- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.581
bosnacım dişmi çıkartıyor acaba, merto diş çıkaracağı yada , hastalanınca böyle davranıyor, geçen haftalarda bizde öyleydik şimdi geçti çok şükür, ayrıca teyzeleri maaşallah deyin merto gece hiç uyanmadı, ama bu mazoşist anne acaba niye uyanmadı diye ateşine, suyuna bakacakm diye yine uyumadı
GÜnaydınlar depresif bir ruh hali içerisindeyim makyaj fön falan da kar etmedi hadi hayırlısı bu arda cuma sabah davam var gecikirim beşanıp gelcem bi koşu
BOSNACIM gçen haftalarda da benim kuzu yaptı aynı şeyi ama bu hafta daha iyiyiz bazen anneci olacakları tutuyo WC'ye bile giremiştim annem almaya çalıştıkça çığlık kıyamet ve bikaç hafta sürdü ama bu hafta iiz abartmıyo
şekerim öncelikle daha sofrayı hazırlarken tezgahınönüne bi sandalye çeker ve tencereleri karıştırmaya çalışır bu uğurda yanmışlığı vardır ama vazgeçmez
1- açlık durumuna ve yemeği sevip sevmemesine göre değişiyor kavaltılar 10 dk da biterken sebze yemekleri 20 dk çorbalar 20 dk köfte vb 20 dk
2- kahvaltıyı masada birlikte oturup yapıyoruz sebeleri o önde ben arkada koşarak yiyoruz et yemeklerini eline verebileceklerimi eline veriyorum geze geze yiyo ama hepsine masada başlıyoruz
3-1 çatal onda 1 çatal bende o yemeye uğraşırkenbende ağzına sokuveriyorum mesela yoğurdunu asla yedirmeme izin vermez kendi yer bazen parçalar tabağı bırakırım biraz yer biraz gezer döner bi daha yer ben teşvik etmedim kendisi özendi ama yedirme şeklimiz o na göre onun isteklerine göre her zaman değişir
4-gece sütünü kestiğimden beri 3 ana 2 ara öğün yiyo ama miktarlar az az
5-ben aslında hiçbişey vermem evdekek poğaça yaparım kuru pasta yaparım onları veririm ama benim dışmda alınıp yedirenler dedeler amcalar kuzenlr vs veriyo eltimde dikatli yoksa bu konuda onlara da şu üçü için izin verdim çubuk kraker eti hoşbeş gofret bide topitop
yalnız biri oğluma cipsle kolayı öğretmiş elime geçirsem boğarım beni bazen zorla markete götürüp aldırmaya çalışıyo bende oyalamak için alınablecek şeyler alıyorum mesela top e ev top mezarlığına döndü delirciiimmm
karavana hayırlısıyla boşanda gel inşallah
yine tadilat var başım şişti, koridora mozaik döşeniyor ,önce duvar kırılıyor tabi, benim başım zaten ağrıyordu şimdi çatlıyor resmen
ben bu mertoya kendi kendine yemesini ne zaman öğreticem yaw, herşeyi bizden bekliyor tembel kime çektiyse bende eşimde tembel değilizdir:26: hastanede de karışmış olamaz hep gözümün önündeydi
bosna hiç gülesim yoktu valla, kadına sus diyemediğin için tansiyonunmu düştüdelüüüüüüü telefonla konuşuyomuş gibi yapıp başka odaya gitseydinya, nasılsa doruk peşinden gelirdi
bu arada yazmayı unuttum yazlık iyice boşaldı sitede kimse kalmadı okullar açılınca herkes şehrre döndü tabi bende baktım kalınacak gibi deil sitede iskenderundaki eve çıkmaya karar erdim kendi evimin henüz mutfağı ve demiri takılmadığı için eski eve dönüyorum yani ne hissettiğimi bilmiyorum duygusal davranmamak lazım üstünde durmamak lazım dimi bundan sonra gereksiz dygusallığa yer yok hayatımda
kızlar cevap yazarken başlığın üst kısmında şu ibare yenimi konmuş yoksa önceden vardıda benmi farketmedim:26:
Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !
karavana eski eşin kafasını çok vuracak gerçekten ,ama seni gerçekten aklı başında gördüm, seni sevmeyen bi insanla ömür geçmez, yada seviyorsa bile sana değer vermeyen biriyle ömür geçmez, sen yolundan şaşma, senin kıymetini bilecek, seni mutlu edebilecek çok insan çıkar karşına merak etme sen
kasıma kadar eski evendemi kalıcaksın şimdi, eser nerde kalacak:26:
bosnacım dişmi çıkartıyor acaba, merto diş çıkaracağı yada , hastalanınca böyle davranıyor, geçen haftalarda bizde öyleydik şimdi geçti çok şükür, ayrıca teyzeleri maaşallah deyin merto gece hiç uyanmadı, ama bu mazoşist anne acaba niye uyanmadı diye ateşine, suyuna bakacakm diye yine uyumadı
GÜnaydınlar depresif bir ruh hali içerisindeyim makyaj fön falan da kar etmedi hadi hayırlısı bu arda cuma sabah davam var gecikirim beşanıp gelcem bi koşu
kızlar cevap yazarken başlığın üst kısmında şu ibare yenimi konmuş yoksa önceden vardıda benmi farketmedim:26:
Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !
karavana eski eşin kafasını çok vuracak gerçekten ,ama seni gerçekten aklı başında gördüm, seni sevmeyen bi insanla ömür geçmez, yada seviyorsa bile sana değer vermeyen biriyle ömür geçmez, sen yolundan şaşma, senin kıymetini bilecek, seni mutlu edebilecek çok insan çıkar karşına merak etme sen
kasıma kadar eski evendemi kalıcaksın şimdi, eser nerde kalacak:26: