2010 Mart Anneleri de Hediyeleşiyoorr :))

KIZLAR yeni topiğimiz hayırlı olsunnn zemuszemus
cok guzel oldu bu hediyelesme fikri, hic unutulmaz hep hatırlatır bızı bırbırımızıeealkisalkisalkis
super oldu superrrrr hihoyyyt

topiğimiz hayırlı olsun.. Benide ekleyin arkadaşlar.. Çok güzel olur..Hediyeler bebişler içinmi ? bizler içinmi? :) :)

KIZLAR yeni topiğimiz hayırlı olsunnn zemuszemus
cok guzel oldu bu hediyelesme fikri, hic unutulmaz hep hatırlatır bızı bırbırımızıeealkisalkisalkis
super oldu superrrrr hihoyyyt
bencede vereliniortak opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
topiğimiz hayırlı olsun.. Benide ekleyin arkadaşlar.. Çok güzel olur..Hediyeler bebişler içinmi ? bizler içinmi? :) :)
nasıl isterseniz, ikisi de olur bence a.s

oyyy şimdiden merak ettim yaff bana kim düşücek yada ben kime hediye alacam inşallah kızı olan biri gelirse belki önce hediye veririz.. sonra kızı nı alırızz hehehe

pis çıkarcı bana denk gelirsen kızımı vermem ha ona göre.

Kızlar beni unutmayın!!! :)

Böyle etkinliklr yaparsanız ne olursa olsun yazın beni, ben sık sık takip edemiyorum...opuyorumnanaktan

okey kızlar ekliyorum hepiciniziii opuyorumnanaktan

dilaa naberrr
aetschzv2.gif

Son düzenleme:
oleyyyy...... bende istiyorum bendeeeeee........ Dun bilgisayarimda sorun vardi giremedim topiklere neler olmus neler......

buldum topiği süpper..... benide ekleyin benide:lepi:

oleyyyy...... bende istiyorum bendeeeeee........ Dun bilgisayarimda sorun vardi giremedim topiklere neler olmus neler......
:)) hoşgeldiniz arkadaşlar ekliyorum şimdikkk
iyidir yıvrım çekilişi yap haber bekliom senden...
hemen mii akannehir
biraz bekleyelim demiştik
kasım ayı içersinde yaparız
bazı bebişlerin cinsiyetleri belli olsun hem yerimseniben

Evet güzel olmuş iyi fikir.Hayırlı olsun şimdiden hepimize.Annecikler hediyeleşcez demek.

Canım bir kaç arkadaş daha eklensin cinsiyetlerde belli olsun kasımda yapalım çekilişleri olmazmı?

X