2010 mart anneleri hadi burda buluşalım....

Bana doktorum 11.haftada söyledi bi kızımız olucakmış inşallah doğru görmüştür.bana biraz erken söyledi gibi geliyor sizce bu normal mi

aslında o haftalarda da söylenebiliyormuş.. ama doktorların çoğu söylemek istemiyolar.. bir yanlışlık olur diye.. bende gittiğimde 13+3 olucam aslında erken söylemek için.. bana %90 ihtmalle söyliycem..%10 una kendmi kurtarmak için söylüyorum dedi..kaydirigubbakcemile3

bende eylül 5 gibi gidicem tekrar doktora bakalım bu kez ne dicek merakla bekliyorum.aslında kız bunu rüyamda görmüştüm.kucağımda bir bebek kundaklı yeni doğmuş fakat saçları sarı ve uzun ve biri adını simge koyucaksın diye üçkez tekrarlıyor.sizce kız olursa bu ismi mi koymalıyım

kızlar bende 10+5 günlük bende çok merak ediyorum cinsiyetini ense kalınlığını ölçtürmeye giderken bende soracağım bakalım ne diyecek dr.

14+ 5 im bende 2 mart inşaallah bulantılarım geçti, siddetli baş agrım vardı allaha şükür o da geçti ama hala iştahsızım, bir de çok akıntım var sizlerin ne gibi sorunları var

canlarım ben sonunda doktorumu değiştirmeye karar verdim ve öylede yaptım. bu cumartesi yeni dokrorumla randevum var şimdi benim hesaplarıma göre 12+5 hamileyim sadece iki kez ultrason yaptı göbekten ve kalp atışalrını sadece gösterdi bana dinletme felan yapmamıştı. ben bu doktordan neler istiyeyim neler sorayım bi kere ikili test mesela çok önemli onu gittiğim gün yapabilecekelr değil mi ? ense kalınlığı diyorsunuz yani bana tecrübe dr alrınızın verdiği önemli bilgileri yazarsanız bende ona göre soracağım yeni dr uma :dance:

Merhabalar bende 11+2 günlük hamileyim, nasipse 23 mart 2010 da bebeğimi kucağıma alacağım inşallah.Ben rüyamda bebeğimi erkek gördüm ama içimde herhangi bir his yok cinsiyetiyle ilgili,önümüzdeki hafta kontrole gideceğim bakalım gösterecekmi cinsiyetini.Allah eli ayağı sağlam ,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah

mrh arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim ve ölüyorum bulantıdan hiçbişey yiyemiyorum sürekli çıkartıyorum .hatta artık serum desteği almaya başladım ne zaman bitecek bu durummmm...

Kızlar listeden silin beni. bebekleri kaybettik.... Kasım-Aralık ta yeni listeye artık....

merhaba kızlar. Sizlere bişey danışmak istiyorum. Adetim 7 gün gecikti. Rahimide ve kasıklarımda ara ara sancılar oluyo sanki adet olacak gibiyim ama olmuyorum. Akıntım çok fazla arttı. Sabahtan öğleye kadar midemde yanma ve bulantı oluyo ama bu oruçtan mı onu bilemiyorum. Göğüslerimde pek bi değişiklik yok. Ruh halim değişken, aklım karışık çünkü hep kendime hamile miyim değil miyim diye soruyorum. Adetim geciktiğinde birkaç kez gebelik testi yaptım hepsi negatif çıktı ama ben kendimi hamile gibi hissediyrum. testlere güven olmayacağını söylüyor herkes, cumartesi kan testi yaptırıcam. Ama öncelikle sizlerede sormak istiyorum rahiminiz de ve kasıklarınızda ağrılar oldu mu, sanki bişey karnını sıkıyormuş gibi hissettiniz mi.? Yeni anne adylarından cevap bekliyorum

merhaba arkadslar bende 9+2 gunluk hamileyim.. mart sonu nisan bası gibi gelicek bizim kurabiye sanırım... ve bulantı icin sea band bilekliklerini kullanıyorum, iyi geliyor tavsiye ederim.. tamamen gecirmiyor ama ben cok kotuydum hep kusuyordum ve bır umut bunları denedim.. su an iyiyim.. yine bulantı var ama kusma gecti..

caım yaşadıkların erken dönem hamilelik belirtilerine çok benziyor. ben de ilk zamanlar aynı adet sancısı gibi sancılar yaşamıştım. testlerde ise negatif şüpheli ancak pozitif kesin. en güvenilir olanı sen bir kan testi yaptır. için rahatlar. hayırlısı olsun...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…