- 19 Ağustos 2010
- 2.258
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.641
BOSNA link isterim bende böyle yaratıcı oyunları seviyorum uzunca bi süre oyuncak almayı düşünmüyorum yeni evde bakıcıyla inşallah bi oyun disiplini de vericem
annemi aradım dedim durum bu ben bakıcı aricam annem yapma 2 yaşına kadar kalın sonra bakarız falan dedi artık yüz yüze konuşmak üzere beklemeye aldık bi sürü o bunu demiş şu şunu diş mevzuu var yine ama anlatacak takatim yok olayın özü efendim eser benle yeniden barışmayı kabul etmiş eee e bende geri döneymişim ablası annesi vs bööle düşünmekteymiş sinire kestim vallahi gün bitmeden biri elimde kalacak
canım benim, sakın taviz verme, eğer boşanmak istediğinden emin değilsen, eserin değişebileceğini düşünüyorsan,onu hala sevdiğini veya cemy için bi şans daha vermeyi düşünüyorsan duruşmaya gitme dava 1-2 ay uzasın, ama sakın davandan vazgeçme, eşşek gibi anırmadan ve kapında yalvarmadan affetmeama sanıyorumki eserin gelip sana bişey söylediği yok ,sen ailesinin söyledikleri ile sinirleniyorsun, eser gelip konuşmayı lütfetmeden senle barışacağını sanıyorsa tam dramatik yani durumu
dün cadıyla bilikte araba, ev, çiçek , top , bardak çizdik sonra bebek çizdik uzuvlarını tek tek sayarak , sonra ben sordum o gösterdi araba bardak söylebildikelrini söyledi felan çok eğelneceli idi ama asıl güzel tarafı çizdiğimiz çöp bebekte idi saçı kafası eli kolu bacağı derken heryeri bitti aferimmm dedim tebrik ediyordum bana döndü aaannniiii popo - popo yokkk diyor :):)
Günaydın dayak yiyen anneler
Kero da kafasını çevirse çeneme vuruyor,elini kaldırsa gözüme giriyor, bigün oynarken topuğuyla tam gözümün ortasına bi tekme atmıştı kör oldum diye bi süre gözümü açmaya korkmuştum,bu kadar denk gelmesi de trajikomik oluyor.
Musti eğitici oyuncak falan demişsin, ben en son lego aldım seviyor onlarla oynamayı, eşyalar,hayvanlar,meyveler vs kitaplar almıştım uzun zaman önce, şimdi onları açıp bakıyoruz,onun haricinde diğer oyuncaklarıyla hala oynuyor ben de ek bişey almıyorum, oyun hamuru düşünüyordum ama kesin yemeye kalkar diye vazgeçtim, kuzeninin boyalarına da pek ilgi göstermedi o yüzden boya da almıyorum şimdilik
mertoda kitaplara bayılıyor, ben işyerime gelen dergilerden de götürüyorum eve alakasız şeyler ama ilginç geliyor sıpaya:26: mertoyla pencereden bakıyorduk dün bitane inek görmüş, hırrrrrr diye hırlamaya başladı sıpa, köpek gördü sandım bi baktım inek bi güldüm, herşeye havhav diyo zaten, ondan hırlıyormuş, mööööö diyorum böööööö diyo çok komikti, koyunlarada hav hav diyo sonra beeeeee diyo , aklınca meeeeee demek istiyoniye konuşmuyorsa sıpa, anca yaramazlık yapsın hiç konuşmasın, ağzını kulağını bile göstermiyor, bakıcıya gösteriyormuş gerçi
sinirden elleri titreyen bir anneden günaydın dün işten biraz geç çıktım evi taşıyorum eve uğrayıp topladığım eşyaları bıraktım birde eltim kahve içelim demişti yarım saat bi yerde kahve içti kuzuyu almaya biraz geç gittim eltimde bi trip sabahta önce taşınmaktan vazgeçtiklerini söölediler ki ben bugün evi temizletiyorum bi sürü para vericem kapalı ev temizliği olduğu için bide yazlıktaki tüm eşyaları kıyafetleri topladım getirdim geri götürücem toplayıp bide sabah eltim bi daha bebeği almaya gecikirsen haber ver diyo her zaman veriyorum dün ekstra oldu dedim çocuklar ders çalışamadı ben hiç bi iş yapamadım falan die hem söölendi hem trip attı bende eseri aradım ben bakıcı aramaya başladım dedim akşam da eltime söölicem bööle olmuyo çok sinirliyim
BOSNA link isterim bende böyle yaratıcı oyunları seviyorum uzunca bi süre oyuncak almayı düşünmüyorum yeni evde bakıcıyla inşallah bi oyun disiplini de vericem
annemi aradım dedim durum bu ben bakıcı aricam annem yapma 2 yaşına kadar kalın sonra bakarız falan dedi artık yüz yüze konuşmak üzere beklemeye aldık bi sürü o bunu demiş şu şunu diş mevzuu var yine ama anlatacak takatim yok olayın özü efendim eser benle yeniden barışmayı kabul etmiş eee e bende geri döneymişim ablası annesi vs bööle düşünmekteymiş sinire kestim vallahi gün bitmeden biri elimde kalacak
insanın en çok kendi nazarı deyermiş, annem kocanı ve çocuğunu sakın övme der bana hep ama dinleyen kimgerçektende size nazar deydi canım, birden bire ne oldu anlamadım ben, büyü falan olmasın sakın varmı etrafınızda öyle bişeye tenezzül edecek biri:26:
hamur mu yiyorafiyet bal şeker olsun, bağırsaklarında kurt olur derlerdi biz küçükken yediğimizde acaba gerçek bir yanı varmıdır, yoksa sırf yemiyelim diyemi uydururlardı bu yalanı:26:
yırtılmaz kitapları yırtmasıa çok orjinal yanimerto kitapları asla yırtmaz sayfaarını çevir çevirir sonra oyuncak kutusuna itinayla bırakır ,bi süre sonra tekrar alır sayfalarını çevirir, bizim çevirmemize izin vermez, illaki kendi çevirir, biii ikkkii, üüü,döööö, beeee, atıııııı diye sayar
canım onula ilgili şüphem var ama bi yandan da diyorum ki yok işte biz anlaşamıyoruz ufacık tefecik şeylerden ateş alıyoruzve buna ne kadar dikkat etsekte engel olmıyoruz demek ki uyuşmuyoruz diyorum ve kimsenin de günahını almak istemiyroum, kendimide böyle şeylere kaptırmak istemiyorum bilmiyorum yaww ,, şöyle iyi bi hoca bulsam bi baktıracağım sadece bu düşünceden arınmak için .
bizimki sülalenin diğer bireylerine benzeyecek sanırım anne babasına değil, ne amcalar ne de dayısı okuma heveslisi oldu kimi orta okul mezunu kimi lise okumayacağım ben diye kestirip atmış hepsi, lütfen onlara benzemesin.
kurt meselesine gelince benim yeğen sürekli yer hamur, hatta çiğ yufkaya falan da bayılır kurt falan yok çok şükür, inşallah bizimkinde de olmaz ama bir görsen öyle güzel yiyor ki koparıp koparıp insanı özendiriyor resmenneyse kırk yılda birden bir şey olmaz her gün hamur yoğuracak değilim ya arada yesin bari
bence de sen birini bulursan git için rahatlasın en azından, gerçi onlar yoksa da var der ama genede bağları kuvvetlendirecek birşeyler yapmış olursun, ben aileme yaptırmıştım kardeşim evlendiği zaman (evde korkunç kavgalar vardı mecbur kaldım baktırmaya) bana da bir muska yapmıştı hatta evlenince yanından ayırma diyerek, hala evimin bir köşesinde saklarım. psikolojik destektir en azından
sonuç aldın mı ? istanbulda mı ? özelden bilgilerini verebilri misin ? çocokunda var bilgi verdiği bi yer ama hoca değildi :) hoca istiyorum hoş n farkı varki diyeceksiniz ama ne bileyim işte :)
ayy zemheri bugün dünya öğretmenler günüymüş ,öğretmenler günün kutlu olsun canım