- Konu Sahibi neslihan28
-
caım yaşadıkların erken dönem hamilelik belirtilerine çok benziyor. ben de ilk zamanlar aynı adet sancısı gibi sancılar yaşamıştım. testlerde ise negatif şüpheli ancak pozitif kesin. en güvenilir olanı sen bir kan testi yaptır. için rahatlar. hayırlısı olsun...opuyorumnanaktan
cevabın için çok teşekkür ederim.
canım yaptırdın mı kan testini sonucu ne oldu?
yok cnm yrn yaptırıcam
selam kızlar bende 12+6 hamileyim ama aklım karmakarışık ikili test yapıldı 37 yaşındayım doktorum aminiyosentes dedi testlerim iyi çıktı aslında yaşıma göre gayet iyiymiş ama 35 yaş sonrası bu testler bizim için bir şey ifade etmez dedi birde sizlerin sorduğu soruları görünce ben ilgisiz bir annemi olucam diye korktum hastane bilgileri oda bilgileri ense kalınlığını bile sormamışım doktoruma sadece iyi dedi bende sustum sormadım doktorummu ilgisiz benmi kızlar doktorsa değiştireyim sizin doktorlarınız nasıl
hadi canım hayırlı haberlerle dön inşallah. opuyorumnanaktan
bazı doktorlar öyledir canım eğer eline kerpeten almazsan hiçbir şey söylemezler. bazıları da sen istemesen de seni bilgilendirirler. ama aklında soru işareti yaratıyorsa doktorunu değiştir bence..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?