- 31 Temmuz 2009
- 246
- 3
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.701
clsr iyi yapmışsın arkadaşım, benim elimde olsaydı bende son güne kadar çalışmazdım valla
izin istesem patron verir ama bizim burdaki şark süremiz uzar, 3 yıl yerine 5 yıl burda kalırsam kahrımdan ölürüm vallacanım sende devlet memurusun oyle degil mi?dogum sonrası ücretli izninin bitiş tarihinden itibaren 2 yıl süreye kadar ücretsiz alabiliyorsun.işe başlamıs olsan bile tekrar cıkabiliyorsun ücretsiz izine, ve amirin iznine ihtiyacın yok.eskiden "1 yıla kadar ücretsiz izin verilebilir" seklinde idi kanun maddesi, "simdi 2 yıla kadar aylıksız izin verilir" seklinde, amirin elinden alındı yani izin verip vermeme kararı direkt olarak "verilir" seklinde değişti.bilgin olsun, arastır istersen.ben kimseye sormadım dilekçemi verdim, izni mi aldım.
bosna allah canını almasın senin, nalburcum benim
size bi aktivitede ben yazayım bu akşam uygulamayı düşünüyorum. masaya iki kase kadar kırmızı mercimek koyuyoruz bir küçük kase ve küçük kaşık alıyoruz, kaşıkla mercimekleri kaseye doldurmaya çalışıyoruz, tabi bunu bebişlere yaptırmaya çalışıyoruz, hem kaşık kullanmayı öğreniyorlar hemde eğleniyorlar, tabi bizim sıpalar ortalığa dağıtmaya çalışmazsa
bosna allah canını almasın senin, nalburcum benim
size bi aktivitede ben yazayım bu akşam uygulamayı düşünüyorum. masaya iki kase kadar kırmızı mercimek koyuyoruz bir küçük kase ve küçük kaşık alıyoruz, kaşıkla mercimekleri kaseye doldurmaya çalışıyoruz, tabi bunu bebişlere yaptırmaya çalışıyoruz, hem kaşık kullanmayı öğreniyorlar hemde eğleniyorlar, tabi bizim sıpalar ortalığa dağıtmaya çalışmazsa
bizde oynuyoruz bunu ama bu aktivitede sıra büyük bakliyattan kücüge dogru gidiyor.yani once fasulye nohut gibi bir bakliyatla basla onda ustalasınca mercimege gec.bende once mercimekle baslamıstım ortalık batmıstı, fasulyeyi daha guzel kasıklıyorlar ve yerlere sacılınca da toplaması kolay oluyor:)
Yemek kaşığı mı vericez, tatlı kaşığı mı?
tatlı kaşığı verecem ben, büyük kaşık ağır gelir mertoma
Aktiviteler çok hoşuma gitti ama bunların hepsi ağıza atılacak büyüklükteki parçalar ve Kero muhakkak ağzına atar bi de onu çıkarmakla uğraşırız, sizin bebelerin hiçbiri ağzına atmıyor mu yahu nası vazgeçiricem bu huyundan?
Aktiviteler çok hoşuma gitti ama bunların hepsi ağıza atılacak büyüklükteki parçalar ve Kero muhakkak ağzına atar bi de onu çıkarmakla uğraşırız, sizin bebelerin hiçbiri ağzına atmıyor mu yahu nası vazgeçiricem bu huyundan?