2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

cnm hosgeldn aramızaa.oncelikle kendıne guven ve yılma yapanlar nasıl basarıo.burda hamıle olan ve bebegı olnan arkadslarımzda var onlardan da fikir alırsın

herkese merhaba.bende kpss maduruyum :çok üzgünüm: okulöncesi öğrt. mezunuyum.3 senedir kpss iletini gecmeye calısıyorum ama kötükedihüso
artık bu sene aşmam lazım zira bölümümüzden alıml cok.taban puanlarımız 46 ya kadar düştü.benm 2008 puanım 36 olunca ööle bakakaldım :a015: kasımda yine atama olucak bakalım ozaman taban kaca düşücek ama 36 da olmaz heralde dimi :çok üzgünüm:

canım ders çalışma programını bizimle paylaşırmısın bizede fikir olur malum herkes dershaneye gidemiyor tşkler tatlum

tabiki de veririm. program 2 haftalık.
ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı kitaplarını verdiler.o kitaplardan bitecek konular şöyle:
türkçe: sözcüğün anlamı ve yorumu
tarih: islamiyet öncesi türk tarihi
vatandaşlık:temel hukuk kavramları (konunun tamamı bitmeyecek9
matematik:temel kavramlar (sayı sistemlerine kadar bitecek)
cığrafya: Türkiye'nin coğrafi konunmu
geometri: doğruda açı - üçgende açı

bu konuları evde çalışıp gelicez,sözelleri en az 5 kere oku dediler.2 hafta uzun bir süre gibi ama yavaş ve iyice kavrayarak ilerlemek daha iyi oluyor.
bu arada kpss için dershaneye gidemeyen arkadaşlar gerçekten dershane şart değil.oradaki hocalarda iş sen de biter dediler. aslında tek matemetiğe yazılmak istiyordum,etrafımda yapamadığım sorulara yardımcı olabilecek biri yok.fakat kabul etmediler,mecbur tüm derslere gireceğim.

evet işe başladığından haberim var, Allah yardımcın olsun.tam olarak motive olamadım ama zorlada olsa başladım çalışmaya.sabah matematiğe baktım biraz.şimdi tarih çalşıcam.bu arada ben yarın gene şehir dışına çıkıyorum:umursamaz:1 hafta yokum gene ama bu sefer notlarımı götürüp acayippppppp şekilde çalışıcamhihoyyyt

Başak23 bizim grubumuzdan hala girenler var... Aksatmadan çalışanlar da...
cnm başak grup ilk kurulduğundan bu yana düzenli girenleri kastediyoryerimseniben canan başak ve ben her gün düzenli girip rapor yazardık kaç soru çözdük, hangi konuları bitirdik vb. arada başkalarıda gruba giriyordu ama düzenli yazmıyorlardı.
senin bölümün neydi, benim ki işletme

46 ya kadar düştü mü:bbo:
benim 90 almam lazım yaw.bence güzelce konuları bitirip bol soru çöz tek yolu bu. sık sık tekrar etmen gerek yoksa unutuluyor sözeller.
kızlar bu sınavı çalışan kazanıyor. 90 puanı geçenler asla zeki insanlar değiller sadece çok çalışıyorlar.internette yüksek puan alan birinin yorumunu okumuştum; piyasadaki tüm kaynakların sorularını çözmüş. çözmediği deneme, yaprak test kalmamış.her hafta konu tekrarı yapıyormuş.....eee bu kişi 90 ı geçmeside kim geçsin:roflol:

evet pikolatacım 46 ya kadar düştü.cunku 1 ay içinde 15 bin kişi alındı bölümümüzden.
alahım hepimizekısmet etsin.
dediğinde haklısın 90 alan öğretmen olur 20 alan olamaz die bir sey yok.hem cok calısmak gerek hemde sınav stresini yenmek gerek.4 sene üni. okuduk yetmedi bide 2 saatlik sınava kaldık..insanın canını sıkıyor.keske bu kpss yi icad eden girse bu snava senağlama
bbuarada gecen senenin kpss birincisi 99 aldı ve atanamadı bide o var laelaelaelaelae

kızz gezenti nereye gıdıyorsun yine bakayım.benim bölüm felsefe cnm

sende katıl canım yaparsın tabiki.bende beş buçuk aylık hamileyim ama sınava da çalışmak zorundayım

bak canım sana da baya moral olur.bi başlarsın çalışmaya kimse seni tutamaz.
sınava çalışmam bana da yetersiz geliyo daha çok çalışmamız lazım çok

yok canım hiç öyle düşünme bende hamileyim şimdi.bende senin gibi düşünüyodum başlarda ama şimdi öyle değil.oğluşumun annesine şans getireceğine inanıyorum bundan dolayı hem daha azimli oluyosun.ilk zamanlar biraz sıkıntılı oluyo ama geçiyo bence ikisini de erteleme

hoşgeldin canım aramıza.hadi bakalım hepimize kolay gelsin

arkadaşlar bende lise mezunu olarak girdiğim kitabım duruyor ama şu an ön lisans mezunu olarak sınava gircem o kitaptan çalışsam aynı mı konular yoksa yeni bir kitapmı almalıyım hangisini önerirsiniz???

canım sanırım lise ve önlisansın sınavları aynı sınav olduğu için o kitaptan çalışabilirsin

ben haftasonu dershaneye gittim.dün de misafirimiz olduğu için giremedim.uykum geldi ama şimdi dershanede işlediğimiz konuları tekrar edicem testlere bakarım.sonra bi program yapıp yarın yine banka sınavına çalışcam.hafta içi ona ağırlık veriyorum.herkese iyi geceler.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. ben düz memurluktan giricem bizim için sınav 2 yılda bir oluyor. o yüzden bu yıl yüksek bir puan almam lazımakannehir
hepimiz atanırız inşallah:Saruboceq:

kızz gezenti nereye gıdıyorsun yine bakayım.benim bölüm felsefe cnm
senin bölümünü biliyom ki ben:kedi:dershane başlamadan son günleimin tadını çıkartıyorumzemuszemusbu sferde abimin yanına gidicem 1 hafta kalma ihtimalim var. o da bir şey mi ablam da çağarıyo kurs başlamadan gel diye:roflol:hakkımda hayırlısı olsun ne deyim:1rolleyes:

bebiş bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun:ecrin_bebek:, geçen sene yan komşumuz vardı yeni doğum yapmıştı. valla o haliyle bir çalşıyordu anlatamam. ben akşama kadar boşum onun kadar bakamıyorum konulara.çok şükür atandı.insan isteyince her şey oluyor kızlar.

merhaba canımm.. hosbuldukkk
2002 mezunuyum canım.. azimli olmak zorundayım.. özel sektörden artık çok sıkıldım..çok yoruyor beni, bebekte olduktan sonra artık işkence halini almaya basladı
sürekli yazısmak isterim canım seninle
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…