matematık ıcın gıdıyorsunuz kursa sonucta uzuldum ama lıse sevıyesı ayrı olmalı gıbı gelıyor bana ben yazılmadım maddı olarak zordu yanı
olur mu oyle dusunme azımlı ol herkes sıkayetcı ıse duzelır ama su var aöf ıcın mat kursuna gıdıyorum ustune b ırde evde calısmadan olmuyor hoca anlatırken anlıyorum gıbı oluyor sonra bakıyorum evde soru cozemıyorum cok ısım var anlayacagın ferhunde
canm bişey sorucam bende lise mezunuyum gecen yıl mezun oldum ilk defa sınava gircem ama konular ne konu dagılımı ne hiç bilmiyorum lütfen anlatırmısınız
saol canm... şimdilik yok yeterince bilgilendirdin zaten beni. :kedi: kaydirigubbakcemile3
slm kızlar bu sene bende hem öss hemde kpss yı denıcem.3 sene devlette anaokul öğretmenlıgı yaptım ve doguya tayın cıkınca bıraktım şimdide esımın görev nedenıyle dogudayız ve kpss de sansımı denıcem ben çocuk gelısımı mezunuyum ve atama olarak doguyu tercıh edicem sızce batıya oranla doguda atanma sansı puan olarak dahamı kolay yanı dogu oldugu lçin atama olurmu duşuk puan olsa bıle.
Bendede yargı ve sınavın kıtapları var sonlara dogruda ıhtıyacın test yapraklarını almayı duşunuyorum basarılar herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?