- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.541
size biriki sorum olacak:
1- bebişler yemeklerini ortalama ne kadar sürede yiyor ( karnı ne zaman acıkırsa karını acıktığında avcayip huysuz olur anlarız aç değilse öyle saatle felan yemez gelişimi çok şükür yerinde canım )
2- yemek yedirirken sabit yerdemi oturuyorlar yoksa duruma göre ayakta, peşinde dolanarak, masada falanmı yiyorlar ( mama sandelyesinin bağlarını artık kendi çözdüğü için iş yapmıyor bazen dolanarak tv izlerken suyla oynarken ansıl kandırısak , biz yemek yerkende masada oturuyor kendisi yiyor )
3- yemeklerini kendileri yiyormu, yiyorsa nasıl teşvik ettiniz buna ( köfte patates bezelye gibi yemekelri kendi yiyor ama karma çorba , meyve püresi ve yoğurt veriyorum ben hala ve işte onu binbir oyunla yiyor :)
4- kaç öğün yiyorlar ( hiçç belli olmaz )
5-aburcubur olarak neler yediriyorsunuz ( çukolata , cips , cola az çok az çocukalr yerken bende veriyorum ama colayı biberona koysam 3 biberon içecek akdar seviyor ben çay bardağının dibine sulandıraak verip kandırıyorm , ki o bile bana çok zararlı geliyor )
yazcan gibi tehdit etmiyorum ama herkes cevaplasın kafamı bozmayın uleyyyn
1- bebişler yemeklerini ortalama ne kadar sürede yiyor
2- yemek yedirirken sabit yerdemi oturuyorlar yoksa duruma göre ayakta, peşinde dolanarak, masada falanmı yiyorlar
3- yemeklerini kendileri yiyormu, yiyorsa nasıl teşvik ettiniz buna
4- kaç öğün yiyorlar
5-aburcubur olarak neler yediriyorsunuz
2- yemek yedirirken sabit yerdemi oturuyorlar yoksa duruma göre ayakta, peşinde dolanarak, masada falanmı yiyorlar
4- kaç öğün yiyorlar
4- kaç öğün yiyorlar
birde görenler cevaplarsa çok sevinirim
arkadaşlar ıspanak,karnıbahar gibi besinleri almaya başladınız mı?Ben geçen gün pazarda gördüm çıkmışlar,ama sanki daha erken değil mi?Kıpırcan ikisinide severek yiyor,erken değilse alacağım.
Ben ikisini de veriyorum Yazcım. Zaten ıspanak yazın da oluyo.
Pelin'in de favorisi arabalar ama gerçek olanları! Arabayı kim sürerse sürsün pusuya yatıyor,şöför koltuğu boşalır boşalmaz kendini arkadan öne atıyor! Anahtarı kontağa takmaya çalışıyor, vites değiştirip direksiyon çeviriyor. Hani uzansda gaz fren pedallarına da basacak haspam!Ve bu sevda bitmiyor! Saatlerce orda oturuyor, hatta radyoyu fln da açıyor...
4- kaç öğün yiyorlar
4- kaç öğün yiyorlar
herkese merhaba:))
hemen kendimdenbaşlayayım:)) ben iyiyim..oğluşum da iyi (kudurması dışında)..çok şükür yemek yemeye başladı:)) dr umuzdediği gibi memedensonra 1 ayı buldu..bişey olacak da bozulacak diye ödüp patlıyor..sabah mama diye uyandı.sevinçten uçtum tabi..
Biz de böyle..herkesler iyidir umarımm
herkese merhaba:))
hemen kendimdenbaşlayayım:)) ben iyiyim..oğluşum da iyi (kudurması dışında)..çok şükür yemek yemeye başladı:)) dr umuzdediği gibi memedensonra 1 ayı buldu..bişey olacak da bozulacak diye ödüp patlıyor..sabah mama diye uyandı.sevinçten uçtum tabi..
Biz de böyle..herkesler iyidir umarımm
slm millet
kociş sağ ve salim döndü çok şükür ve-nice den iki swit almış oğlumuza, sınavı pek parlak değil ama geçer puan alacak gibi. yalnız bu sınav puanlarının bakanlık tarafından kullanılmayacağına dair bir söylenti var yeni kanun hükmündeki karanamede mülakat maddesi var bu da torpiller havada uçuşacak anlamına geliyor
hasta annişlere çoook geçmiş olsun.
ya klimaların plazma kısımları var havayı temizlemek için ben sürekli açık tutarım onu kullandığımız sürece de deniz hiç hasta olmadı.
bulluşmaların güzel geçmesine çok sevindim.
ben de cumartesi okulumuzun bayan personelleriyle kahvaltıdaydım çok eğlendik arada kaçamaklar iyi geliyor doğrusu
dün babası oğluşu berbere götürdü önce kendisi traş olmuş sonra denizi yapmışlar hiç ses çıkarmamış, kabak lafalı bir oğlum oldubizde saçlar halen oluşum aşamasında olduğundan bu kışı sıfır kesimlerle geçireceğiz sanırım
hasan bu gün karnıbahar almış vakti gelmiştir bence, brası bile serinledi hafta sonu çünkü. ben karnıbaharı haşladıktan sonra yoğurt un yumurta nane pul biberle hazırladığım harca bulayıp fırınlıyorum sarımsak da konuabilir tabi. kalori kaçağı yapıyorum kızartmayarak. deniz geçen yıl seviyprdu bakalım bu yıl ne yapacak
hafta sonunun güzel geçmesine sevindim. bak sen kaynanın talihsizliğinekime ne yapmışlar acaba
bir araba manyağı da bizde var koltuk boşsa zaten atlıyor hemen vtes direksiyon usta şöför zannedersin, ama babası direksiyondaysa vay halimize babasının kucağına oturup kullanacakmış arabayı izin çıkmayınca da arabanın hareketinden duruşuna kadar resmen yıkıyor ortalığı. sırf o yüzden araba almayı erteleyebiliriz
cek aldi pazardan ispnk. pirasa. brokoli karnbhar gayet iyi gorunuyolar canim.
dun etli nohut yedi kuzum sewrek
bugunde yogurtlu ispank wericem ama yogurt we ispnk demir emilimine comak sokarmi die dusunyorum? ????
bn seni aradim dit dit edip kapandi hep 532liyi. bnm numaram ayni sonu 35 isteeeee! burcyuda aryamadim nosu yok sinirden delirdim durdum
buraya yazdim biri esoya fln ulassin bni arasin die ama kimseler gormedi sanirim
nerdeymis burasi link fln wersene yada isim
Pelin'i anlatmışsın sanki...:83:hoşgeldin canım,iyi olmanıza çok sevindim ikinizinde.aman maşallah diyelim kuzuna.
memeden kesmişsin,darısı başıma,ama yapamadım ve vazgeçtim.yemesinden dolayı sorun değil meme bizde,gecede enaz 4-5 kez kalkmasından dolayı sorun
Ciclerini iyi günlerde kullasın paşaEşinin sağasalim gidip dönmesine de sevindim canım. Torpil ne yazıkki devletin her yerinde var. Ne sınavına girmişti eşin?
Evet o haftasonu kaçamakları beni de çok rahatlatıyor. Ama bütün öğretmenler yüksek perdeden konuşmaya alışkın olunca ciyaaaakkk viyaakkk seslerinden başka bişey anlaşılmıyorKalabalık yüzünden çoğu zaman baş ağrısıyla eve döndüğümü bilirim..
Ben Pelin'in saçlarını daha hiç kestirmedim. Toplatmıyor da. Saçları gözünün içinde yoluk yoluk geziyoruz!!
hoşbuldum:)) teşekkürederim..:))1.ben yediriyosam ve çok açsa 10-15dk da yoksa sabır seviyeme göre değişebiliyor bu süre
2. %99 mama sandalyesinde yer.Eğer taneli bişey yiyorsa köfte, pilav, şeftali gibi oyun oynarken gelir bir lokma alır gider.Sonra geri gelir bi lokma daha alır gider. Peşinde koşmak beni çok yoruyor, bi de sürekli dizlerimin üzerine çöküp kalkınca tansiyonum düşüyor o yüzden mama sandalyesinden başka bi yerde yedirmemeye çalışıyorum.
3. ekmek, köfte gibi kendi eliyle yiyebileceği şeyleri yiyor. Mama sandalyesinin sehpasına küçük parçalara ayırıp koyuorum önüne, pepeye kediye köpeğe, oyuncak bebeğe yediriyorum derken kendi yiyor. Çok hoşuna gidiyor. Bi de yakın zamanda bizim gibi sandalyeye oturup çatal kaşıkla yemeye özenmeye başladı. Bazen ben çorba içirirken bi kaşık da onun eline veriyorum. bi kaşık ben ağzına götrürüyorum, bi kaşık kendisi yiyor.Bi şeyleri becerdiğini görmek onu da çok mutlu ediyor:)
4. 5 öğün yiyor
5. abur cubur yemiyor.[/B]
Hoşgeldinnn!!:86::81:Çok sevindim iyi haberlerine Özgür'ünMemeyi nasıl bıraktınız ben onu kaçırmışım galiba :44:
hoşbuldum yazcım:))hoşgeldin canım,iyi olmanıza çok sevindim ikinizinde.aman maşallah diyelim kuzuna.
memeden kesmişsin,darısı başıma,ama yapamadım ve vazgeçtim.yemesinden dolayı sorun değil meme bizde,gecede enaz 4-5 kez kalkmasından dolayı sorun
hoşbuldum:)) teşekkürederim..:))
memeyi çookkk zor bıraktık frambuu..annem yanımda olmasaydı yapamazdım ben tek başıma..ben ki eski yöntemlere karşıydım..sonunda onlara
muhtacoldum:))
kimyon sürdüm.eliyle silkeledi emdi..acıbiber turşusunun suyunu sürdüm yine emdi..sonunda salçadan tiksindi..
bu arada dr da gittiğim çocuk psikoloğu da aniden kesmemi söyledi..ben okuduklarımdan yok travma gecirecek yok bilmem neolacak diye öğün azaltarak gidiyordum..önce günde 2 defayadüşürdüm uyurken veuykuda..ertesi gün 1 gece uykuda verdim sonrada vermedim..2 günde bitirdik..tam 1hafta uyumadık..sonra alıştı..arada istedi..enson1 hafta falan oluyo yeltendi (1 ayoldu bu arada)
artık unuttu:))
annem olmasaydı ben ağlamalarına dayanamayıp verirdim..eşim de annem de çok destek oldu..
hoşbuldum yazcım:))
uykuda düzene giriyor canım inan..gecede7defa uyandığını biliyorum..şimdi 1-2 defa su içiyor az eziyetedip uyuyor..arada hiç kalkmadığı bile oldu..şaşkınım ben de:))