- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #1.041
teşekkür ederim canım bende bakarım.inş. canım inş. kazanırızMeldacım eski soruların ve cevapların olduğu linki veremiyorum malesef çünkü kısıtlı bende.. Ama google da halkbankası çıkmış sorular yaz, gelen 2. siteye, yine aynı altbaşlığı seçerek gir :))
Oradan linke gidip, free download bölümünün aktif olması için birkaç saniye bekliyorsun. Ardından normal indireblirsin :dance:
Bi de site ismi verebilirmiyiz bilmiorum ama google dan "genel ekonomi notları" yaz, çıkan 2. site kaydirigubbakcemile3 oradan cevaplı ekonomi soruları var onlara bakıorum fikrim olsun die, malum mühendislik okuduk hiç bir fikrim yok ekonomi, muhasebe konularıyla ilgili.. Fikir verio en azından ben beğendim... Soruları yazıprum cevaplarını da işeretliorum normal not gibi çalışıorum zemuszemus
Diğer konuları da öyle yapıcam.. Kitap alamıycam buaralar galiba, zaten sınava 1.5 ay var, bitiremem, nette bu konuda deniz derya açıkçası faydalanmaya çalışıorum, bakalım umarım emeklerimize değer...
kızlar halkbankası sınavına ziraat müh. leri girebiliomu????
Pashmina mühendislik fakületei mezunu olman yeterli uzman yard. (müh) kadrosu için.. Zaten diğerleri için de 4 yıllık bir bölüm bitirmiş olman bile yeterli...[/B]
kızlar halkbankası sınavına ziraat müh. leri girebiliomu????
Arkadaşlar 2010 kpss lise düzeyindekiler için varnı bu sene birde matematikten zayıfım sadece sosyalle tarih coğrafya vs yaparak yüksek puan alırmıyım.Ha birde çocuk gelişimi telafi okuyanlar bitirmediyse kpssde onu işaretleyebilirmi kendim düz lise mezunuyum dışardan çocuk gelişimi diploması almak için okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?