- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #1.141
Kızlar merhabaaa , çok güzel bir grubunuz var tebrik ederim hepinizi , ben yaklaşık 3 aylık hamileyim ve kpss ye girme planları içerisindeyim , ama henüz çalışmaya başlamadım ne yazık ki. Umarım bu halimle hem işe gidip , hem ev işiyle uğraşıp hem bebek bekleyip bir yandan da açıköğretime devam ederken çalışabilirim :) Önce kendime güzel kitaplar almayı planlıyorum bakalım..
canım ders çalışma programını bizimle paylaşırmısın bizede fikir olur malum herkes dershaneye gidemiyor tşkler tatlum
pikocum canm benım hosgeldnn nıhayet dödun.merak etmeye baslamıstım artık.iyi motıve olmusundr artık.grubumuzdan giren hiç kalmadı artık.cananda sehır dısnda dönıcek.ben de işe basladm biliyosun demı ücretli öğretmenlk yapıyorm okulda ama calısmamı aksatmıyorm hıc.ben de yazıldm dersneye ayın sonu kasım bası baslıo cnm ya ben senın bölumunu unuttum yıne işletmemıydı özurdılerm..bu arada gelmene cok sevndm cnm benım
cnm başak grup ilk kurulduğundan bu yana düzenli girenleri kastediyoryerimseniben canan başak ve ben her gün düzenli girip rapor yazardık kaç soru çözdük, hangi konuları bitirdik vb. arada başkalarıda gruba giriyordu ama düzenli yazmıyorlardı.Başak23 bizim grubumuzdan hala girenler var... Aksatmadan çalışanlar da...
herkese merhaba.bende kpss maduruyum :çok üzgünüm: okulöncesi öğrt. mezunuyum.3 senedir kpss iletini gecmeye calısıyorum ama kötükedihüso
artık bu sene aşmam lazım zira bölümümüzden alıml cok.taban puanlarımız 46 ya kadar düştü.benm 2008 puanım 36 olunca ööle bakakaldım :a015: kasımda yine atama olucak bakalım ozaman taban kaca düşücek ama 36 da olmaz heralde dimi :çok üzgünüm:
46 ya kadar düştü mü:bbo:
benim 90 almam lazım yaw.bence güzelce konuları bitirip bol soru çöz tek yolu bu. sık sık tekrar etmen gerek yoksa unutuluyor sözeller.
kızlar bu sınavı çalışan kazanıyor. 90 puanı geçenler asla zeki insanlar değiller sadece çok çalışıyorlar.internette yüksek puan alan birinin yorumunu okumuştum; piyasadaki tüm kaynakların sorularını çözmüş. çözmediği deneme, yaprak test kalmamış.her hafta konu tekrarı yapıyormuş.....eee bu kişi 90 ı geçmeside kim geçsin:roflol:
evet işe başladığından haberim var, Allah yardımcın olsun.tam olarak motive olamadım ama zorlada olsa başladım çalışmaya.sabah matematiğe baktım biraz.şimdi tarih çalşıcam.bu arada ben yarın gene şehir dışına çıkıyorum:umursamaz:1 hafta yokum gene ama bu sefer notlarımı götürüp acayippppppp şekilde çalışıcamhihoyyyt
Kızlar merhabaaa , çok güzel bir grubunuz var tebrik ederim hepinizi , ben yaklaşık 3 aylık hamileyim ve kpss ye girme planları içerisindeyim , ama henüz çalışmaya başlamadım ne yazık ki. Umarım bu halimle hem işe gidip , hem ev işiyle uğraşıp hem bebek bekleyip bir yandan da açıköğretime devam ederken çalışabilirim :) Önce kendime güzel kitaplar almayı planlıyorum bakalım..
Ayyyy meldacım çok tatlısın a.s
Çok teşekkür ederim valla
duydun sesimi:))
Yaaa değişik bir direnç oluştu bende şu sınav sorularına bakmakla ilgili..
Geçen pazartesi buldum soruları hala açıp tek soruya bakmadım
Bekliyorum, şu ekonomiyi bitirip diğer derslere bakmadan önce sınav sorularını açıp tek tek inceliicem, çözücem... İngilizceyi de diğerlerini de ona göre devam ettiricem..
Ama şuanda böle çalışmak hoşuma gidio..
Sen de iyi gidiosun gördüğüm kadarıyla1! Ama ne yalan söyliim sınav eğer zorlu bir sınavsa ikimizin çalışması da az gibi gelio bana sence?
Gerçi ben araştırdım sınav çok zor değil diyo herkes, daha çok mülakatı önemsiyorlar.. Yani sınavı geçeriz heralde... Şahsen benim umudum var a.s
Dün ekonomiden başka bişeye bakmadım, evde pinekledim...
Amaaaa çoookkk mutluyum kızlar :roflol:
Yarın 1 günlüğüne izmire gidiyorum!! Sevdiğim askerde... Onu 1 gün görüp geri dönücem.. Akşamına yine burdayım yaniii!!! Şarj edicem kendimi valla, moral olucak bana... Hem daha sıkı çalışırım bundan sonraaa şutarafagitti
Hadi bakalım, herkes toparlasın kendini bakiim, çalışsın güzel güzel.. Bakın canan yok diye bir salma sözkonusu hepimizde, kendimize gelelim!!
Toparlanın kızlaaar :))
Hadi öptüm hepinizi, güzel bir gün olsun kızlar hihoyyyt
kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var.bu sene kps ye giricem aynı zamanda bebek düşünüyorum.ama içime bir kuşku düştü sınava bir kaç ay kala doğum yaparsam bütün çalıştıklarım boşamı gider.bir senemi hebamı etmiş olurum.zaten hamileykende çalışmak sıkıntılı olur.bebekten vazmı geçsem kafam karıştı.siz olsanız ne yapardınız.bu sende girmezsem 2 sene sonraya kalacak.napacagım ben..
merhaba kızlar
ismin canan.. makina muhendisiyim..bende bu yıl sınava gireceklerdenin.. 2 hafta oldu dershanem basladı.. özel sektörde 6 tam gun çalışıyorum...14 aylık ecrin isminde bir bebegim var... evde ders çalışmak imkansız oldugu için dershaneye kayıt oldum...
kitap olarak dershane kendi yayınlarını verdi, bende femset almıstım 2 ay kadar önce..
bende grubunuza katılmak istiyorum..pazar hariç diğer gunler duzenli şekilde girerim
hepimizin alllah yardımcısı olsun
arkadaşlar bende lise mezunu olarak girdiğim kitabım duruyor ama şu an ön lisans mezunu olarak sınava gircem o kitaptan çalışsam aynı mı konular yoksa yeni bir kitapmı almalıyım hangisini önerirsiniz???
evet pikolatacım 46 ya kadar düştü.cunku 1 ay içinde 15 bin kişi alındı bölümümüzden.
alahım hepimizekısmet etsin.
dediğinde haklısın 90 alan öğretmen olur 20 alan olamaz die bir sey yok.hem cok calısmak gerek hemde sınav stresini yenmek gerek.4 sene üni. okuduk yetmedi bide 2 saatlik sınava kaldık..insanın canını sıkıyor.keske bu kpss yi icad eden girse bu snava senağlama
bbuarada gecen senenin kpss birincisi 99 aldı ve atanamadı bide o var laelaelaelaelae
senin bölümünü biliyom ki ben:kedi:dershane başlamadan son günleimin tadını çıkartıyorumzemuszemusbu sferde abimin yanına gidicem 1 hafta kalma ihtimalim var. o da bir şey mi ablam da çağarıyo kurs başlamadan gel diye:roflol:hakkımda hayırlısı olsun ne deyim:1rolleyes:kızz gezenti nereye gıdıyorsun yine bakayım.benim bölüm felsefe cnm
Merhaba Onca aramıza hoşgeldin a.s.
Meslektaşımı topikte görmek çok sevindirdi beni... Kaç yılı mezunusun? Sen hem evlisin, hem çocuklu ve hem de gördüğüm kadarıyla çok da azimlisin!! Umarım kazanırız hepimiz... Bunca emeklerimize değer...
Hadi bakalım maratona hoşgeldin tekrar a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?