2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar bende dersaneye kaydoldum ama aralıkta başlayacakmış. alan bilgisi ve GK-GY alıcam. dersanenin başlamasına 2 ay var bu arada GY yi halledeyim diyorum. GK çalışsam hazirana kadar unuturum boşa zaman kaybı olur yani. hepimize kolay gelsin

lise ve önlisans olarak gireceksen eylül lisans olarak giriyosan haziranda canım
evet..lisanslılar haziranda...

lise ve önlisanslılar eylülde.....
halkbankası sınavına gircek olan var mı?

ben de gireceğim sankim .:F::F

canım bende dün yatırdım parayı ve çok kazanmak istiyorum bu sınavı.ben bi kaç gündür yapıyorum deli oldum hepsi ayrı ayrı ama bi kaç kitap aldım netten.bi kpss a kitabı çözümlü soru bankası (zaman kısıtlı ya) ingilizce soruları için kpds aldım (sorular zor gibi ) bi de türkiye ekonomisi diye çözümlü bi kitap aldım.yargı yayınevi sitesinden
gy gk için de yarının kitabına çalışcam.coğrafyadan türkiye coğrafyası ağırlıklı çalışcam tarih inkilap ama fazla da çıkmıyo heralde.türkçe paragraf anlatım bozuklukları matematik problemler ağırlıklı çalışcam vatandaşlıktanda anayasa cumhurbaşkanın görevleri vs bakarım.
ticari aritmetik diye bişey var onu anlamadım öyle kitapta yok bide şekilli sorular var onun içinde kitap almıcam.inş.kazanırız:Saruboceq:

bugün internet bağlantısı yoktu biraz geç girdim o yüzden biraz da geç kalktım işim vardı falan filan...daha çalışmaya oturmadım.birazdan da dışarı çıkcam geç otururum heralde.
bugün coğrafya bölgelere çalışcam program biraz aksadı ama haftasonu tekrar gününde telafi ederim inş.

Umarım kazanırız meldacım yaaaa.. Bende pazartesi günü öğrendim sınav olduunu biliomusun :kedi: Ama hemen başvurmalıyım dedim kendi kendime..
Benim malesef kitap almak gibi bir fırsatım olmadı henüz.. Daha çok netten bilgi alıyorum.. Sorular indiriyorum gerçi henüz başlayamadım adam akıllı çalışmaya, sadece matematik çalışıyorum.. Bu işin bir de mülakat kısmı var meldacım, onunla ilgli de bakındım biraz.. Bakanların adını, halkbanasının nereye bağlı olduunu fln fln bissürü soru soruolarmış... Ayy kitaplara almak istiyorum bende.. Nerden hangi kitabı aldıını sorsam çok mu olurum :kedi:

ben halkbankası sınavına girmeyi düşünmüyorum hamile olduğum için sınavı yapsam bile mülakatta elenirim diye düşünüyorum zaten bankadan dilim yandı hiç tavsiye etmem gerçi özel bankalara göre halkbank nasıldır bilmiyorum ama banka bankadır işte memurluktan iyisi yok

kızlar merhabalar yenı katılan arkadsar hosgeldnz.bizim eskı üyelrımız nerede kaybodular

canancım nerelerdesnz.kızz bıraktınmı calımayı yoksalmaz: yyaaa benı yalnızmı bırakcaksınz.benım de okul yogun okulda calısamıyorm hıc evde caslıısom bırazonce basldm ıste pekiştirme ilkerindeyım cezaya geccem

ben hepsini netten aldım.kpss a çözümlü soru bankası kpds türkiye ekonomisi çözümlü kitabı bukadar.yargı yayınevi sitesinden aldım

bende bebek bekliyorum canım.mülakatta neden sorun olur ki anlayamadım.hamilelik sorun olmaz heralde hiç aklıma gelmedi benim açıkcası

ben bugün pek ilerleyemedim konuda işim vardı dışarıda biraz.şimdi de uykum geldi canımda sıkılıyo biraz öylesine.neyse ben yatarım heralde iyi geceler herkese

selam kızlar. ben aof 4 e gectım kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum işim daha zor gıbı.unı mezunlarının gıreceğı sınavda hangı dersler var

kızlar herkese kpss maratonunda başarılar diliyorum

bende bu sene denemek istiyorum
önlisansdan girecekler hangi kaynaktan çalışıyorsunuz
karmaşık olmayan,net bir kaynak lazım bana

ben hepsini netten aldım.kpss a çözümlü soru bankası kpds türkiye ekonomisi çözümlü kitabı bukadar.yargı yayınevi sitesinden aldım

Teşekkür ederim cnm.. Ben de şimdilik netten çalışıorum :sm_cool:
dün genel ekonomi notlarına çalıştım biraz, bugün de devam edicem inşallah.. Biraz da mat. problemlere bakıcam. Buarada meldacım eski banka sorularını edinmeni tavsiye ederim.. Ben de var ama henüz bakamadım.. Her yıl benzer sorular geliyormuş :teytey: yani umarım öyle olur...

canım benim netten nerden çalışıyosun bi adres versen bana.eski banka sorularını nerden edindin kitap adı varsa ver yoksa sitenin adını verirsen çok mutlu olurum canım.
sen kaçsınava girceksin canım?ben başt servis görevlisi olarak gircektim parayıda yatırdım ama uzman yardımcısı (mühendis )olarakta şansımız varmış baya zor ama olsun.artık bankaya gidip sorcam bugün tekrar para yatırabilir miyim diye .olur heralde.uzman yardımcısının bizim burda çalışma yeri de yok ama trabzon yazıcam artık.sende girmediysen gir bence aynı konular var ing.zormuş biraz ama denemekte yarar var.şans daha yüksek gibi herkesi almıyolar sadece mühendisler girebiliyo:lepi:ikisine de gircem

Meldacım eski soruların ve cevapların olduğu linki veremiyorum malesef çünkü kısıtlı bende.. Ama google da halkbankası çıkmış sorular yaz, gelen 2. siteye, yine aynı altbaşlığı seçerek gir :))

Oradan linke gidip, free download bölümünün aktif olması için birkaç saniye bekliyorsun. Ardından normal indireblirsin :dance:

Bi de site ismi verebilirmiyiz bilmiorum ama google dan "genel ekonomi notları" yaz, çıkan 2. site kaydirigubbakcemile3 oradan cevaplı ekonomi soruları var onlara bakıorum fikrim olsun die, malum mühendislik okuduk hiç bir fikrim yok ekonomi, muhasebe konularıyla ilgili.. Fikir verio en azından ben beğendim... Soruları yazıprum cevaplarını da işeretliorum normal not gibi çalışıorum zemuszemus

Diğer konuları da öyle yapıcam.. Kitap alamıycam buaralar galiba, zaten sınava 1.5 ay var, bitiremem, nette bu konuda deniz derya açıkçası faydalanmaya çalışıorum, bakalım umarım emeklerimize değer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…