- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #1.021
sınav 2010 eylül denmişti haziran mı kesin arkadaşlar şimdiden çalışsam yetişir mi birde lise mezunu olarak gircem galiba mezun olucam ama temmuz gibi ön lisans diplomamı alıcam nasıl olucak.cevap verirseniz sevinirim.
evet..lisanslılar haziranda...lise ve önlisans olarak gireceksen eylül lisans olarak giriyosan haziranda canım
halkbankası sınavına gircek olan var mı?
Meldacım bende giricem halkbankası sınavına, dün parayı yatırdım, bgn başvuru yapıcam.. Umarım başarılı oluruz yaaa... Buarda ben kaynak araştırması yapamadım henüz, çalışıorum ya çıkamadım.. Sen bişey bulabildin mi? Ben netten eski soruları fln bulabildim sadece ona da bakamadım zaten.. Ama eğer güzel bi kaynak bulduysan ben de aliimm.. Gerçi sınava da az kaldı ama..
Umarım kazanırız meldacım yaaaa.. Bende pazartesi günü öğrendim sınav olduunu biliomusun :kedi: Ama hemen başvurmalıyım dedim kendi kendime..
Benim malesef kitap almak gibi bir fırsatım olmadı henüz.. Daha çok netten bilgi alıyorum.. Sorular indiriyorum gerçi henüz başlayamadım adam akıllı çalışmaya, sadece matematik çalışıyorum.. Bu işin bir de mülakat kısmı var meldacım, onunla ilgli de bakındım biraz.. Bakanların adını, halkbanasının nereye bağlı olduunu fln fln bissürü soru soruolarmış... Ayy kitaplara almak istiyorum bende.. Nerden hangi kitabı aldıını sorsam çok mu olurum :kedi:
ben halkbankası sınavına girmeyi düşünmüyorum hamile olduğum için sınavı yapsam bile mülakatta elenirim diye düşünüyorum zaten bankadan dilim yandı hiç tavsiye etmem gerçi özel bankalara göre halkbank nasıldır bilmiyorum ama banka bankadır işte memurluktan iyisi yok
ben hepsini netten aldım.kpss a çözümlü soru bankası kpds türkiye ekonomisi çözümlü kitabı bukadar.yargı yayınevi sitesinden aldım
selam kızlar. ben aof 4 e gectım kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum işim daha zor gıbı.unı mezunlarının gıreceğı sınavda hangı dersler var
Teşekkür ederim cnm.. Ben de şimdilik netten çalışıorum :sm_cool:
dün genel ekonomi notlarına çalıştım biraz, bugün de devam edicem inşallah.. Biraz da mat. problemlere bakıcam. Buarada meldacım eski banka sorularını edinmeni tavsiye ederim.. Ben de var ama henüz bakamadım.. Her yıl benzer sorular geliyormuş :teytey: yani umarım öyle olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?