2010 Mart Anneleri de Hediyeleşiyoorr :))

Gamze Teyzesine bizde teşekkür ediyoruz çok güzel bir bornoz takımı her yıkadığımda seni hatırlayacaz canım inşallah bende bu gün gönderiyorum....
Rica ederim tatlım
Hayırlısıyla giydirmek nasip olur inşaallah opuyorumnanaktan

Müsadenle resimlerini düzenledim tekrar;

Son düzenleme:

Arkadaşım, güle güle kullanın. Umarım oğlunun üzerinde de görürüz kıyafetleri. Sağlıklı günlerde kullansın... :) :1hug:

Hediyelerin hepsi de birbirinden cici....ıyi günlerde kullanın..
Bunlar da SeyyalTaner teyzesinin Pelin'e hediyesi...
[/URL]
[/IMG]

iyi günlerde kullansın cnm prensesimiz.. oğlum sevindirik olmuş beni dinlemiyo alıcakmış başka çaresi yokolumunekankayizsmilehihoyyyt

yağız Efe uyarıyorum bizimki asker kızı delikafadulden

yaw ne güzel herkes aldı yolladı ben hala hijyenimin hediyesini almadım 15inde dra gitcm o zamn aliim barieyvahedigeldismile

Gelincik arkadasımın meleğime aldığı hediye kendisine buradan tekrardan teşekkür ediyorum ve notunuda saklayacağımm ayrıca canım sağol tekrardan

Eklentiler

• $1.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 59
  • $2.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 76
yaw ne güzel herkes aldı yolladı ben hala hijyenimin hediyesini almadım 15inde dra gitcm o zamn aliim barieyvahedigeldismile

bende bu hafta grip olduğum için evden dışarı çıkamadım canım cumatesiden beri evdeyim haftaya inşallah yollayacağım hediyeni olumunekankayizsmile

canancığımın bana ve oğluma yolladığı güzel hediyeler için yine teşekkür ediyoruz.

Bunlar da Yazgı Teyzemizin bize gönderdiği hediyeler

Çooook mutlu olduk canım, çok teşekkür ederiz. ıyi günlerde giysin ufaklıklar. Bizimki çok büyük görünüyormuş yahu :) Dilerseniz değiştirebilirsiniz canım, değiştirme kartı eklemiştim içine...

Hepinizin de hediyeleri çok güzel..
Hep diyorum, Mart anneleri çok zevk sahibi... ıyi günlerde kullansın bebekler..

Fty teyzemiz bize hediyerimizi göndermiş. Çok güzeller canım.. Nazar boncuğu içinde ayrıca teşekkür ederim. Çok naziksin.. Mavi nazarboncuğu beyaz beşiğimize çok yakıştı..Tekrar teşekkürler....

bebesin guzel gunlerde kullansin insallah.
nazar degmesin bebislerimize....... ben de besige aynisindan takicam ki bebisimizi gorenlerin gozleri nazar boncuklarina takilsin. :))))

Ben kaçırmışım hediyeleşmeyi o aralar girememiştim..hiiiç haberim olmamışş mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…