek diye hemmen poposunu yıkayıp cıkarıorum..azıcık üstüne düşersem sanki öğrenecekmiş gibi:)sizdeki durumlar nedir bacılar..

Kero bikaç defa çişini yaptı lazımlığa ama artık o da oyun olsun, banyoya girebilsin diye çiş diyor, sofradan kalkıyorum bazen belki doğru söylüyordur diye ama fossss, oturuyor lazımlığa bikaç sn sonra kalkıp banyoyu turluyor bezini de bağlatmak istemiyor,bi posta da onun için uğraşıyorum

ciş onun için banyodaki aktiviteden ibaret :) su açsın çiş yaptığı noktayı yıkasın ( bişi bulamadım biz çiçek dyoruz ona çiçeğin nerde diyince de gösteriyor :)))) ) o akdar yani üşşütecek diye vazgeçtim yaza kadar beze devam kararı aldım kendisi isterse öğrenir istemezse acelem yok :) babası ödüyor bez parasını ansılsa :)) ya şaka bi yana ben o konuda baskı yapmak istemyiroum kendi öğrenecek nihayetinde :)

nekadar tatlı oluyolar dimi aynenn ağla dediğimde yuzunu kapatıp üüü yapıo..komut verme konusuna katılıorum canısı ..neredyse yağmur benle beraber çamaşır asacak ..seleden ıslak çamaşırları anneye verio annee aal yapıo bende asıorum..bir de bosnanın paylaşımıydı bu sanırım pedagokunun:))çocuk gag guk dediğinde yani su istio örneğin ve anne olarak sizde gak dese zaten ne istediğini biliosunuz ama suyu verirken suyumu istiyorum demek istiyorsun diye konuşarak suyu vermek gerekiomuş..nekadar az iletişim okadar içine kapanıklık gibi gelio bana..

ay sorma çoko ..bu nickle hitaba hala alışamadım söylim ay bu ne ayol ..neyse çokocum gerçekten uğraştırıcı bu çiş alıştrma..çocuk nefret etti üst giynmekten alt aldrmaktan..aslında en ideal 2 yaşlarıymış ama alıştran da alıştrabilio yani 1.5 larda..birazda çocukta meyilli olacak..ama afferin oğlşa lazımlığa işeyebilmiş olması bile zekice..
aslında 2 yaş en ideal yaş..öğretrken tabiki relax olunmalı baskıcı bi tutum gercekten soğutuyo çocukları..ama 2 den sonra biraz üstüne düşmekte gerek bence..senin cadı çiçek gördüğünde pamuşunu göstermesin dikkat et bizim ayu meselesi gibi..biri olura çiçek nerde kısım derse yandın musti:)))bende oraya bi sim verek istiorum ama bilinmedik ve kullanılmadık..fikri olan varsa açığım:))

aman tanrım son 6 ayın rekorunu kırmaktayım ..sanırım 1 saat oldu topikte takılaı:)
yazgıkuşu nbrr? alpiş izin vermiomu yazmana niye ööle alttan alttan bakıosn:)

itinayla annenin yatağına yastığına ve oturma odasına işenir
ama lazımlığa klozete asla
bazen banyoya

itinayla annenin yatağına yastığına ve oturma odasına işenir
ama lazımlığa klozete asla
bazen banyoya

hehhe:)) ee napalım eninde sonunda öğrenecekler..yalnız 2 den sonra çalışmaları yoğunlaştralım bacılar..zira 4yaşına hatta 6 yaşına kaadar hem işeyen hemde kaka yapan çocuklarımızda var bezlerine..biraz annede bitiyo..biraz da genetik..bende 3 yaşına kadar işemişim:S

ben geldim:)
merto çiş miş söylemiyor, zaten gece çok çiş yapıyor bezine daha hazır değil yani, havalarda serinlemeye başladı, seneye bakcaz bizde çaresine artık inşallah:) ama ben veya babası tuvalete girdiğinde peşimizden koşup kapıyı açıyo çişşşşş diyo bizi seyrediyo sıpa, en kısa zamanda bi kilit takmamız lazım tuvalete:)))

annem fındık diyor oraya ve ben o dediğin yapmışım zamanında biizm cadı da iki üç ay önceydi bakkala gittik üstünde askılı badi var o zaman memişlerini daha yeni öğreniyor bakkal dönmüş badisi açmış baak memişşşş diyor :)))

istersen açma kapıyı yıkıyor
zaten klozet var alttada paspas o bakımdan kapıyı bazen açıyorum açık bacaklarımı öpüyor

annem ablamın kızına mary matten demiş
bu sene 3 yaşında ben oğlanın altını alırken hiiii ört mary mattenini ayıp annen kızar diye bağırmasınmı
gülmekten öldüm

selam:)
oğluş uyumuşken azcık bakayım dedim..dayanılmıyor size yahu:))
gecmişi okumadan giriyorum muhabbete..herşey yolundadır herkeste umarım
GÜLŞAAANN sana çok teşekkür ederim..özgür senin çorbayı içti yine..ne kadartarifin varsa istiyıorum...:)) değişiklik arıyor yada benim yemekletimi sevmiyor sıpacım ..
yalnız kıskanmadım da değil :)) arrtık evlenince de karısına veririm senin adını ona tarif verirsin:))

hahayyt:) musti cadın güldürdüü beni:))mamurda halasının dekolteli bluzunu açıp memeee deyip kızı rezil etmişti ortam içinde..halası memelerini sokacak yer aradı valla utancından:)şimdilik çıkmam gerek..çarşı işim var..muck size..görüşmek üzrere inş

Son düzenleme:
hepatit gülmekten koptum burda, neyimi kıskanıyon benim, çocuğa aynı yemekleri yedirip duruyon demekki azcık değişik bişey yedirsen havada kapıyo:)))))))) bugün yeşil mercimek yapacam canım kalemi kağıdı hazırla:
bir kuru soğanı ince kıyıp kavuruyosun tencerede sonra salçayı ekleyip iki çeviriyosun ardından yeşil mercimekleri ekliyosun, birazda erişte varsa erişte yoksa ben makarna koyuyorum, sıcak suyunu ekleyip, azcık tuz katıp mercimekler mertonun rahat yutabileceği kadar yumuşayana kadar hatta ezilene kadar pişiriyorum. bazen yoğurtla yiyo bazen sade ama seviyor. yalnız pişirirken mercimek suyu çok çekiyo arada sıcak su takviyesi yapman lazım sık sık kontrol et canım, afiyet olsun

Önce mercimekleri öttükten sonra15dk düdüklüde haşlıyorum
sonra blendırdan çekip kavrulmuş soğan salçaya ekliyorum kaynayınca erişte katoyorum birazda nane
kıymada koyuyormusunuz arada baya vitaminli bende çok severim gülşan
sizin tayin ne oldu

geveze hatunlar bi yemeğe gittik almış yürümüş sayfalar

hasta olma akkımı talep ediyorum işten izin alamayacağım ve kuzuya bakamayacağım için hasta olamıyorum grip kapıda 1 haftadır vitamin alıp duruyorum yatırmasın die ama şu an boğazım da şiş hafta sonu anneme gideyim de hasta olayım

komut olayına biz çoktan başladık birlşte sofra kuruyoruz yatak düzeltiyoruz çamaşır asıyor(mandal uzatıyo ben asıyorum) ve katlıyoruz onun yaptığı şeyleri de asla önünde düzeltmiyorum başardığını sanıyo bi gurur bi gurur deymeyin keyfine

kızımm bildiğim tüm yemekleri yaptım valla..senin tariflerde bişey var kesin:))ben o çorbayı daha farklı yapıyordum bir de senin dediğin gibi deneyeyim...
1 çay fincanı kadar yedi valla mucize bu bizim için..:)) akşama senin çorbayı yapiciimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…