Hazırlanan arkadaşlara başarılar dilerim. Burası da bizim başlığımız olsun. Paylaşalım, neler yapıyorsunuz? Günde kaç saat çalışuyorsunuz? Nasıl bir periyot izliyorsunuz? Kaç soru çözüyorsunuz? Hangi kitaplar,? Hangi dershaneye gidiyorsunuz vb? Bilemediğimiz sorularla beraber her şeyi paylaşalım. Buyrun arkadaşlar. :dance: :teytey:
ygs ve lys konusunda rehberlik yapıyorum. Öğrenciler yeni sınav sistemiyle ilgili henüz pek bilgili sayılmazlar. takip edebileceğiniz referans bir site önerisinde bulunayım :
Güzel bir başlık olmuş :)
dershaneye gitmeden hazırlanmayı düşünüyorum bunun için yardımcı kitap neleri önerirsiniz veya ne şekilde çalışmam gerekiyor biraz karışık olmuş busene uzak kalınca ilk girdiğim sene böylemiydi :)
canım ekolhoca.com harika. her türlü soru çözümü ve konu anlatımı var ayrıca ofisokul.com da da nihat taş adlı bir matematik öğretmeni soru çözümü veriyor. yakında konu anlatımları da verecekmiş. Sorular harika, her tip soru var. matematiğim kötüydü simdi ileri derece de düzelme var. hepsini bu sitelere borçluyum. Nette coooook site var dahaa bir araştır canım
kıslarr bnde katıldım aranızaa bn mezun olalı 3 sene oldu ama olsun bu sene 4. senemde kazanıp okucam işallah..dersleriniz ne durumdaa hadi sabırla baslayalım calısmaya bn daha yeni baslıcam
Bende mezun olalı 3 sene oldu sistem değişince biraz kafam karıştı ama bilgi sahibi oldum 3 gündürde ders çalışmaya başladım busene artık kazanmak istiyorum :) hepbirlikte çalışalım
bende evde hazırlanıyorum ilk senemde gitmiştim ama doğru dürüst çalıştığım söylenemez =)
Busene evde hazırlanarak kazanmak istiyorum ben sakarya üniversitesindeydimde bıraktım busene.
Çalışarak iyi bir bölüm istiyorum Senin bi fikrin varmı bölüm yada üniversite için
evet ben kuaförlük ve güzellik bilgisi ögretmenligini okuyup meslek liselerinde veya halk egitimde ögretmenlik yapmak istiyorum..kendimi 1-2 sene iyice geiliştirip belki güzellik salonu acarım..ama bu işin çgretmenligini yapmak cok istiyorum cünkü cok zevkli ve bu bölümden mezun olunca hiç işssiz kalmassın ya git yer ac ya güzellik uzmanlıgı yap yada ögretmenlik yap
senin istedigin bölüm ney
iyi bir seçim yapmışsın doğru işsiz kalma gibi bi sorun olmaz hemde sevdiğin işse mutlu olarak yapabilirsin. Ben bankacılık ve finans istiyorum puanlar biraz yüksek ama bakalım napıcaz:)
Açıköğretimde işletme okuyorum bankacılığın 4 yılı yok ne yazıkki :s
Burayada yaziyim kızlar ben ygsye girip 2 yıllık özel üniversite radyo tv tercih etmek istiyorum Ygs ye girmem yeterli olucakmışş..Ama hangi kitapları almam gerektiğini bilmiyorum kitaplarımı Fem den alıcam bana kitapları resimli koyarsanız çok mutlu olurum mafoldumben