2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

karavana hayırlısıyla boşanda gel inşallah
yine tadilat var başım şişti, koridora mozaik döşeniyor ,önce duvar kırılıyor tabi, benim başım zaten ağrıyordu şimdi çatlıyor resmen
ben bu mertoya kendi kendine yemesini ne zaman öğreticem yaw, herşeyi bizden bekliyor tembel kime çektiyse bende eşimde tembel değilizdir:26: hastanede de karışmış olamaz hep gözümün önündeydi

Köpek dişleri çıkıyor, sol taraf patlamış, sağ taraf da bembeyaz olmuş, ondan olabilir.
Mertoma maaşallah :)
Pazar gecesi de Doruk öyle deliksiz uyudu ama ben 4-5 kere kalkıp düzgün yatıyor mu, üstünü açmış mı, çişi çıkmış mı diye kontrol ettim :)))

Karavanam, cumada sonra omuzlarından büyük bir yük kalkacak inşallah, çok daha huzurlu günler seni ve kuzuyu bekliyor.

Demek ki bebelerin böyle dönemleri oluyor, normal karşılayıp ihtiyacına cevap vermekten başka çare yok.

Bu arada, benim bakıcı iyi hoş da, dün akşam beni komaya soktu kızlar yaa... Eko yoktu, bu da geç çıkıp bi yere gidecekmiş, beraber yemek falan yedik, kadın hiç ama hiç susmuyor, o konuştukça Doruk benim ilgimi çekmek için kuduruyor, kadın sürekli sesini yükseltiyor, avazım çıktığı kadar bağıracaktım. Dilim varıp da bi sus da çocuğumla ilgileneyim de diyemedim, gittikten sonra valla da tansiyonum düştü :)

Doruk da kendi yemiyor, yemek boyunca iki kaşık yerse ne ala... Öğrenir, acele etme amirim ya, yapmadığı o olsun, boşver :)
Relaks anne smile :)

bosna hiç gülesim yoktu valla, kadına sus diyemediğin için tansiyonunmu düştü delüüüüüüü telefonla konuşuyomuş gibi yapıp başka odaya gitseydinya, nasılsa doruk peşinden gelirdi

BOSNACAN seni gayetii anlıyorum benimde eltim pek bi gevezedir ay bazen koşa koşa kaçasım gelir ama iidir yinede hoştur iyi niyetlidir yeter o kadar kusur kadı kızındada olur diyorum napiyim

bosna hiç gülesim yoktu valla, kadına sus diyemediğin için tansiyonunmu düştü delüüüüüüü telefonla konuşuyomuş gibi yapıp başka odaya gitseydinya, nasılsa doruk peşinden gelirdi

Anacım kadın 8.30'a kadar bizdeydi, Doruk kurtlusuyla ne kadar zaman bi odada durabilirim ki :))
Bi ara onun odasına gittik zaten, oraya da peşimden geldi :)
Ayy, bütün çatlaklar beni buluyor valla

herkese merhaba,günaydın,selam

BOSNA benim oğluşta öyle,yapışık geziyoruz,gecede beraber yatıyoruz.ama geceleri dediğin gibi öyle güzel sarılıyor,sokuluyor ki bitiyorum işte o an.bakıcı ile diyaloğuna çok güldüm.
HPKRVN inşaallah canım cuma günü sırtındaki kamburu atacaksın ve hayatına dik,daha güçlü ve mutlu olarak devam edeceksin.
GÜLŞAN benimkide yemiyor anacım henüz,normal karşılıyorum.zamanla alışırlar,dert etme.

Son düzenleme:
inşallah yazcan,inşallah bigün herşeyi kendileri yemeye başlarda bizde kurtuluruz bu dertten
ben eve kaçıyorum, bu hafta öğle yemeğinde kocişte bize eşlik edecek

Son düzenleme:
bu arada yazmayı unuttum yazlık iyice boşaldı sitede kimse kalmadı okullar açılınca herkes şehrre döndü tabi bende baktım kalınacak gibi deil sitede iskenderundaki eve çıkmaya karar erdim kendi evimin henüz mutfağı ve demiri takılmadığı için eski eve dönüyorum yani ne hissettiğimi bilmiyorum duygusal davranmamak lazım üstünde durmamak lazım dimi bundan sonra gereksiz dygusallığa yer yok hayatımda

kendi kendini ne güzel teselli etmişsin , yapabilmen duası ile mevlam yardımcımız olsun canım :)

kafa dinlemek istiyorum dediğimde bana gelen cevap da ben evden gideyim anahtarı sana bırakayım dı hiç düşünmeden ona direk hayır dedim , dayımalra gideceğim dedim o ise ha evet sen onalrla mutluydun dedi oysa benim yüreğim deki hayırın cevabı eski eşyalarıma bakıp misafir olamam dı

şu an aldığım bir haberle yıkılmış bulunyorum evim 20 kasımdan öncebitmiyomuş ühü ühü

sabah kayınpeder aradı konuşmak istiyomuş denk getiremedik görüşemedk babamları aramış eserle annesi konuştu ikna etti falan demiş halbuki eser tarafında tık yok mahkemenin tihini sorup duruyodu bana can atıyo boşanmaya ayrıca sesinden belli hevesi tanımaz mıyım ben kaç yıllık kocamı ama siz durun bende esinsem çok vuracak kafsını duvarlara dağ gibiyim taş gibiyim dimdik ayaktaaaaaa

kızlar cevap yazarken başlığın üst kısmında şu ibare yenimi konmuş yoksa önceden vardıda benmi farketmedim:26:
Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !

karavana eski eşin kafasını çok vuracak gerçekten ,ama seni gerçekten aklı başında gördüm, seni sevmeyen bi insanla ömür geçmez, yada seviyorsa bile sana değer vermeyen biriyle ömür geçmez, sen yolundan şaşma, senin kıymetini bilecek, seni mutlu edebilecek çok insan çıkar karşına merak etme sen
kasıma kadar eski evendemi kalıcaksın şimdi, eser nerde kalacak:26:

valla o zaten ailesiyle kalıyor ama cehennemin dibinde kalsın umrumda deil ya bni sevmeyen adamı geçtim bende gerçekten sevmiyorum artık sürekli sinirleniyorum her yaptığı batıyor o derece yani geçen kuzunun eski videolarına fotolarına hamile fotolarıma baktım her videoda beni bozacak bişi söölemi her 3 fotodan 2sinde yüzümde hüzün çünkü tartışmışız hiç gözlerimin ii gülmemiş bööle evlilik mi olur allaaşkına

canım benim hakkınızda hayırlısı olsun ,siz sağlıklı ve mutlu olunda başka bişeyin önemi yok

kızlar uzmandan süper kolay tarifler buldum sizinlede paylaşayım istedim
Hazır kekten yaş pasta
Kullanılan Malzemeler:
1. 1 Adet hazır kek
2. 1 Paket vanilyalı krem şanti
3. Bir kase mevsim meyveleri(kiraz,kivi,muz,çilek vs.vs.)
4. 1 Su bardağı süt
5. Bir miktar hindistancevizi
6. Sunumda kullanılmak üzere minik kağıt kalıplar
Hazırlık
1- Bir bardak soğut süt ile vanilyalı krem şantiyi hazırlayıp,on dakika buzdolabında dinlendiriniz..
Tarifin Hazırlanışı
1. Hazır kekten bir çay bardağı yardımı ile daireler
2. kesiniz..
3. Dairelerin dışında kalan hazır kek parçalarını rondodon geçirip,bir kaba alınız..
4. Bir bardak soğuk süt ile vanilyalı krem şantiyi hazırlayıp dolapta bir on dakika bekletiniz..
5. Kekten aldığınız daire şeklinde ki parçaların üzerine,hazırlamış olduğunuz krem şantiyi bolca ekleyiniz..
6. Krem şanti üzerine mevsim meyvesi hangisi ise;muz,potakal dilimleri,kiraz yada çilek tanelerini de yerleştiriniz..
7. Meyve yerleştirdiğiniz küçük keklerin bir yarısını,önceden rondodon geçirdiğiniz kek parçacıklarına bulayınız..Diğer krem şantili ve meyveli kısıma ise hindistancevizi serpiniz..
8. Küçük kağıt kalıplara yerleştirip bir saat kadar buzdolabında dinlenmeye alnız.
9. Minik yaş pastalarınız bir saatlik buzdolabı dinlenmesinden sonra servise hazırdır..
10. Kekten çay bardağı yardımı ile daireler kesiyoruz.

''Milföy Hamurundan Baklava''
Kullanılan Malzemeler:
1.1 Paket Milföy Hamuru

2.1 Yumurta Sarısı

3.Yarım Su Bardağı Ceviz İçi

4.2 Yemek Kaşığı Toz Şeker

5.

6.Şerbeti

7.3 Su Bardağı Su

8.3 Su Bardağı Toz Şeker

9.Yarım Limon Suyu
Hazırlık
1.Milföyleri buzluktan çıkarmanız yeterli...Ceviz içini de çok ufalamadan öğütmelisiniz.
Tarifin Hazırlanışı
1.Bir paket milföy hamurunu,don hali geçinceye kadar bekleyiniz..Pakette dikdörtgen şeklinde 10 adet,kare şeklinde 20 adet milföy yaprağı bulunmaktadır..

2.Bir kase içerisine,iki yemek kaşığı toz şeker ve ceviz içini alıp karıştırınız..

3.Milföy hamurlarında kare şeklinde olanı alıp,içine kaşık yardımı ile şeker ve ceviz içi karışımını ekleyiniz..Bir ucundan ruola yapmaya başlayınız..Rulo hali olunca kapanacak diğer uca yumurta akı sürüp ruloyu tamamlayınız..

4.Bıçak yardımı ile bu yapmış olduğunuz küçük ruloloru kare kare kesip fırın tepsisine diziniz..

5.Bütün milföy kareleri bittikten sonra üstlerine yumurta sarısı sürüp,önceden ısıtımış 150 derece fırında kızarıncaya kadar pişmeye bırakınız..Pişme süresi hamurların altın rengini almasından anlaşılır..

6.Bir yandan bir tencereye 3 su bardağı toz şeker ve suyu alıp kaynatınız..Bir on dakika kaynadıktan sonra yarım limon suyunu da ekleyiniz.

7.Fırından çıkan pişmiş milföy parçaları ılık,şerbet sıcak olmak şartı ile,kolay baklavamızı şerbete yatırınız..

8.Çok yumuşak sevenler biraz fazlaca,kıtırlı sevenler az olmak sureti ile tatlıyı şerbette bırakabilirler.

9.Yanında dondurma yada kaymak ile servis yapabilirsiniz.

slm millet
fena halde uykum var ve fırında tuzlu kurabiye var yapılması gereken bir kuıcak ütü ve dikilmesi gereken sökükler var ama benim iş yapasım yok dellenmeme az kaldı.

al bir kaçık anne daha allah akıl fikir versin

GÜnaydınlar depresif bir ruh hali içerisindeyim makyaj fön falan da kar etmedi hadi hayırlısı bu arda cuma sabah davam var gecikirim beşanıp gelcem bi koşu

az kaldı sabret kurtulup huzura ereceksin, bu kadar gergin olman bence gayet normal

o yazı bu hafta sonu çıktı yazarken kendinize hakim olun demek istiyorlar sanırım. bazıları forumu regli dönemi gerginliğini atmak için kullanıyor da. açılan konuları takip ederken yakalıyorum

hımm yeni demekki o yazı, bende karavana ve bizim baskılarımızdan dolayımı oldu acaba dedim
patron çıktı demin, çok sinirliydi iki gündür ,fırça yemeyim mazlum ben olmayım diye gözüne görünmemeye çalıştım, işe yaradı, benim dışımdaki herkes fırça yemiş

İnsan bu kadar mı çalışmak istemez yahu :)
Önümde yığın halinde evrak var, bir sürü mail var, ama ben feyzbıkta bir oyuna taktım...
Bir de eve gidince kuzuyu alıp nereye gitsem planı yapıyorum ilaveten.
Bir de oyuncak siparişi verdim.
Günün yarısını bu gubidik işlerle geçirdim, inanamıyorum kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…