2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

risk almadan bısı basaramassınkı hayattaben buyıl calsıtım deneyımlıyım seneyede tekrar calıscam ve sansımı denıcem eger tutramassam 2yıllık okulumu bıtırcem yanı ne ınsanlar kac kere gırıyorlar mıllet dusuk aldı dıye ossden kendı olduruyor ya ben rısk almısım çokum gelecegım parlak olcaksa bıraz sıkıntı gerek benceyınede fıkırlerınız ıcın tes.ederım

Canım tabii ki bir kez daha deneyebilirsin, zaten ben sana kazanamazsın demedim ki, yalnızca bir arkadaşınla (veya sevgilinle bilemiyorum) aynı yeri ve aynı bölümü tutturmaya çalışman büyük risk dedim. Yani tercihlerini birine göre değil de geleceğine, umutlarına, hayallerine ve ideallerine göre yapmalısın dedim. Naçizane fikrim.
Elbette sen karar vereceksin, senin hayatın..
Sen bilirsin yani.
Bol şans...

kızlar benim kardeşim ygsye girdi lysnin başvurularını kaçırdığı için giremedi zaten aöf 2 senelik istiyo acaba tercihleri lys ile bir mi olacak?

kızlarrr tercihler ne zamn baslıyor birde eve kagıtlarınız geldimi

kızlar sizde ulasabilecegim rehberlik ögretmeni numarasıvar mı

biliyorm hani evede gelen belge vardı..artık kaldırıldımı

hayır geliyo yani geçen yıl bana gelmişti ama ne zaman geldiğini hatırlamıyorum.gelen kağıtta yanlışların doğruların açıklamalı olarak var.....

arkadaşlar klavuzu okursanız öyle bir uygulamanın bu sene olmayacağını sadece sonuçların internet aracılığı ile bildirileceğini öğrenmiş olursunuz

teşekkur ederim ceydacım anladımkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar eve sonuc belgesi gelir gecen senede aynı sey denildi ayrıca yarımagan demiski bu mf4 sıralamalarındaki yanlıslıklar sonuc belgesinde yer almıycak yani dogru sıralamalarla gelcek sonuc belgesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…