- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
-
- Konu Sahibi dimplehawk
Arkadaşlar bu fikri -dolaylı da olsa- veren 2010 Ocak Annelerine teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan
Bu hediyeleşme olayı çok hoşuma gitti doğrusu :lepi:
Ben hediyeleşmeyi çok severim, anladığım kadarıyla siz de çok seviyorsunuz..
Ee o zaman katılmak isteyenler arkadaşları alalım sahneye kaydirigubbakcemile3
Gönderirmi ptt kargo ile daha uyguna yapabiliriz a.s
Hediyenin mahiyeti çok önemli değil, kimseyi zorlamayacak ufak tefek şeyler olursa daha iyi olur; maksat eğlenmek, zevk almak dimi kaydirigubbakcemile5
Çekilişi, klasik yöntemle; yani isimleri kağıtlara yazıp torbaya atma yöntemiyle yapalım.
Bakalım kim kime çıkacak.. :1rolleyes:
Haydi 2010 mart annecikleri hayırlı uğurlu olsuuunn alkisalkisalkis
rica ederim tatlımsüper yaa sağol canım emeğine sağlık çok gü<el olmuş topicimiz...hediyelerini teslim alanlarda sonra resmini çekip koyarlar buraya.
sağol tatlım hepimizecicikom hayırlı olsun topik
HEDİYELEŞME LİSTEMİZ;
- dimplehawk
- seyyaltaner
- yaz34
- yağmur_26
- dila06
- handeozf
- selinius
evet tatlım hemen yapmayacağız çekilişi zatenteşekkrülr canımcımmm ellerine sağlıkkk biraz daha bekeleyelim şöyle bir hafat kadar herkes bi ahber alsın hergün bahsederiz zaten bu konudan biriksin kimseler eksik kalmasın ... ayy çok güsel oalcak düşünsenize hiç görmediği teyzesinden bi hediyesi oalcak ebbeğimin ..... ielrki tarihlerde tnışmamızda olur kim bilir :):):)::)
teşekkrülr canımcımmm ellerine sağlıkkk biraz daha bekeleyelim şöyle bir hafat kadar herkes bi ahber alsın hergün bahsederiz zaten bu konudan biriksin kimseler eksik kalmasın ... ayy çok güsel oalcak düşünsenize hiç görmediği teyzesinden bi hediyesi oalcak ebbeğimin ..... ielrki tarihlerde tnışmamızda olur kim bilir :):):)::)
kasım ayı içersinde yapalım çekilişi o zamancanım eline sağlık topik için bence bir tarih aralığı da belirleyelim mi
rica ederim tatlım
evet güzel oldu bu iş kaydirigubbakcemile5
tabii daha sonra da hediyelerimi paylaşırız burda :lepi:
sağol tatlım hepimize
ismini alayım mı listeye
kasım ayı içersinde yapalım çekilişi o zaman
duruma göre gününü tayin ederiz a.s
hıhı benim için de öyle vereliniortakhem de bayram hediyesi olur bebeklerimize ben her şeye uyarım çoğunluk ne dilerse öyle olsun :ecrin_bebek:
bütün bebişlerin cinsiyeti belli olsun ona göre alalım nacizhane fikrim yanii mahsuru yoksa olurmu şekerler..:hulya:gamyoncuiremsu
olur tabiii kaydirigubbakcemile3 ben az gezcem sıkıldım evde öpüldünüüüz opuyorumnanaktan