2010 Mart Anneleri de Hediyeleşiyoorr :))

arkadaşlar herkes güle güle kullansın cicilerini
ben de alçılarım alındıktan sonra ayarlayacağım inş.

bu arada biz resimlerini de isteriz hediyelerin ona göree kaydirigubbakcemile

fotoşçuğum oğluşunun cicilerini çarşamba yani yarın gönderiyorum. Bilgin olsun.. Posya kargo yapıyorum.Güle güle kullansın.. Evde sen olmasanda birileri varmı? Görüşmek üzere...

güle güle kullan zelişim senin hediyeni çok begendimm....bu vesileyle tanışmış oldukk...çookkkk çokkkk öptümmm senii...gökalpde teşekkürlerini iletiyor.ellerinden öper teyzesi....

fotoşçuğum oğluşunun cicilerini çarşamba yani yarın gönderiyorum. Bilgin olsun.. Posya kargo yapıyorum.Güle güle kullansın.. Evde sen olmasanda birileri varmı? Görüşmek üzere...

canim verdigim adres is adresim. direk bana ulasacak yani. bende posta kargo ile gondermeyi dusunuyorum. ama senin soyadin yok bende yazmamissin. sorun olur mu acaba?

ay handeozf'nin hediyesi geldi bugün,ha-ri-ka bir kot elbiseopuyorumnanaktanAllahım kızım içinde çok güzel olacak inşallahh:) çok teşekkür ediyoruz handeciimmm:lepi:

çok teşekkürler bayıldık hediyene dün akşam sevdim bide o cicimizi içinde Ali'mi düşündüm.opuyorumnanaktan
ama ben daha yollamadım bilee:kedi:

doğurmuyom ya hemen nolcak beğenmenize sevindim aramızda kalsın aynından kendi oğluşuma da aldım şapkasına bayıldım güzel günlerde kullansın canım opuyorumnanaktan

tatlı bosnacığımın oğluşuma yolladığı hediyemiz geldi çok çok beğendim teşekkür ediyoruz oğlumla birlikte öpüyoruz teyzemiziiopuyorumnanaktan

Hanımlar bizde Sinpac ile geçen cuma günü buluşup hediyelerimizi verdik birbirimize, aynı şehirde olmanın avantajından yararlandık biz, ve bu vesile ile de tanışmış olduk, Sinpaccım kızım için çok güzel bir ana kucağı almış, buradan tekrar teşekkür ediyorum kendisine... Kullandıkça sevgiyle hatırlayacağız Sinpac teyzesini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…