2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

yok canım bunlar ösym tarafından eve postalanıyor mezun ya da okula devam ediyor olman bu durumu değiştirmiyor.benimde hala gelmedi ama giriceği yer belli olan arkadaşlarım var.1-2 gün içinde benimki de gelir herhalde..

kızlar bu kağıdı olkul vermiyor mu yaa ben okulu bekliyorum
eve mi glieyor eve gelenler mezun sanırım bilmiyorumkismile

mezunlara değil herkesin evine gidiyor ben meezun değilim daha geldi evime
katsayı benı etkılıyorrbilmiyorumkismile
nasıl etkiliyor ki şuanda aşıldı gibi duruyor meslek lisesi misin .Allah'a şükürler olsun sadece 8 soru kaldı düz liselerle aramızda(meslek lisesiyimde)

15 puann ediyo canımm azmııbilmiyorumkismile

benim sınav kağıdı da henüz gelmedi. sınav yaklaştıkça gerginliğim artıyor. herkese patlıyorum. bir an önce bitse şu sınav da rahat bi nefes alsak.

ya kızlar bana bi yardım edin şimdi yeni katsayılar açıklandıya. alan dışı tercih edince çok mu zorlaşıyor .eğer imkansızsa boşuna çaışmıyım diyorum.sayısalcıyım normalde sözelden girmek istiyorum

neeeeeeee!!!! çok şaşırdım okuyunca.. ciddiimiisn???

15 puann ediyo canımm azmııbilmiyorumkismile

az değil tabiki de birde meslek olursan çoook daha zor ama eski sistemed normal kendi bölüm tercihlerimiz 0,12 ile çarpılırkeen başka bölümler 0,3 ile çarpılıyordu imkansuz gibi birşeydi ama şimdi hiç değilse çalışırsak çoook çalışırsak arayı kapatabilmeye çalışırız eskiye oranla süper avantajlıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…