- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.521
Evet,evetne balığıymış o bizede söyleyin,madem mutlu eden balık bu,bizim cücelerde mutlu olsun.
Gerçi benim minik erkeğimin favorisi arabalar ama belki dikkatini çeker.
Günaydın,
Gülşancım çok sevindim Mert için. Sana ise geçmiş olsun:)))Mert'in cicileri hayırlı olsun.Ben de bişeyler almak için haftasonu baKTIM ama kışlıkların gelmesini bekliyorum. Burası buzzz gibi!! O ara sezonlar burda bi işe yaramaz. Allahtan geçen kış sezonu sonunda bikaç giysi almıştım şimdilik onlarla idare ediyoruz.
Musti sen de hastalanıyosun galiba:44: Kızına geçmez inşallah...Hasretle gittiniz mi sirke? Halar süpermiş aldığım istihbarata göre
Karava İstanbul'da güzel bi haftasonu geçirmene çoook sevindim canım arkadaşım..Şu fotoloarınızı ben görmeyi çoook istiyorum ya nolur burdan da paylaşınAyrıca dr un söyledikleri de ne güzel moral olmuş.. Her ne kadar fotoğrafını görmemiş olsam da güzel bi hatun olduğundan hiç şüphem yok zaten hele ki o 10 kg yu verdikten sonra :13:
Ben de güzel bi haftasonu geçirdim. Eşimle konuştum ama hiç kv meselesinden bAhsetmedim çünkü o konuda eleştiriye, konuşmaya tamamen kapalı..Neyse Allahtan o da eski günlerimizi özlediğini söyledi. Bütün haftasonu elele göz gözeydik
Pazar günü kv ye gittik bu sefer de vanaları patlamışNie böyle oluyo ki deyip geziyo evin içinde
Tünaydınnn,
Bir iyi bir kötü, ne idüğü belirsiz bir hafta sonu geçirdim :)
En güzel tarafı Karavanatoş'la buluşmak oldu. Çok keyifliydi, hiç bitsin istemedim, ertesi sabah dönmeyecek olsa, kendisini kolay kolay bırakmayabilirdim.
O akşam kocimle yemek yiyecektik, İstanbulumun iğrenç trafiğinde mahsur kalmak suretiyle maymun olduk, istediğimiz gibi olmadı maalesef. Sonra cumartesi akşamı midem, pazar da barsaklarım bozuldu, gerçek yıldönümümüzü acilde geçirdik :) İşte böyle :)
Geçmişe çok hızlı bakabildim, Frambuu, hafta sonunuzun güzel geçmesine çok ama çok sevindim, bütün kalbimle devamını dilerim.
Yazcan, ben ikisini de aldım valla, çok da lezzetli oldular :)
Karavanam, bütün yazdıkların için, güzel dileklerin için, kısıtlı vaktinden ayırdığın için çok teşekkür ederim, hislerimiz karşılıklı tabi ki... Benim kuzu magnetlerle pek ilgilenmedi bu arada...
Ben ikisini de veriyorum Yazcım. Zaten ıspanak yazın da oluyo.
Pelin'in de favorisi arabalar ama gerçek olanları! Arabayı kim sürerse sürsün pusuya yatıyor,şöför koltuğu boşalır boşalmaz kendini arkadan öne atıyor! Anahtarı kontağa takmaya çalışıyor, vites değiştirip direksiyon çeviriyor. Hani uzansda gaz fren pedallarına da basacak haspam!Ve bu sevda bitmiyor! Saatlerce orda oturuyor, hatta radyoyu fln da açıyor...
musti kahve molası bitti, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
yazcan ben bir aydır karnıbahar, brokoli vermeye başladım kuzuya, hatta bugün pırasa yaptım kuzu yesin diye, artık seracılık nedeniyle mevsimi olmasada her sebze var ben yediriyorum valla:26: klima konusunda haklısın ama her hafta eşim filtrelerini çıkarıp bi güzel yıkıyo, temizliğine bakımına dikkat ediyoruz ama son bir aydır klima çalışmıyo zaten evde ona rağmen hasta, kan tahlilinde bağışıklık gösterğeleri sınırın biraz altında çıktı, bağışıklığı zayıf benim oğlumun kabullendim artık, dr vitamin takviyesi yaptı
frambu bende sorayım diyordum tam, eşinle haftasonunuzun iyi geçmisine çok sevindimboşver kv yi, iyiki konuşmamışsın onun hakkında sen kaleyi içten fethet, onlar kendi kötülüğünde boğulsun, Rabbim evine zaiyat vererek meşgale bulmuş onlara zaten, sizinle uğraşmazlar bi süre daha
Tünaydınnn,
Bir iyi bir kötü, ne idüğü belirsiz bir hafta sonu geçirdim :)
En güzel tarafı Karavanatoş'la buluşmak oldu. Çok keyifliydi, hiç bitsin istemedim, ertesi sabah dönmeyecek olsa, kendisini kolay kolay bırakmayabilirdim.
O akşam kocimle yemek yiyecektik, İstanbulumun iğrenç trafiğinde mahsur kalmak suretiyle maymun olduk, istediğimiz gibi olmadı maalesef. Sonra cumartesi akşamı midem, pazar da barsaklarım bozuldu, gerçek yıldönümümüzü acilde geçirdik :) İşte böyle :)
Geçmişe çok hızlı bakabildim, Frambuu, hafta sonunuzun güzel geçmesine çok ama çok sevindim, bütün kalbimle devamını dilerim.
Yazcan, ben ikisini de aldım valla, çok da lezzetli oldular :)
Karavanam, bütün yazdıkların için, güzel dileklerin için, kısıtlı vaktinden ayırdığın için çok teşekkür ederim, hislerimiz karşılıklı tabi ki... Benim kuzu magnetlerle pek ilgilenmedi bu arada...
İnşallah Musticim inşallah!
Siz Hasretle naptınız su sirkinde? Kızlar naptılar anlatsana...
Oyuncaktan bahsetmişken, geçen hafta Bi.m'den oyuncak elektrikli süpürge aldım Pelin'e. Oynadığı nadir oyuncaklardan biri oldu. Evimiz tertemiz oldu sayesinde gece gündüz evi süpürüyor!!
ben merte milyoncudan öyle bir balık almıştım 3 tl yeoltası var ucunda mıknatısı ve balıklar falan var burnu metalden oltayı burnuna yaklaştırınca mıknatısa yapışıyo oltayı sarmaya başlıyosun sende, mertoda çok beğenmişti ilk aldığımızda sonra sıkıldı bende kaldırdım bi süre sonra tekrar çıkarırım
karnbahar we brokoliyi nasil yapiyosun.. koci almis pazardanda corbami yapsam diorummusti kahve molası bitti, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
yazcan ben bir aydır karnıbahar, brokoli vermeye başladım kuzuya, hatta bugün pırasa yaptım kuzu yesin diye, artık seracılık nedeniyle mevsimi olmasada her sebze var ben yediriyorum valla:26: klima konusunda haklısın ama her hafta eşim filtrelerini çıkarıp bi güzel yıkıyo, temizliğine bakımına dikkat ediyoruz ama son bir aydır klima çalışmıyo zaten evde ona rağmen hasta, kan tahlilinde bağışıklık gösterğeleri sınırın biraz altında çıktı, bağışıklığı zayıf benim oğlumun kabullendim artık, dr vitamin takviyesi yaptı
frambu bende sorayım diyordum tam, eşinle haftasonunuzun iyi geçmisine çok sevindimboşver kv yi, iyiki konuşmamışsın onun hakkında sen kaleyi içten fethet, onlar kendi kötülüğünde boğulsun, Rabbim evine zaiyat vererek meşgale bulmuş onlara zaten, sizinle uğraşmazlar bi süre daha
karavana bence ihtiyacın yok ameliyata ama sen bilirsin yinede
resim yokmugörünmeyin gözüme
simenay naaptı acaba döndümüki:26:
şeymanın eşinin sınavı nasıl geçti acaba, sağ salim gitti geldi herhalde, haberlerde yeni bir vukuat göremedim ben
başka ne yazacaktım ben yaaa:26:
cek aldi pazardan ispnk. pirasa. brokoli karnbhar gayet iyi gorunuyolar canim.birde görenler cevaplarsa çok sevinirim
arkadaşlar ıspanak,karnıbahar gibi besinleri almaya başladınız mı?Ben geçen gün pazarda gördüm çıkmışlar,ama sanki daha erken değil mi?Kıpırcan ikisinide severek yiyor,erken değilse alacağım.
bn seni aradim dit dit edip kapandi hep 532liyi. bnm numaram ayni sonu 35 isteeeee! burcyuda aryamadim nosu yok sinirden delirdim durdumGünaydınlarrrr
mhteşem bir hafta sonundan sonra yine sizlerleyim doktorum çok şekerdi istanbulda ameliyat olmaya karar verdim doktorum ben memenun kalmazsam bu ameliyatı ypmam dedi vücudumu görüncede normalde bu vücuda bu ameliyat yapılmaz ama madem çok istiyosunuz ve çokşeker bi bağyensiniz yapalım bu kadar seimli olmasanız yapmazdım bilesiniz dedi bende o sizin şekerliğiniz dedim
BOSNACIMLA buluşma süperdi yıllardır tanıdığım bi dostu görmek gibiydi nefes almak gibiydi ayrılınca tanıdığım güne bi kez daha şükrettim iyi ki hayatımdasın dedim sonsuza kadar mutlu olmanı ve gülmeni diliyorum canım arkadaşım
bu arada aldığımız balıklara kuzu bayıldı resmen kahkaha attı oynarken
HASRET hanım aradaığımız numara neden geçici olarak servis dışıdır bi sööler misiniz neden yeni numaranız bende yok bi sööler misiniz 1 ay önceden yazdım geliyorum die
MUSTİ numaranı değiştiriyosun nie vermiyosun hadi vermiyosun neden buluşucaz diyip beni heveslendiriyosun küstüm size
iyi akşamlar!
Hasret ,sirke girerken yazsaydın:)ancak yetişirdik
son güneşli havalar sanırım ,bu pazar da faydalandık...geçen haftasonu g**öçmen poni klübe götürdük kızımı,orada tavşan,kuşlar,keçiler besledi kızım ..internet te adresi var,çok tavsiye ederim.normalende çay-muhalebi var,atlar var ..muhalebi yapmak için hayvanlar besliyorlar ,gezilir..
bu pazar da Silivri sahil yolunda köfte yedik,kediler besledik
sanırım,kızım tüm hayvanların yaprak yediğini sanıyor:)
frambu sizin o bahçeyi çok merak ettim valla, bidahaki kayseri turumuzda gelmeyi istiyorum inşallah
bosnacan çok geçmiş olsun canım