- 4 Mayıs 2009
- 4.224
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.921
süpermiş mamur
bizimkide erdo diye sesleniyor babasına
evet anneden ne duyarsa onu söylemek istiyo bazı bücürler..mesela teyzesine ilk başta abla yani aba diordu beni tekrarlıordu..şimdi şimdi teyzeyi idrak etmeye başladı..ama ve lakin dayısına dede demekte ısrarlı..dayı dedirtemiorum hadi ona benzer bişe söylesin yok dayıya dede dior..
musticik aferin valla senin cadıya aktivite konusunda hünerliymiş maşş..
bu arada benim kızım arada çişini söylüo ..maşş..nazar...smilelerim yok:)
nişşş nişş diye banyoya götürüor beni fakat ne lazımlık nede klozet adaptörünü sevmedi..öyylece fayansa sereserpe işemek istior :)fakat ben ona hatrlattığımda söylüor..yani çiş varmı kızım diorum oda dünden razı nerdeyse kolumdan tutup sürüyecek beni banyoya..bi güzel terliklerini giyiyor..banyoda nekadar oyalanırsa onun için okadar eğlenceli olduğu için azar azar yapıo çişini uyanık..hepsini bi anda boşaltmıo..oturuo kalkıo damla damla işiyo..cok komik..ama üşütecek diye hemmen poposunu yıkayıp cıkarıorum..azıcık üstüne düşersem sanki öğrenecekmiş gibi:)sizdeki durumlar nedir bacılar..
Dur bakayım hangi reklammış :)
Tuğranın eline su dökemez Kero,Tuğra cümle kuruyor aşmış o ama bizimki de artık söylediklerimizi gayet güzel tekrarlıyor ya da derdini bi şekilde anlatıyor, Mustinin cadı gibi uzuvlarını gösteriyor, bir erkek annesi olarak "pipin nerde" diye sormaya ve onun da gülerek göstermesine bayılıyorum :) çirkin ol dediğimizde çirkin yapıyor suratını, sen nasıl ağlıyorsun diyoruz elleriyle yüzünü kapatıp üüüü yapıyo, bi de size önereceğim bişey var ki biz hep bunu yapıyoruz: su istiyor,suluğun senin odanda getirirsen içiririm diyorum ve o da hemen kendi odasına gidip getiriyor suluğunu, ya da şimdi yere serdiğimiz örtüyü getir de masanın altına koyalım diyorum hemen mutfaktan örtü çekmecesinden örtüyü getiriyor, yani böyle komutlar verin sizler de, algılarını açmış oluruz bence.
ay sorma çoko ..bu nickle hitaba hala alışamadım söylim ay bu ne ayol ..neyse çokocum gerçekten uğraştırıcı bu çiş alıştrma..çocuk nefret etti üst giynmekten alt aldrmaktan..aslında en ideal 2 yaşlarıymış ama alıştran da alıştrabilio yani 1.5 larda..birazda çocukta meyilli olacak..ama afferin oğlşa lazımlığa işeyebilmiş olması bile zekice..Kero bikaç defa çişini yaptı lazımlığa ama artık o da oyun olsun, banyoya girebilsin diye çiş diyor, sofradan kalkıyorum bazen belki doğru söylüyordur diye ama fossss, oturuyor lazımlığa bikaç sn sonra kalkıp banyoyu turluyor bezini de bağlatmak istemiyor,bi posta da onun için uğraşıyorum
ciş onun için banyodaki aktiviteden ibaret :) su açsın çiş yaptığı noktayı yıkasın ( bişi bulamadım biz çiçek dyoruz ona çiçeğin nerde diyince de gösteriyor :)))) ) o akdar yani üşşütecek diye vazgeçtim yaza kadar beze devam kararı aldım kendisi isterse öğrenir istemezse acelem yok :) babası ödüyor bez parasını ansılsa :)) ya şaka bi yana ben o konuda baskı yapmak istemyiroum kendi öğrenecek nihayetinde :)
itinayla annenin yatağına yastığına ve oturma odasına işenir
ama lazımlığa klozete asla
bazen banyoya
ay sorma çoko ..bu nickle hitaba hala alışamadım söylim ay bu ne ayol ..neyse çokocum gerçekten uğraştırıcı bu çiş alıştrma..çocuk nefret etti üst giynmekten alt aldrmaktan..aslında en ideal 2 yaşlarıymış ama alıştran da alıştrabilio yani 1.5 larda..birazda çocukta meyilli olacak..ama afferin oğlşa lazımlığa işeyebilmiş olması bile zekice..
aslında 2 yaş en ideal yaş..öğretrken tabiki relax olunmalı baskıcı bi tutum gercekten soğutuyo çocukları..ama 2 den sonra biraz üstüne düşmekte gerek bence..senin cadı çiçek gördüğünde pamuşunu göstermesin dikkat et bizim ayu meselesi gibi..biri olura çiçek nerde kısım derse yandın musti:)))bende oraya bi sim verek istiorum ama bilinmedik ve kullanılmadık..fikri olan varsa açığım:))
istersen açma kapıyı yıkıyor
zaten klozet var alttada paspas o bakımdan kapıyı bazen açıyorum açık bacaklarımı öpüyor
hepatit gülmekten koptum burda, neyimi kıskanıyon benim, çocuğa aynı yemekleri yedirip duruyon demekki azcık değişik bişey yedirsen havada kapıyo:)))))))) bugün yeşil mercimek yapacam canım kalemi kağıdı hazırla:
bir kuru soğanı ince kıyıp kavuruyosun tencerede sonra salçayı ekleyip iki çeviriyosun ardından yeşil mercimekleri ekliyosun, birazda erişte varsa erişte yoksa ben makarna koyuyorum, sıcak suyunu ekleyip, azcık tuz katıp mercimekler mertonun rahat yutabileceği kadar yumuşayana kadar hatta ezilene kadar pişiriyorum. bazen yoğurtla yiyo bazen sade ama seviyor. yalnız pişirirken mercimek suyu çok çekiyo arada sıcak su takviyesi yapman lazım sık sık kontrol et canım, afiyet olsun
hepatit gülmekten koptum burda, neyimi kıskanıyon benim, çocuğa aynı yemekleri yedirip duruyon demekki azcık değişik bişey yedirsen havada kapıyo:)))))))) bugün yeşil mercimek yapacam canım kalemi kağıdı hazırla:
bir kuru soğanı ince kıyıp kavuruyosun tencerede sonra salçayı ekleyip iki çeviriyosun ardından yeşil mercimekleri ekliyosun, birazda erişte varsa erişte yoksa ben makarna koyuyorum, sıcak suyunu ekleyip, azcık tuz katıp mercimekler mertonun rahat yutabileceği kadar yumuşayana kadar hatta ezilene kadar pişiriyorum. bazen yoğurtla yiyo bazen sade ama seviyor. yalnız pişirirken mercimek suyu çok çekiyo arada sıcak su takviyesi yapman lazım sık sık kontrol et canım, afiyet olsun