2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biraz önce sinirlerimi zıplatan adamı sille tokat dışarı attım, az kaldı silahımı çıkarıp beynini dağıtacaktım, mertoyu düşündüm kenara çekilip korumaların onu dışarıya çıkarışını izledim asalak pislik, 25 yaşında devletten aldığı parayla geçiniyor, sonra mustinin dediği gibi aponun kıçını yalıyor,yardım benim hakkım diyor köp-ek, neden ne yaptında hakettin dedim, ben bu ülkenin vatandaşıyım devlet bana bakmak sorunda diyor, ben valiyle görüştüm beni buraya yolladı, bana yardım etmek zorunda kaymakam diyor! bende bunun adı yardım ve zorunluluk yok, dosyanız incelenir gerekli görülürse yardım verilir dedim, bıdı bıdı yok dağamı çıksınmış, yok benzin döküp kendinimi yaksınmış, çocuklarına hem analık hem babalık yapıyormuş, beş paran yok köpek yavrusu gibi 10 ar tane dizmeseydin , yaparken bizemi sordun dedim, çık dışarı senin zihniyetinde biriyle konuşulamz bile dedim çıkmayınca üstüne yürüdüm, sille tokat kapı dışarı ettim. sesime diğer korumalar yetişip postaladılar, ama sinirim geçmedi, birdahaki gelişinde kesin bi yolunu bulup yere sericem iyibi tekmeliycem, yoksa sinirim geçmez benim
dün sağlık ocağındaki hemşirelerde aynı şeyi yaptı bana, çay içiyorlardı, gittim bastım hemşire odasın biz orda sırada sizi bekliyoruz lütfedip hemşire sultalar gelip aşımızı yapsınlar diye siz kakarakikiri, bi resminizi çekip sağlık bakanlığına göndersem haliniz nice olur dedim, kalktı her an size hizmet edecez diye birşey yok dedi gerizekalı, bende her an bana eşşek gibi hizmet etmek zorundasın, g-öt-ün yiyorsa kalkıp gelme peşimden şimdi dedim, aşı odasına gittim bu da peşimden elinde çayıyla geldi, tüm koridor benim hakaretlerimle inledi çayını masasına koymuştu bende çantamı masaya koyarken yanlışlıkla ama yanlışlıkla çayı dosyaların ve cep telefonun üzerine devirdim, özür bile dilemedim, aşımızı olurken güzel yap işini, art niyet hissedersem şikayet ederim dedim birdaha yapsın göreyim

iklim kuzuma çok geçmiş olsun, bendede olmuştu doğumdan sonra, ilaçlı sıcak suya oturmak çok iyi geliyordu bana

saol bosna can ama ben bi şekilde bi ayarliyip alıcam onları çok yrma yani kendini ankarada bi fabrika satış mağzası olucak olmadı teyzemd oraya gitmesini isterim arabası var işi yok gitsin alsın tabi aynı yerde duruyosa zira gitmeyeli 5 sene olmuştır

GÜLŞAN sen yazdın ben soğudum keşke bende polis olsam herkesi döverdim ooooo

ya ben anlıyorum biraz dinlenmek her çalışanın hakkı ama arada bir saat öğle tatili var sabah sekiz akşam dört çalışıyorlar e daha ne istiyorlar hadi bir bardak ta çayını iç eyvallah oda hakkı ama abartma akrdeşim sabah sekizde gelipte dokuz da onda işbaşı yapılırmı bu ne demektir yawww, çay içeceğim diye kakara kikiri peşidne koaşrsan e senide böyle rezil ederler iştei

Amirim, seninle gurur duyuyorum valla, smile çalışmıyor, sayısız alkış smile gönderiyorum sana...
Okurken nefesim daraldı, kafam yandı sinirden, söylemeyeyim diyorum ama, o yardımları devlet büyükleri kendi ceplerinden mi veriyor diye bağırasım geliyor. Biz eşek gibi çalışalım, vergi verelim, hatta telefondan elektrikten sudan da vergi verelim, vatan hainleri, bayrak düşmanları orda benim ödediğim vergilerle bölücülük yapsın! Zehir zıkkım olsun hepsine...

Çıkayım sakinleşeyim ben, çok kudurgan bi günümdeyim bugün!

Ohhh Gülşan içim soğudu valla, hem hemşireye hem de diğer cahil salağa yaptıklarından dolayı..

Ben yemek için çıkıyorum, gelince uzun uzun yazarım, cidden canım çok sıkkın ve moralim bozuk..

BEN GELDİM
biraz sakinleştim sanki ama hala başım ağrıyor kendime bi adaçayı söyleyim yada sütlü nescafe
o sağlık ocağını daha önce şikayet etmiştim para cezası aldılar, ama akıllanmadılar, dilekçe verip başka bir aile hekimine geçicem perşembe günü, sinir oluyorum ordakilere çünkü. edirnede bi aile hekimimiz vardı kadın da hemşireside okadar ilgiliydiki, aşı günü gitmediğimiz zaman telefonla arardı hemen, siz gelemiyorsanız biz gelelim derdi kadın bide burdaki aile hekimimize ve hemşiresine bak,zaten aile hekimimizle tanışamadık daha,dosyamızıda kaybetmişler ap-tal-lar yok yok sinirim geçmemiş benim alışveriş sitelerine bakayım azcık

Tüm hafta sonunu, alışveriş yaparak, saç rengimi ve modelini değiştirerek geçirdim, yetmedi üstüne netten alışveriş yaptım, ama hala öfke doluyum, 1-2 kişiyi (anlamışsınızdır kimlerin olabileceğini) pataklasam belki bir nebze rahatlarım, ama bir nebzeee..

Küçük keneyi oyunda oynasam, taklada atsam hiçbir şekilde sıcak suya oturtamıyorum, banyodan çıkmayan çocuk şimdi hadi bıcı bıcı yapalım dediğimde banyoya gitmemek için kendini yerlere atıyor, sudan çok korkuyor..
Götürdüğüm cerrah o kadar net ve keskin bir konuşma yaptı ki hiç umut bırakmadı bana, 6 ay boyunca diyet listesindekileri yiyecek, yiyormu derseniz, evet ama tam olarak değil, birebir yediremiyoruz, ayrıca artık aklı ermeye, damak tadı oluşmaya başladığı için yemek seçiyor ve benim onun için hazırladığım yemeği değil de benim önümdeki tabaktan yemek istiyor..
O gün cerrah muayene ederken çok acı çekti ve bayılacak derecede ağladı, korktu, muayeneden sonra cerrah bana ''bu muayeneyi yaparken kalbi duran ve ölen çocuklar var, büyük insanlar bile dayanamıyor buna, bu çocuk çok dirayetliymiş, maşallah'' dedi ve ben oraya yığıldım kaldım, gözümün önünden kızımın o hali gitmiyor, zaten ruh halim iyi değildi, psikolojim iyice bozuldu...

Kv tüm bunların üstüne tuz biber ekiyor haliyle, eşim anasının ne mok olduğunun eş.şek gibi farkında ama yine de toz kondurmuyor, ''zora gelince bakamam çocuğa diyor annen'' dedim, ''ben istesem bakar ama istemiyorum, anneme eziyet olur, senin annen baksın işte ne var'' diyecek kadar da yüzsüz, kendime bol bol sabır diliyorum, bu aileyi de Allahıma havale ediyorum, o versin cezalarını..

Offff offf çok doluyum ama bu kadar yeter sanırım, yazdıkça sinirleniyorum çünkü..

SİMENAYCIM öncelikle hayatındaki odunlarla sana sabırlar diliyorum bende o sabır olmadığından yol verdim gittiler gelgelelim asıl konuya yani kuzuya diyet listesindeki yemekler çok mu kötü hani birlikte yeseniz çünkü beni tabağıma sulanma durumu bizimkindede var ve hani yenebilec ek gibiyse 6 ay sizde ööle beslenin ne olcek bide sıcak sya direk oturması zor bizim kuzunun pipisinde kızarıklık olmuştu bööle bi ilaçlı suya oturtmamız gerekti 1 sefere mahsus bişidi direk oturmayonca leğe normal su koydum oyuncak falan o oturunca açtım sıcak suyu içindeki su yavaş yavaş ısıdı sonrada ilacı attım işe yaradaı oyuncaklara suyla oynamaya dalıp arketmedi ısındığını

eve gittim mutfğı topla evi topla çamaşır topla yenisini yıka derken yemeğe fırsat bulamadım şu an ofiste bamya ayıklıyorum balığı yemesi güzelde bütün mutfak kokuyo çamaşır suları fln derken eziyet cnm

Simenay, tamam sabırlısın, onu biliyoruz da, erecen be arkadaşım, taş olsa çatlar, bu ne yüzsüzlüktür böyle! Beddua etmemek lazım kimseye diye bişi demeyecem, Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın!

Muayenede doktorun söylediklerine şok oldum, Allah korusun. Biraz zor olacak anlaşılan tedavisi, kolay gelsin, kuzuya da sana da.

Yok ben hala çok sinirliyim, hayır olsun...

simenaycım kızmakta üzülmekte çok haklısın, Rabbim iklim kuzuma şifa versin inşallah canım, hemoroid küçümsenecek bir hastalık değil ama dr un senin bukadar moralini bozmaya, yada korkutmaya hakkı yok diye düşünüyorum iklim sıcak suya oturmayı reddediyorsa zeytinyağını deneyebilirsin canım, koca karı ilacıdır ama bende çok işe yaramıştı, kulak çöpündeki kadar pamuğu zeytinyağına batırıp, altını temizledikten sonra poposuna koy, merak etme mikrop kaptırmıyo ve kakasını yaparken onu rahatsız etmeden kakasıyla birlikte düşüyo, en azından poposunu hep yumuşak tutuyo ve kaka yaparken canının yanması azalıyor,her alt değiştirmede yada kakadan sonra pamuğu yenilersin canım:26:

O günkü muayeneden sonra altını her açtığımızda yine aynı şeyi yaşayacağını sanıyor ve ağlamaya başlıyor, sakinleşmesi epey zaman alıyor, sonra zeytinyağ imiş kremmiş, huylanıyor-korkuyor sürdürmüyor, zorla yaparsam da sonraki seferlerde daha da beter oluyor, iki ucu moklu değnek anlayacağınız..

Sıcak suya elbette direk oturtmaya çalışmadım, banyoya gitmek istemiyor diye, odanın ortasına bir düzenek kurdum, leğeni koydum, içine oturup oynayalım v.s. diyerek yaklaştım, oyuncaklarla falan oyalamayı denedim, su savaşı bile yaptık, her yer su oldu evde, aklınıza gelecek her şeyi denedim, yok yok yok, olmuyor.. Dr. da bu suya oturtma işini 20 gün boyunca yapmazsan iyileşmez dedi, delirecem yaa..

Diyetteki yiyecekler kötü değil yok, aksine bizim içinde sağlıklı olabilir, bizde 6 ay boyunca onunla aynı yiyecez artık, yeter ki iyileşsin kuzum, ben bişey yemesem de olur.. Anne olmak ne kadar zormuş yaa, Rabbim kuzularımıza sağlık versin, çaresiz dertler vermesin, şu olay bile beni mahvetti inanın, hastanede yatan-tedavi gören çocukları düşünüyorum da, anneleri kimbilir ne haldelerdir..

simenaycım duygualrımı faceden yazdım biliyorsun ama kv ye yazmaya doyamıyorum yani , mevlam bildiği gibi yapsın yahu torun o yaa asıl hasta iken insan kıyamaz daha çok ilgilenmek ister başkasına gönlü razı olmaz felan haksızm ıyım ?

birde şu had-i-se reklamını kaldırsınlar yawww ,,, zaten gıcık günümdeyimmmm

ha bu arada zeytinyağı meselesi yarar sağlayabilir bi zarır olmazdır bencede ?

ay canım yaa , hiç sorma ne kadar zor dimi

sinirliyim,yazdıklarınızı okudum dahada sinirlendim,heleki simenay senin o kocan ve kaynanan için çokşey geldi dilimin ucuna ama yazmayacağım.sonuçta sen onlarla olmaya devam ediyorsun,bu durumdada söylenecek bişey yok.
Küçük keneye e çok geçmiş olsun,Allah tez zamanda şifasını versin.doktorun söylediği sözler gözlerimi doldurdu,zaten ağlamaya müsait günümdeyim,içim sızladı.

biliyormusunuz kızlar cuma günü burda bizim lojmanların ilerisinde çarşıya giden demiryolu geçidinde henüz düzeneği kurulmamış,anti-personel mayın bulundu,bomba imha uzmanları patlattı ama, sanırım ekip geçerken patlatmak üzere kuracaklardı düzeneği ama daha kurulmadan farkedildi ikinci bir emre kadar üniforma giymek yok ilçede, tüm polisler sivil yalnızca trafik ekipleri üniformalı, polis araçları bile sivilleştirildi burdan nefret ediyorum

bu arada sizin aktivite dediğiniz şeylerin zerresini gerçekleştiremiyoruz.umrunda değil,kaseden kaşıkla alıp boşaltacağına kaseyi devirip sonra heryere yayıyor,sonrada kaseyi fırlatıyor.biraz önce sinirden deliye döndüm,halada geçmedi.oyun oynamak,aktivite yapmak imkansız.2 yaş sendromu bizde hep var.asabi,oyuncakları fırlatır,arada kendine vurur,beni ısırır,asla yapacağından caymaz,isterseniz siz takla atın yinede unutmaz,döner dolaşır yapar,günde 10 saat ancak uyur,gecede enaz 5 kez kalkar,bizle yatar,memeye takmış durumda,gece almadan uyumaz,azıcık sesimi yükselteyim yada istediği bişeye engel olayım etini kıvırmışım gibi ağlar,kolay kolay susmazda,yarım saat ağlamışlığını bilirim,vs.vs.yani bazen çıldırıyorum,çileden çıkıyorum ama yapabileceğim bişey yok.aktivitelerle,oyunlarla ilgisini çekemiyorum,neyapsam boş.ya gezmeye gideceğiz yada kuduracağız,oyunlarımız bunlar bizim.
off neyse yaa,zaten anlaşılan kimse için iyi bir gün değil,birde ben kasmayayım kimseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…