2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sinirden elleri titreyen bir anneden günaydın dün işten biraz geç çıktım evi taşıyorum eve uğrayıp topladığım eşyaları bıraktım birde eltim kahve içelim demişti yarım saat bi yerde kahve içti kuzuyu almaya biraz geç gittim eltimde bi trip sabahta önce taşınmaktan vazgeçtiklerini söölediler ki ben bugün evi temizletiyorum bi sürü para vericem kapalı ev temizliği olduğu için bide yazlıktaki tüm eşyaları kıyafetleri topladım getirdim geri götürücem toplayıp bide sabah eltim bi daha bebeği almaya gecikirsen haber ver diyo her zaman veriyorum dün ekstra oldu dedim çocuklar ders çalışamadı ben hiç bi iş yapamadım falan die hem söölendi hem trip attı bende eseri aradım ben bakıcı aramaya başladım dedim akşam da eltime söölicem bööle olmuyo çok sinirliyim

çiftlik halısı hayvanları tnaıması için çok büyük destek veriyor , uzuvlarını ise cadı kendiliğinden öğrendi bile diyebilirim cadı birz merkalı biliyorsunuz, :)

sana hep birlikte söyledik cnaım bakıcı senin için en güzeli ilk fırsdatta bu birini , senin ve oğlunun karizmasına yakışan bakıcıdır en kötüsü bile görümcenden iyidir emin ol canım :) ben amin oalrka bu nacizane tavsiyede bulunuyorum :)

üzülme cnaım bizler emin ol sendne iyi haberler aldığımızda sevinen kötü haberlerine üzülen dostlarınız ,

karavana biz hep söylüyoruz ama sen illaki cemy eser beyin ailesine yakın olsun, dışlanmasın diye onlara muhtaçmış gibi davranıyorsun, valla ben dışarıdan biri olarak o ailedeki herkesin senin yakın ilgi ve alakanı tersinden anladığını, çok yüz vermemen gerektiğini, ve mümkün olduğunca uzak kalman gerektiğini düşünüyorum, yani kendi aruh sağlığın açısından böyle düşünüyorum, cemy babasını ve ailesini istediği zaman görebilir nasılsa, kendini çok sıkma bu konuda bence, sanki boşanmanın suçlusu senmişsin gibi sorumluluğu tek başına kaldırmaya çalışma, birazda eser bey düşünsün çocuğunun ailesinden kopup kopmayacağını, isterse o mesafeyi koruyabilir bence:26:
bakıcı konusunda çok önceden demiştik sana ama sen bize kulak asmadın (biz demiştik demek isteme ama biz demiştik ) akraba ipiyle kuyuya inilmez derim ben hep zaten, yedi kat el bakıyor benim oğluma,hatta bizden nefret eden bir toplumun üyesi bakıcımız ama işini çok iyi yapıyor, söz bende ,nedersem yapmak zorunda valla, yapmazsa kendini kapının önüne koyulacağını biliyor, ama sen ve eltin için durum tam tersi, o ne derse sen yapmak zorundasın çükü işi ilişkisi gibi değil durumunuz, bence hemen bi bakıcı bul, inşallah kuzuma bakacak iyi birine denk gelirsin canım

musti çiftlik halısı bende düşündüm aslında niye almadıysam:26: dur bi bakayım netten merto uzuvlarını biliyor ama söylemiyor sıpa, bende konuşsun söylesin istiyorum oda inatla söylemiyor

amirim konuşmuşşş

allahıkm sinire kestim bugün herkes bana takmış bankadan aradılar ekspertiz ücretini ödeyin die ii dedim rapora ne yazmış bilmiyoruz parayı verin sööliyelim dedim ya istediğim rakamı yazmadıysa çünkü eksper diye odun göndermişsiniz bişeyden anladığı yok ölçü bile almadı mal e önce ödeme gittim benim krediye dangalak bi kızı vermişler bben müdürü tanıdığım için gitmiştim oraya kız tam bir dangalak dedim ücret ne 500 dedi iimiş bankanın aldığını kesin dedim banka almıyo dedi ben eksperim şekerim bu işleri bilirim dedim ama nasıl uyuz şöyle de böle de ödemem dedim baktım uyuzla konuşulmayacak direk müdüre dedim allam çekiyorum çekiyorum mal çekiyorum

Tünaydınn,

Dünkü hurmalar bugün tırmaladı :) biraz işleri toparladım, sonra sıkıldım, öğleden sonra devam ederim.

Karavana, amirimin yazdıklarına katılıyorum, bu aileden uzak durmak en güzeli, bul bir bakıcı, bak çok rahat edeceksin.

Amirim, çok geçmiş olsun.

Musti, oyuncak sormuşsun. A.kıl.lı oy.un.cak.com'dan, KA.DEM.ELİ BO.NCUK.LAR ve BE.ŞGE.NLİ GEO.ME.TR.İK ŞEK.İL.LER aldım. Doruk böyle şeylerde oynamayı çok seviyor. Bir de oyun grubunda tavsiye edilen iki oyunu anlatayım size. Hani şu geniş delikli kırmızı biberlikler var ya, bir adet onlardan alıyoruz, bir takım da plastik sayı çubuklarından. Bebelerle birlikte oturup çubukları deliklerden atıyoruz. Onlar ilgilenip konsantre olunca, yanından kalkmadan sessizce izliyor ya da oynamaya devam ediyoruz, Doruk seviyor. Diğeri de kapaklı plastik bir kabın üst kısmını kumbara gibi delip, bu delikten düğme atıyoruz, mantık aynı. Çocukların el göz koordinasyonunun gelişmesinde çok etkiliymiş ve saatine denk gelirse güzel oynuyorlar. Kürdana küçük küçük kesilmiş sünger ya da strafor batırmak var bi de :) Son olarak, bu hafta traş köpüğü ile oynadık, sonra da köpüğün üstüne parmak boya sıkıp devam ettik, ikimiz de korkunçtuk, banyoya zor attık kendimizi :)))

Böyle kirli oyunlar için nalburdan kabarcıklı naylonlardan alabilirsiniz, çok işe yarıyor.

Bu oyunların hepsini oyun grubumuzun moderatörü Iraz Hanım'dan öğrendik, isteyenlere sitesinin linkini verebilirim :)

Bu oyunların hepsini oyun grubumuzun moderatörü sevgili Iraz'dan öğrendiğimizi belirtmeliyim. İsteyenlere sitesinin linkini verebilirim :)

merhaba:)
BOSNAcım tamda bunu soracaktım.:)özgürle ne oynayacağımı şaşırdım artık...biraz daha anlatırsan sevinirim..e tabi linki de isterim:))
o dediğin çubuk atma oyunu falan sıkılıyor hemen..bu ara elektrik süpürgesi iş makinaları v.s.. favorimiz..dün çevre yolunda durup kamyon vevinçledrrin gecişini izledik..

bosna ben isterim linkini versene
bizim küçük yaramaz akşam tüm duvarları kuruboya ile boyadı bugün bi silgi alayımda sileyim bari, çok kızdım, kalemleri aldım elinden ,bisüre sonra tekrar verdim ama yine duvara gidince tümden aldım elinden boyaları, kaldırdım:26:

slmlar ben geldim :))) benm görümce dogurdu ya sık sık bizi yemege alıyorlar kv de kalıyo zaten ... amacları egosa kuzeninin , kardeşi oldugunu empoze etmek bak bu senin kardeşin sana abi diyecek belki 50 kere gittiğimizde ,abim gelmiş diye seviniyo bak bu senin kardeşin ... görümce ve kv ikiside devamlı ben mi abartıyorum herseyleri bana mı batıyor yaptıkları normal mi ??? ki ben egoşa zamanı gelince ögretirim kim aslında kimmiş

canım ege de öle çöp kamyonları iş makinaları süpürgeler fişler prizler... ama bir daha ki yıl oyuncaklarla oynamaya baslayacaklar inşallah arkadasın cocuguda bunlar gbiydi şimdi oturmus artık ...

BOSNA link isterim bende böyle yaratıcı oyunları seviyorum uzunca bi süre oyuncak almayı düşünmüyorum yeni evde bakıcıyla inşallah bi oyun disiplini de vericem

annemi aradım dedim durum bu ben bakıcı aricam annem yapma 2 yaşına kadar kalın sonra bakarız falan dedi artık yüz yüze konuşmak üzere beklemeye aldık bi sürü o bunu demiş şu şunu diş mevzuu var yine ama anlatacak takatim yok olayın özü efendim eser benle yeniden barışmayı kabul etmiş eee e bende geri döneymişim ablası annesi vs bööle düşünmekteymiş sinire kestim vallahi gün bitmeden biri elimde kalacak

merto oyuncaklarıyla oynuyor, biz yanındaysak bizimle oynamayı tercih ediyor genelde,ama hep kudurukluk peşinde oynarken, koltuğun üstünde sürerken arabasını birden devrilmiş gibi yapıp paaat önüme düşürüveriyo sıpa ben korkuncada gülme krizine giriyo, yada o oyun oynarken ben çaktırmadan tv izliyom tam dalmışken arkadan gelip saçlarıma bi asılıyo

esere fikrini soranmı olduki o kendini ne sanıyor yada akraba müsvetteleri kendini ne sanıyor, iki arkadaş küsmüşte oynarken onları barıştırıyorlar sanki o eser olacak akılsız önce gelip gönlünü alsın, kendini affettirmeye çalışsın, sanki sen geri dön barışalım diye yalvarıyordunda oda lütfetmiş ayyy sinir oldum canım kusura bakma valla, barışmayı kabul etmişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…