- 19 Ağustos 2010
- 2.258
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.621
mertoda kitaplara bayılıyor, ben işyerime gelen dergilerden de götürüyorum eve alakasız şeyler ama ilginç geliyor sıpaya:26: mertoyla pencereden bakıyorduk dün bitane inek görmüş, hırrrrrr diye hırlamaya başladı sıpa, köpek gördü sandım bi baktım inek bi güldüm, herşeye havhav diyo zaten, ondan hırlıyormuş, mööööö diyorum böööööö diyo çok komikti, koyunlarada hav hav diyo sonra beeeeee diyo , aklınca meeeeee demek istiyoniye konuşmuyorsa sıpa, anca yaramazlık yapsın hiç konuşmasın, ağzını kulağını bile göstermiyor, bakıcıya gösteriyormuş gerçi
sinirden elleri titreyen bir anneden günaydın dün işten biraz geç çıktım evi taşıyorum eve uğrayıp topladığım eşyaları bıraktım birde eltim kahve içelim demişti yarım saat bi yerde kahve içti kuzuyu almaya biraz geç gittim eltimde bi trip sabahta önce taşınmaktan vazgeçtiklerini söölediler ki ben bugün evi temizletiyorum bi sürü para vericem kapalı ev temizliği olduğu için bide yazlıktaki tüm eşyaları kıyafetleri topladım getirdim geri götürücem toplayıp bide sabah eltim bi daha bebeği almaya gecikirsen haber ver diyo her zaman veriyorum dün ekstra oldu dedim çocuklar ders çalışamadı ben hiç bi iş yapamadım falan die hem söölendi hem trip attı bende eseri aradım ben bakıcı aramaya başladım dedim akşam da eltime söölicem bööle olmuyo çok sinirliyim
karavana biz hep söylüyoruz ama sen illaki cemy eser beyin ailesine yakın olsun, dışlanmasın diye onlara muhtaçmış gibi davranıyorsun, valla ben dışarıdan biri olarak o ailedeki herkesin senin yakın ilgi ve alakanı tersinden anladığını, çok yüz vermemen gerektiğini, ve mümkün olduğunca uzak kalman gerektiğini düşünüyorum, yani kendi aruh sağlığın açısından böyle düşünüyorum, cemy babasını ve ailesini istediği zaman görebilir nasılsa, kendini çok sıkma bu konuda bence, sanki boşanmanın suçlusu senmişsin gibi sorumluluğu tek başına kaldırmaya çalışma, birazda eser bey düşünsün çocuğunun ailesinden kopup kopmayacağını, isterse o mesafeyi koruyabilir bence:26:
bakıcı konusunda çok önceden demiştik sana ama sen bize kulak asmadın(biz demiştik demek isteme ama biz demiştik ) akraba ipiyle kuyuya inilmez derim ben hep zaten, yedi kat el bakıyor benim oğluma,hatta bizden nefret eden bir toplumun üyesi bakıcımız ama işini çok iyi yapıyor, söz bende ,nedersem yapmak zorunda valla, yapmazsa kendini kapının önüne koyulacağını biliyor, ama sen ve eltin için durum tam tersi, o ne derse sen yapmak zorundasın çükü işi ilişkisi gibi değil durumunuz, bence hemen bi bakıcı bul, inşallah kuzuma bakacak iyi birine denk gelirsin canım
amirim konuşmuşşş
merhaba:)
BOSNAcım tamda bunu soracaktım.:)özgürle ne oynayacağımı şaşırdım artık...biraz daha anlatırsan sevinirim..e tabi linki de isterim:))
o dediğin çubuk atma oyunu falan sıkılıyor hemen..bu ara elektrik süpürgesi iş makinaları v.s.. favorimiz..dün çevre yolunda durup kamyon vevinçledrrin gecişini izledik..