Uykusuz, yorgun, suratsız bir anneden günaydın :)
Karavana, hakkınızda hayırlısı olsun. Ben geçen hafta seni çok kararlı gördüm ve bundan dönmeyeceğini umuyorum, o adamdan sana koca olmaz.
Mustim, sizin durumunuz daha farklı, benim gönlüm hala sizin bir araya gelmezinden yana. Allah sizin de hakkınızda hayırlısını versin.
Oyun grubu ile ilgili sorulara kısaca cevap vereyim. Bizim grupta şimdilik 3 kız bir Doruk var. Moderatörümüz bir uzman psikolog, onun yönlendirmesi ile anne ya da baba eşliğinde şarkılar söylüyoruz, önceki mesajımda anlattığım türde oyunlar oynuyoruz. Çocukların dikkat süreleri kısa, o yüzden 1 saat sürüyor ve haftada bir gün gidiyoruz. Doruk da diğer çocuklar da şu an tek kalmıyorlar, bu şu an için istenen bir durum da değilmiş. Bizim durumumuz kreş gibi yerlerden farklı, amaç sadece oyun oynamak, yemek yemiyoruz, su dışında bir şey içmiyoruz, zaten bir saat su gibi akıp geçiyor. Doruk oyuna bir süre ilgi gösterip, sonra özgür takılmak istiyor. Ama 22 aylık bir kızımız var, aynı oyunu müthiş bir odaklanma ile yarım saat oynuyor mesela :) Hafta içinde sık sık orada öğrendiğimiz şarkıları söylüyorum, hemen gülüyor, güzel hatırlıyor demek ki :)
Aklıma geldikçe yazarım yine...