2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GÜLŞANCIM sorma ya lütfetmiş hadi ordan ben seni istemiyorum sen kendi kendine ne gelin güvey oluyosun höst derler adama allam hayır bu arada beni dışardan gören herkes ne kadar güzelleşmişsin ne kadar mutlu görünüyorsun diyo ki öyleyim ööle yas tutar bi halim de yok barışmak istediğimi nerden uyduryolarsa artık

gözyaşları ile yazıyorum sana şuan , sana demek sitedim ki esin yapma git barış ama şunu unutma öyle onun bunun demesi ile iknası ile evlilik yürümez eser ki imkansız değişmiş akıllanmış şekilde na yalvarmadığı sürece kararından ve duruşundna vazgeçme yoksa çççoookk daha yıpranmaktan ve kuzuyu yıpratmaktan baika bi işe yaramaz (

canım benim, sakın taviz verme, eğer boşanmak istediğinden emin değilsen, eserin değişebileceğini düşünüyorsan,onu hala sevdiğini veya cemy için bi şans daha vermeyi düşünüyorsan duruşmaya gitme dava 1-2 ay uzasın, ama sakın davandan vazgeçme, eşşek gibi anırmadan ve kapında yalvarmadan affetme ama sanıyorumki eserin gelip sana bişey söylediği yok ,sen ailesinin söyledikleri ile sinirleniyorsun, eser gelip konuşmayı lütfetmeden senle barışacağını sanıyorsa tam dramatik yani durumu

ben es esin dik duruşundna yana şüphem yok taviz vereceğinide sanmıyorum ama gelen alflar ister istemez sinir yapıyor yıpratıyor eserde dik duruş yok herkese olabilir dediği içinde suçlu es es gibi gösteriliyordur oda ona sinir yapıyordur diye tahmine diorum ben ama senind ediğin gibi eser kapıya gelemdiği sürece hiç bişi olmaz ah ah bitse bi dert bitmese bi dert arada kalkam apayrı bi dert

bu arada biizm ki kesin net bitti herşeyi ayrıdık düzeni kurduk herkes kendi hayatında artık

heee biz burdayız dimi canım, biz devam ediyoz karavana kaçtı ama
hakkınızda hayırlısı olsun musticim, belirsizlikten iyidir ama dimi, en azından öylemi olacak,şöylemi olacak demiyorsundur eskisi gibi, sende tavrını belirleyebilyorsundur artık ona karşı çok kızıyorum eski eşine senin gibi birinden nasıl vazgeçebildi diye

aboooow kırmızı kuzucuk diye bi link vardı yan tarafta üye olup bakayım dedim çocuk kıyafetlerine oha dedim bir çıtçıtlı bady 20 tl

SLM MİLLET
oğluşu uyuıttum poğaça yapıyortum, bu arada bizimki deli gibi hamur yiyor durduramıyorum. Allahtan dokunmadı dün yediği inşallah bu gün de dokunmaz.

kızlar çatlatacak beni kıskançlıktan, bizimki daha ancak al demeyi öğrendi nerede kaldı cümle kurmak.

bizim yırtılmaz kitaplar yırtıldı :78: babası ders çalışırken o da ilgilensin diye çıkarmıştım. babasının kitasplarına duyduğu öfkmeyi kendi kitaplarından çıkardı, insan üstü bir çaba sarfederek hepsini itinayla yırttı. bizimki poğaça ve kurabiye hamurlarını keyifle yiyor oyun hamurunu da yüzde yüz yer.

erkekler hep böyle demekki öğrendiyse bile hiç bir şeyi çaktırmıyor, bir şeyi söylemesi için ısrar ettimmi ı ıh diyor, bu ara her şeye ı ıh yapıyor zaten sırf mualefet oldu çocuk, siyasi görüşü şimdiden çözdük biz

bakıcı meselesinde daha önce de konuşmuştuk zaten, anneni falan takma gerek yok 2 yaşa falan, karşısındakinden memnun değilse çocuğun emin ol anlarsın öçekme bu eziyeti.

allah allah kim kiminle neyi kabul ediyormuş, senin fikrin ne olacak sırf beyefendi kabul etti diye kucağına atlaman falan mı gerekiyormuş bence davayı bile uzatma bir daha nikah kıymak çok da zor değil boşanmaktan daha kolay hatta. yeterki o sürünüp gelsin ayaklarına kapansın. öyle başkası barışın dedi diye barışırsa kıymetini falan anlamaz bu adam.
ay çok kızdım. kusura bakma es es biz arada sert tepki verebiliriz. yaşayan sensin sadece fikirlerimizi de göz önüne alıp asıl yapmak istediğin neyse onu yap

musti, hakkınızda hayırlısı olsun, o adam temiz bir sopa istriyor, senin kafdar güzel bir bayanı ve melek gibi bir evladı son nefesinde bile yanında tutmalı insan karşılıklı olarak isteniyorsa, saçmalık bu yaptığı hem kendine ediyor hem size

hamur mu yiyor afiyet bal şeker olsun, bağırsaklarında kurt olur derlerdi biz küçükken yediğimizde acaba gerçek bir yanı varmıdır, yoksa sırf yemiyelim diyemi uydururlardı bu yalanı:26:
yırtılmaz kitapları yırtmasıa çok orjinal yani merto kitapları asla yırtmaz sayfaarını çevir çevirir sonra oyuncak kutusuna itinayla bırakır ,bi süre sonra tekrar alır sayfalarını çevirir, bizim çevirmemize izin vermez, illaki kendi çevirir, biii ikkkii, üüü,döööö, beeee, atıııııı diye sayar

çokocan tüm çabalara rağmen düzelmiyoruz düzelemiyoruz yine resti yiyen ben oldum sadece artık çaba göstermeyibırkatım ve bu kez son hesaplaşmalara dn düzenlemelere bakmaya başladık zaten bu ay sonu ankar yolu göründü bize ,,

2011 bana yaramadı hala şaşkınım desem yalan olmaz hayatım ne kadar çok değişti bi bilseniz

geçen ahsretlede konuştuk en son buluşmamızda bizim evlilik parmakla gösterilenlerdendi diye

Son düzenleme:
insanın en çok kendi nazarı deyermiş, annem kocanı ve çocuğunu sakın övme der bana hep ama dinleyen kim gerçektende size nazar deydi canım, birden bire ne oldu anlamadım ben, büyü falan olmasın sakın varmı etrafınızda öyle bişeye tenezzül edecek biri:26:

canım onula ilgili şüphem var ama bi yandan da diyorum ki yok işte biz anlaşamıyoruz ufacık tefecik şeylerden ateş alıyoruz ve buna ne kadar dikkat etsekte engel olmıyoruz demek ki uyuşmuyoruz diyorum ve kimsenin de günahını almak istemiyroum, kendimide böyle şeylere kaptırmak istemiyorum bilmiyorum yaww ,, şöyle iyi bi hoca bulsam bi baktıracağım sadece bu düşünceden arınmak için .

Son düzenleme:

bizimki sülalenin diğer bireylerine benzeyecek sanırım anne babasına değil, ne amcalar ne de dayısı okuma heveslisi oldu kimi orta okul mezunu kimi lise okumayacağım ben diye kestirip atmış hepsi, lütfen onlara benzemesin.
kurt meselesine gelince benim yeğen sürekli yer hamur, hatta çiğ yufkaya falan da bayılır kurt falan yok çok şükür, inşallah bizimkinde de olmaz ama bir görsen öyle güzel yiyor ki koparıp koparıp insanı özendiriyor resmen neyse kırk yılda birden bir şey olmaz her gün hamur yoğuracak değilim ya arada yesin bari

bence de sen birini bulursan git için rahatlasın en azından, gerçi onlar yoksa da var der ama genede bağları kuvvetlendirecek birşeyler yapmış olursun, ben aileme yaptırmıştım kardeşim evlendiği zaman (evde korkunç kavgalar vardı mecbur kaldım baktırmaya) bana da bir muska yapmıştı hatta evlenince yanından ayırma diyerek, hala evimin bir köşesinde saklarım. psikolojik destektir en azından

sonuç aldın mı ? istanbulda mı ? özelden bilgilerini verebilri misin ? çocokunda var bilgi verdiği bi yer ama hoca değildi :) hoca istiyorum hoş n farkı varki diyeceksiniz ama ne bileyim işte :)

kızlar acil vevap

fırın poşedinde hamsi yapılır mı yapılırsa nasıl yapılır
hamsi aldım ama kızartıp evi kokutmak istemiyorum

yazgının yönteme başvurdurmadan cevap yazın bakem

sonuç aldın mı ? istanbulda mı ? özelden bilgilerini verebilri misin ? çocokunda var bilgi verdiği bi yer ama hoca değildi :) hoca istiyorum hoş n farkı varki diyeceksiniz ama ne bileyim işte :)

6 sene geçti üstünden kankimin annesi götürmüştü yaşlı bir kadındı edirnekapıda ama şimdi yaşamıyordur bile belki adres falan bilmiyorum ki emin ol bilsem yazardım.

bilgisi olan varsa duyursun bana valla kesin ve net olarak ciddi ciddi arıyorum bilesiniz istanbul ve ankara ciavrlarıdna ki yerlere giderbilirim , edirne , çanakkale tekirdağ ankara bolu adapazarı sakarya bursa itina ile gidilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…