- Konu Sahibi neslihan28
-
Bana doktorum 11.haftada söyledi bi kızımız olucakmış inşallah doğru görmüştür.bana biraz erken söyledi gibi geliyor sizce bu normal mi
Neslihan beni de aranıza alır mısın bende şubat 20 de bekliyorum.şimdiden teşekkürler
aslında o haftalarda da söylenebiliyormuş.. Ama doktorların çoğu söylemek istemiyolar.. Bir yanlışlık olur diye.. Bende gittiğimde 13+3 olucam aslında erken söylemek için.. Bana %90 ihtmalle söyliycem..%10 una kendmi kurtarmak için söylüyorum dedi..kaydirigubbakcemile3
merhaba benim bebeğimde allah izin verirse mart 19 doğumlu olucak....
Kızlar listeden silin beni. bebekleri kaybettik.... Kasım-Aralık ta yeni listeye artık....
Kızlar listeden silin beni. bebekleri kaybettik.... Kasım-Aralık ta yeni listeye artık....
merhaba kızlar. Sizlere bişey danışmak istiyorum. Adetim 7 gün gecikti. Rahimide ve kasıklarımda ara ara sancılar oluyo sanki adet olacak gibiyim ama olmuyorum. Akıntım çok fazla arttı. Sabahtan öğleye kadar midemde yanma ve bulantı oluyo ama bu oruçtan mı onu bilemiyorum. Göğüslerimde pek bi değişiklik yok. Ruh halim değişken, aklım karışık çünkü hep kendime hamile miyim değil miyim diye soruyorum. Adetim geciktiğinde birkaç kez gebelik testi yaptım hepsi negatif çıktı ama ben kendimi hamile gibi hissediyrum. testlere güven olmayacağını söylüyor herkes, cumartesi kan testi yaptırıcam. Ama öncelikle sizlerede sormak istiyorum rahiminiz de ve kasıklarınızda ağrılar oldu mu, sanki bişey karnını sıkıyormuş gibi hissettiniz mi.? Yeni anne adylarından cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?