2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var.bu sene kps ye giricem aynı zamanda bebek düşünüyorum.ama içime bir kuşku düştü sınava bir kaç ay kala doğum yaparsam bütün çalıştıklarım boşamı gider.bir senemi hebamı etmiş olurum.zaten hamileykende çalışmak sıkıntılı olur.bebekten vazmı geçsem kafam karıştı.siz olsanız ne yapardınız.bu sende girmezsem 2 sene sonraya kalacak.napacagım ben..

merhaba kızlar
ismin canan.. makina muhendisiyim..bende bu yıl sınava gireceklerdenin.. 2 hafta oldu dershanem basladı.. özel sektörde 6 tam gun çalışıyorum...14 aylık ecrin isminde bir bebegim var... evde ders çalışmak imkansız oldugu için dershaneye kayıt oldum...
kitap olarak dershane kendi yayınlarını verdi, bende femset almıstım 2 ay kadar önce..

bende grubunuza katılmak istiyorum..pazar hariç diğer gunler duzenli şekilde girerim

hepimizin alllah yardımcısı olsun

başak23 hoşbulduk kızlar
of of şu kpss
kazancaz inş. kızlar haydi ben ders çalışmaya
gidiyorummm kib
pimpirikli nerelerde buarada kızlar

merhaba..
bılıyorsun dusunmekle hemen olmuyor bebekkaydirigubbakcemile3 belkı bı kac ayını alıcaktır gebe kalmak :CüvCüv:hem hamıle olmak ders calısmaya bır engel degıl kı daha da motive olursun belkı bebegıne daha ıyı bır gelecek saglayabılmek adına daha fazla calısrsın..hem bu topıkte ıkı hamıle arkadasımız var onlardan bılgı alabılırsın gebelıkle ders calısmayı nasıl goturduklerıne ılıskın.yerimseniben
2 yılda bır dedıgıne gore onlısans olarak gıreceksın sınav eylul de oluyor ne bebegı ne de sınavı engelleme bence her ıkısını bırden yurutebılırsın asla sınava gırmekten vazgecme..lmaz:

arkadaşlar bende lise mezunu olarak girdiğim kitabım duruyor ama şu an ön lisans mezunu olarak sınava gircem o kitaptan çalışsam aynı mı konular yoksa yeni bir kitapmı almalıyım hangisini önerirsiniz???

sınava girmekten vazgeçmem tabikide canım ben 2008 yılındaki sınavda hamileydim ve hiç çalışamadım önce bulantılar sonrada uzun süre oturmadım.birde doğumda narkoz aldım sersem gibi olmuştum.o yüzden kaygılıyım.gebelik süreci ne kadar rahat geçsede normal zamanlar gibi olmuyor çevremde kime sorsam çoçuk nasılsa olur sen sınavına çalış diyorlar kafam ondan karışık.

anlıyorum..:teselli:
daha once bır tecruben olmus bılmıyorum bu kez gebelık surecın aynı mı olur..
tabıı nasıl bır durumdasın ve bu ıkı secenek arasında kaldın bılemıyorum mafoldumbenama en azından sınava kısa bır zaman kala gebe kalmayı planlayabılırsın yerimsenibenkonuları bıtırırsın soru cozme ve tekrar asamasında gebe kalabılırsın :CüvCüv:..

merhaba kızlarrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
sonunda döndüm tatilden.tatil diyorum çünkü eve gidince hiç çalışamadım, hep gezdim tozdum.iyi de oldu. baya stres attım.
bugün de dershaneye yazıldım 650 tl ye.ihtiyaçın konu anlatımlı kitaplarını verdiler.bir de ders çalışma programı aldım.kasımın ilk haftası başlıyor.haftada 1 kez deneme sınavı olucakmışız.
sizin nasıl gitti çalışmalarınız ben yokkensositosositoçok şey kaçırdım mı

canım ders çalışma programını bizimle paylaşırmısın bizede fikir olur malum herkes dershaneye gidemiyor tşkler tatlum

pikocum canm benım hosgeldnn nıhayet dödun.merak etmeye baslamıstım artık.iyi motıve olmusundr artık.grubumuzdan giren hiç kalmadı artık.cananda sehır dısnda dönıcek.ben de işe basladm biliyosun demı ücretli öğretmenlk yapıyorm okulda ama calısmamı aksatmıyorm hıc.ben de yazıldm dersneye ayın sonu kasım bası baslıo cnm ya ben senın bölumunu unuttum yıne işletmemıydı özurdılerm..bu arada gelmene cok sevndm cnm benım

Merhabalar umudumsunsen öncelikle grubumuza hoşgeldiniz :)
Yerinizde olsam bugünümü asla ertelemezdim!! Çocuk mu istiyorsunuz bence yapın, sınava mı gireceksiniz şimdiden başlayın çalışmaya... Çünkü zaten herşey variyor olacağına!! En azından zaman kaybetmemiş olursunuz.. Yeni bir şeye karar verme sürci sancılı geçer ama sonrasında eninde sonunda yapılır... O nedenle hiç bir şeyi ertelemeden bir an önce başlayın derim ben :)

Merhaba Onca aramıza hoşgeldin a.s.
Meslektaşımı topikte görmek çok sevindirdi beni... Kaç yılı mezunusun? Sen hem evlisin, hem çocuklu ve hem de gördüğüm kadarıyla çok da azimlisin!! Umarım kazanırız hepimiz... Bunca emeklerimize değer...
Hadi bakalım maratona hoşgeldin tekrar a.s

Başak23 bizim grubumuzdan hala girenler var... Aksatmadan çalışanlar da...

Hoşgeldin pikolata :))

Hayırlı olsun dersanen umarım hocaları da dersaneni de seversin...

Kızlar merhabaaa , çok güzel bir grubunuz var tebrik ederim hepinizi , ben yaklaşık 3 aylık hamileyim ve kpss ye girme planları içerisindeyim , ama henüz çalışmaya başlamadım ne yazık ki. Umarım bu halimle hem işe gidip , hem ev işiyle uğraşıp hem bebek bekleyip bir yandan da açıköğretime devam ederken çalışabilirim :) Önce kendime güzel kitaplar almayı planlıyorum bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…