2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar ben 1saatcık calıstım bugun eve 11 gıbı gelınce calsmadan yatmak da istemedm

bi tekrar yapıverdım matematıkten bşrazdan yatıcam ıyı geceller hepınızı

yarın dersane var 1bucukda bitiyo cok gec dönememye calısrım öptm gorusrz

dershaneye giden arkadaşlar memnun musunuz? bizim 2 hafta oldu başlayalı çok yavaş ilerliyoruz,dershaneye bşlı kalsam hapı yuttum:sinifsinif:sizler memnun musunuz?konuları ne şekilde işliyorsunuz?

canım siz derken biz oluyoruz heraldehihoyyyt
hepimiz tüm uğraşanlar kazanır inş.canım.sende baya azimlisin alkisalkisalkis

Allah kimsein emeğini karşılıksız bırakmaz kızlar inanın sadce herkesin kapasitesi çalışma disiplini farkldır.tabki tümdualar emek harcayan arkadaşlara yani hepinize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bır sorum var arkadaslar ,bu konuyu gecenler ve cografyası ıyı olanlar yada cografya ogretmenlerınden yardım ıstıyorum :)

yengec dönencesi 23* 27'
oğlak dönencesi 23* 27'

bunlar neden aynı neden ıkısı de 23* ve 27' ?

kızlar merhabalar dersaneden geldım sımdı .

tabı bırazcık işlerım vardı hemencık vakıt gecıverdı carsıda

bıraz dınlenır derse baslarım ama neyden baslıcam hıcbılmıom buugun bırsuru farklı ders gorduk öle tekrar ederım bı yaptıklarımıza sonra tarıhı okumak ıstıom

merhaba sumak ben tarihçiyim ama coğrafyayı severim bu enlemlerin biri kuzeyde biri güneyde varsayılan enlemler. kuzeyde olan yengeç güneyde olan ise oğlak dönencesi. 21 haziranda yengeç dönencesine güneş açıları dik gelir ve bu dönemden sonra yeryüzünün kuzey kısmında yaz mevsimi başlar aynı şekilde güney yarım küredede kış. 21 aralıkta ise oğlak dönencesine güneş ışınları dik açı ile düşer ve güneyde yaz başlar.

selam kızlaaar ben de bugün türkçe testi çözdüm 1 tane
bi de işçi-havuz problemlerine başladım
belki test çözmeye başlıycam birazdan da
yarın ales vaaar...

özgecımm sımdıden yarınkı sınavında basarılar dılerım ben de bugun dersanede ısledıklerımıze gözatıp tarıhı okucam kıtaptan

özgecımm sımdıden yarınkı sınavında basarılar dılerım ben de bugun dersanede ısledıklerımıze gözatıp tarıhı okucam kıtaptan
teşekkür ederim canım :))
inşallah iyi gçer yaaa
son gün die pek çalışmak da gelmio içimden
haftaya olan sınavı da atlatınca rahat bir nefes alıp
düzgün bir programla devam edicem artık...

iyi akşamlar kızlar.
ben bugün hiç derse bakmadım.dershaneye de gidemedim.hasta olmuşum şimdi daha iyiyim
derse oturmayı düşünüyorum.
yarında dershaneye gitmeyi düşünüyorum inş. gidebilirim

iyi akşamlar kızlar.
ben bugün hiç derse bakmadım.dershaneye de gidemedim.hasta olmuşum şimdi daha iyiyim
derse oturmayı düşünüyorum.
yarında dershaneye gitmeyi düşünüyorum inş. gidebilirim

gecmıs olsun cnm ay ben de tarıhe ıhtıyacın kıtabından okumaya baslıom uykym gelıo 1ssat yıne uyudm:roflol:

hoca 2haftadır okuyun gelın dıo bı okuyamıom ya sımdı yıne gecıom tarıhe basladm mı uyukluomsenağlama

kızlar sızler napıyosunz

teşekkürler canım.
tarih coğrafya sözel dersler hep uyku getirir zaten.
benimde coğrafya çalışmam lazım

evet cnım ben de boyle dedım ama cevap bu degıl ne yazık kı ..

cevap eksen egıklıgındenmiş

kzılar merhabalar bugun vakit kaybetmeden hemen eve geldm hemen baslamam ama calısmay 5ssat gorduk zten bugun

alese gıren arkadsların sınavları ınsaalh ıyı gecmıstr gorusrz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…