2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burcum canım hayırlı ve ugurlu olsun topigin opuyorumnanaktan insallah hepimize ugurlu gelirsin :Saruboceq:

inş.ablacım hepinisi burda görürüm inş. bu ay ninik cosmo kittycat,nilüfer kim varsa artık.inş.hepimisin dileği kabul olur bu ay.
meleklerini getir ablacım buraya daa:)))))

inş.ablacım hepinisi burda görürüm inş. bu ay ninik cosmo kittycat,nilüfer kim varsa artık.inş.hepimisin dileği kabul olur bu ay.
meleklerini getir ablacım buraya daa:)))))

cosmocumun bebişinden sonra farkındaysan bıraktım meleklerimi :çok üzgünüm: icimden sonra hic melek resimleri koymak gelmedi canım :çok üzgünüm: ama tekrar hepimizin şansa ihtiyacı var dimi salarım ortalıga minik meleklerimizi yakında canım :1hug:

brc1769..............2 temmuz
nilüferşahh.........2 temmuz
kittycat..............13 temmuz
badem..............29 temmuz...

sen renklendir istersen ablacım ..

kızlar topiğiniz hayırlı olsun...inşallah en kısa zamanda topiğiniz gebeşlerle dolup taşar..dualarımız sizlerle ve bebiş isteyen herkezle..Allah yar ve yardımcınız olsun...sizde bizler için dua edin olurmu canlarım hayırlısıyla kurtulalım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar topiğiniz hayırlı olsun...inşallah en kısa zamanda topiğiniz gebeşlerle dolup taşar..dualarımız sizlerle ve bebiş isteyen herkezle..Allah yar ve yardımcınız olsun...sizde bizler için dua edin olurmu canlarım hayırlısıyla kurtulalım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tşk.ler tatlım sağolasın..
inş.herkes hamiş olur bu ay bayram olur.hihoyyyt

slm kizlar, cok garibime gitti, 2010 mart anneleri he, biz eskidik yani simdi bayragi sizemi teslim ettikturkbayragi, buyrunnnn... saka bir yana Allah sagsaglim bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin, en guzelinden en rahatindan bir hamislik diliyorum kizlar

Allah hepinizin gönlüne göre versin ins saglikli sihatli mutlu bi hamilelik gecirip saglikla evlatlarinizi kucaginiza alirsiniz

kıslarr bu topiğin ikinci hamilesi benim galiba kaydirigubbakcemile2 çok mutluyum inş. dolar taşar brc em benim sende ilk sıralarda ol İNŞALLAHHH haberlerini burdan duyalım inş..

X