- 22 Ocak 2008
- 1.168
- 12
- 358
- 44
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #1.161
hoşgeldin canım aramıza.hadi bakalım hepimize kolay gelsin
mrb kızlar nasıl gidiyo çalışmalar
yaa benim hiç iyi değil bu hafta hep hastalıkla geçti çok grip oldum gözüm ders falan görmedi
haftasonu zaten pek bakamıyorum bu gün başlamam lazım ama soğumuşum biraz sabah tan beri
kendimi motive etmeye çalışıyorum hadi kalk çalış diye bakalım ne zaman başlaya bilcem
yeni gelen arkadaşlara başarılar diliyorum
bi arkadaşıda komşusundan bahsetmiş böyle örnekler bana çalışma cesareti veriyo tşk
bebiş bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun:ecrin_bebek:, geçen sene yan komşumuz vardı yeni doğum yapmıştı. valla o haliyle bir çalşıyordu anlatamam. ben akşama kadar boşum onun kadar bakamıyorum konulara.çok şükür atandı.insan isteyince her şey oluyor kızlar.
merhaba kızlar.topiğinize bayıldım.düzenli ve zevkli bir çalışma temposu içine sokar insanı.ben hergün internete giremediğim için size dahil olamıyorum senağlama
açıköğretim halkla ilişkiler 2. sınıftayım.bu yıl ne yapıp ne edip bitirmeyi düşünüyorum.kpss de düşünüyorum.yüksekokul olarak greceğim yani.bana anlatımı güzel bir yayın evi tavsiye edebilirmisiniz.hangi kaynağı almalıyım?
yok canım hiç öyle düşünme bende hamileyim şimdi.bende senin gibi düşünüyodum başlarda ama şimdi öyle değil.oğluşumun annesine şans getireceğine inanıyorum bundan dolayı hem daha azimli oluyosun.ilk zamanlar biraz sıkıntılı oluyo ama geçiyo bence ikisini de erteleme
hoşgeldin canım.ben yargı ve güvender kullanıyorum bide dershanenin verdiği kitaplar falan.ama yargı iyi bide ihtiyaç yayınlarına iyi diyolar.hadi kolay gelsin sanavereliniortak
Merhabalar umudumsunsen öncelikle grubumuza hoşgeldiniz :)
Yerinizde olsam bugünümü asla ertelemezdim!! Çocuk mu istiyorsunuz bence yapın, sınava mı gireceksiniz şimdiden başlayın çalışmaya... Çünkü zaten herşey variyor olacağına!! En azından zaman kaybetmemiş olursunuz.. Yeni bir şeye karar verme sürci sancılı geçer ama sonrasında eninde sonunda yapılır... O nedenle hiç bir şeyi ertelemeden bir an önce başlayın derim ben :)
tabiki de veririm. program 2 haftalık.
ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı kitaplarını verdiler.o kitaplardan bitecek konular şöyle:
türkçe: sözcüğün anlamı ve yorumu
tarih: islamiyet öncesi türk tarihi
vatandaşlık:temel hukuk kavramları (konunun tamamı bitmeyecek9
matematik:temel kavramlar (sayı sistemlerine kadar bitecek)
cığrafya: Türkiye'nin coğrafi konunmu
geometri: doğruda açı - üçgende açı
bu konuları evde çalışıp gelicez,sözelleri en az 5 kere oku dediler.2 hafta uzun bir süre gibi ama yavaş ve iyice kavrayarak ilerlemek daha iyi oluyor.
bu arada kpss için dershaneye gidemeyen arkadaşlar gerçekten dershane şart değil.oradaki hocalarda iş sen de biter dediler. aslında tek matemetiğe yazılmak istiyordum,etrafımda yapamadığım sorulara yardımcı olabilecek biri yok.fakat kabul etmediler,mecbur tüm derslere gireceğim.
merhabalar
bişey sormak istiyorum
KPSS sınavının yüksekokul bitirenler için sınav tarihi ne zaman
sanırım lise meznlarıyla aynı tarihte oluyor
bende şimdi derse oturucam.sabah çok az çalıştım 45 dakika diyeyim size.bide sabah 8 de kalkıyorum.çok sinirim bozuluyo.çok halsiz oluyorum uyyakalıyorum bebişten dolayı heralde dersin başında gözlerim kapancak gibi oluyo uyuyorum sonra da pişman oluyorum.hergün uymıcam diyorum hergün uyuyup dövünüyorum.ne yapsam kızlar düşün düşün bulamadım engel olamıyorum.
ama şimdi karar aldım yine herzamanki gibi yine sıkı çalışıcam.sabahları da uymucam gözlerim kapansada.
şimdi hukuk çalışcam banka sınavı için.kpss için haftasonları çalışıyorum.sınava az kaldı bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?