biraz önce sinirlerimi zıplatan adamı sille tokat dışarı attım, az kaldı silahımı çıkarıp beynini dağıtacaktım, mertoyu düşündüm kenara çekilip korumaların onu dışarıya çıkarışını izledim
asalak pislik, 25 yaşında devletten aldığı parayla geçiniyor, sonra mustinin dediği gibi aponun kıçını yalıyor,yardım benim hakkım diyor köp-ek, neden ne yaptında hakettin dedim, ben bu ülkenin vatandaşıyım devlet bana bakmak sorunda diyor, ben valiyle görüştüm beni buraya yolladı, bana yardım etmek zorunda kaymakam diyor! bende bunun adı yardım ve zorunluluk yok, dosyanız incelenir gerekli görülürse yardım verilir dedim, bıdı bıdı yok dağamı çıksınmış, yok benzin döküp kendinimi yaksınmış, çocuklarına hem analık hem babalık yapıyormuş, beş paran yok köpek yavrusu gibi 10 ar tane dizmeseydin , yaparken bizemi sordun dedim, çık dışarı senin zihniyetinde biriyle konuşulamz bile dedim çıkmayınca üstüne yürüdüm, sille tokat kapı dışarı ettim. sesime diğer korumalar yetişip postaladılar, ama sinirim geçmedi, birdahaki gelişinde kesin bi yolunu bulup yere sericem iyibi tekmeliycem, yoksa sinirim geçmez benim
dün sağlık ocağındaki hemşirelerde aynı şeyi yaptı bana, çay içiyorlardı, gittim bastım hemşire odasın biz orda sırada sizi bekliyoruz lütfedip hemşire sultalar gelip aşımızı yapsınlar diye siz kakarakikiri, bi resminizi çekip sağlık bakanlığına göndersem haliniz nice olur dedim, kalktı her an size hizmet edecez diye birşey yok dedi gerizekalı, bende her an bana eşşek gibi hizmet etmek zorundasın, g-öt-ün yiyorsa kalkıp gelme peşimden şimdi dedim, aşı odasına gittim bu da peşimden elinde çayıyla geldi, tüm koridor benim hakaretlerimle inledi
çayını masasına koymuştu bende çantamı masaya koyarken yanlışlıkla ama yanlışlıkla çayı dosyaların ve cep telefonun üzerine devirdim, özür bile dilemedim, aşımızı olurken güzel yap işini, art niyet hissedersem şikayet ederim dedim
birdaha yapsın göreyim