• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

aynı gidiyoruz seninle hemen hemen benimde bitiyo soru çözümüne geçicem sen bayaa bi soru çözdün tabii bu arada ne güzel duyuşsal öğrenme ne bu arada canım yediiklimin kitabından çalışıyorum en son nörofizlojiki almış tutum davranışların etkisi filan var omu oluyo insancıl ve piaget vygotskyi almamış bu kitap belki gelişimde detay vardır ben gelişmie başlııcam bundan sonra bayramda bir iki soru bankası almayı düşünüyorum bakalım

coğrafyaya henüzz hiiçç başlamadım yerel saatler fian hiç hatırlamıyorum sumakcım bilemiiicem ben

pikolata çok iyi yapmışsın senin branş neydi bende bi yerlerden başlııcam artık 2.selimden belkide bakalım önceki notlarıma bi bakmam lazım

duyusal insancıl öğrenme kuramı cnm maslow rogers var

cnm farklı kaynaklardan soru çözdm ama baya ara verdm unutmus gıbı hıssedıom konu tekrararından sonra çözuyom guzel de sonra unutuo gıbı gelıo

cografya ve tarıhe hıc baslamdım bende onları özel bı seklde calısıp özetlemem gerekıo ama nezman bellkı bayrama bırakırım

kızlar bugun okulda matematıkten 45e yakın soru çözdm smdıde calsımaya baslıyorm.

öğrenme psıkoljısınden yarım kalan tekrarlarım vardı bilissel öğrenemden geştaltı tekrar edıp soru çözcm

siz de gecıkmeden baslayın hadı

bgn 5.45 te kalktım 1 tane türkçe testi çözdüm
işyerinde ekonomi sorularına bakıp tekrar yapar gibi testleri çözdüm 3 tane
şimdi başlıycam tekrar
banka sorularına bakıcam biraz..
hasta değilim ama moralim bozuk...
aslında bir sebep de yok ama bilmiyorum niye böyleyim..
hadi derse başlayalım da biraz kendimize gelelim :))

canımmm sakın duymayayım bıdaha moral bozmak yokkkk:olmaz:

afaerın san aerken kalkıp soru çözmussun

bak su banka sınavını da atlatınca nasıl rahatlıcaksın

ben zaten calısıyorum matematıge ger dödum gestaltcı öğrenme bıttı

ders çalışmaya başladım yeniden osm kurulş ve yükselişini bitirdim özetimi çıkardım sorularımı çözdüm
tv de gezerken z tv diye bi kanal var baktım beyazıtı anlatıyo öss tarih o konuyu çalıştımya ilgimi çekti seyrettim çok kısa sürüyo ama tekrar için iyi bence güzelde anlatıyolar siteside var baktım şimdi hangi saatte ne var diye siteden önceki dersleride izlene biliyo

hoşgeldin canım çoktandır gözükmüyodun.
iyisindir inş.bebişte iyidir.
bende bi ara çok iyi çalışıyorum bi ara bi yorgunluk çöküyo bırakıyorum.
çalışmamız lazım çok sıkı hadi bakalım:kahve:

iyi akşamlar kızlar.
bugün daha iyiydim evi temizledim.
birazdan çalışmaya oturcam.
eski programa göre devam artık bende saatli çalışmıcam pek iyi olmuyo.her fırsatta çalışcam ama sabahları erken kalkcam
herkese kolay gelsin

bugün kendime göre bende iyiydim kızlar
matematikten konu anlatımı takip etmeye bende başladım
ekolden 2 konu dinledim bugün
80 matematik sorusu çözdüm
130 tanede türkçe çözdüm bugün

bende şimdi bitirdim çalışmayı.
tarih çalıştım atatürk ilkelerini bitirdim konu testi çözdüm fazla değil 32 tane soru çözdüm
şimdi de yatarım heralde iyi geceler herkese
yarın görüşürüz

canımmm sakın duymayayım bıdaha moral bozmak yokkkk

afaerın san aerken kalkıp soru çözmussun

bak su banka sınavını da atlatınca nasıl rahatlıcaksın

ben zaten calısıyorum matematıge ger dödum gestaltcı öğrenme bıttı

Haklısın canım zaman kara kara düşünme zamanı değil
zaman karanlığa küfretme değil kalkıp ışıkları yakma zamanı!!
Ama arada oluo işte bezginlik...
Destek vererek birbirimize atlatıcaz inşallah..
kolay gelsiiinnn hepimizeee :))

hoşgeldin canım çoktandır gözükmüyodun.
iyisindir inş.bebişte iyidir.
bende bi ara çok iyi çalışıyorum bi ara bi yorgunluk çöküyo bırakıyorum.
çalışmamız lazım çok sıkı hadi bakalım:kahve:[/QUOTE

iyiyiz canım saol sizde iyisinizdir :emir_bebek: inş.
aslında ara vermeden düzenli çalışmak en iyisi
sabah erken kalktım tarih çalışıyorum öğleden sonrada mat. başlıyacağım
hepimize iyi çalışmalar:hulya:

kızlar bişey sorcam.coğrafyaya başladım.şu coğrafi konum hep zorluo beni
matematik konum falan sonuçlar karıştırıom.sizdede böylemi
varmı bi kolaylığı?
birde böyle dersleri yani coğrafya,anayasa ve eğitim bilimlerini takip ettiğiniz bir site varmı?

slm kızlar
ben sanırım tarihi bayramdan sonra başlıııcam ayyyyy önceden tüm derslere birden nasıl çalışıyomuşum bilmem şimdi akşama kadar eğitim oku çiz özeti sorusu belki evde olsam daha düzenli olur ama iştede bu kadar çalışılıyo buna şükür
öğrenmeyi bitirdim çok şükür soru çözüyorum 150 soru çözdüm 16 yanlışım çıktı fdd nin soruları uzun uzun yaa insanın dikkati dağılıyo bide enteresan sorularda var çooooookkkkkkk soru çözmek lazım her kaynaktan olacak bu iş inanıyorum :lepi:

yaa kızlar of calısamom ben yaa evde calısılmıp yaa annem calıso ve evin bi çok işi bana bakııo bulasık ütü evi toplma vs derken zaman gecio oturamıom basına bi türlü napacam ben yaa

kızlarr merhabalar bugun okuldan sonra biarkadsa gttım smdı geldm bugun okulda öğretım yontem ve teknıklerınden ilkeleri ihtıtacın kıtabından okudum sorularını çözdum dersanede göruyorz ya kıtaplardanda takıp edeyım dedım

ama ılerleyen zmanlarda yıne özet cıkarırım öğretım yöntemlerınden.bunlar gecıcı bı calısma

bide matematıkten soru çözdm

Back