2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pimpirikli canım evet farkındaydım senin çok stress olduğunun..ama bir dönemdir gelip geçecektir unutma..benim 4 .girişim olacak ama her atama zamanları olmaması tabi ki üzüyor insanı .ama napalım en azından bize destek olan okumayı engel olarak görmeyen eşlerimiz var...benim eşim de çok destek..her atanmadığım da aynı senin durumunu yaşıyorum ben de ama eşim olmazsa herhalde zor atlatırdım..sonuçta emek veriyorsun ,diğerleri eğlenirken sen bir yıl bir yıl derken en güzel anlarını derslerle geçiryorsun..

bir örnek vermek isityorum kızlar size..
benim bir ark var yaşı 33 ..o kadar çalışkan bir kız ki ,canım arkadaşım kpss ile atanamadı ama şimdi sözleşmeli olarak malatya da öğretmenlik yapıyor ..okulda tek öğretmen ve kafasına göre öğrencilerini en güzel şekilde yetiştiryor buna inanıyorum....en son atanamadığında nasıl ağladı nasıl üzüldü..ki evliliği bile erteledi kpss için....şimdi ise bana dün şunu dedi...ben çok mutlulyum burda..kpss olsaydı belki bu güzelliği göremeycektim..

umuyorum anlamını çıkartabilmişinizdir..öpüyorum sizleri .ben bugün köklü sayılara çalışacağım..detaylı ve yavaş

sınav 2010 eylül denmişti haziran mı kesin arkadaşlar şimdiden çalışsam yetişir mi birde lise mezunu olarak gircem galiba mezun olucam ama temmuz gibi ön lisans diplomamı alıcam nasıl olucak.cevap verirseniz sevinirim.

bugün büyük gün.. Kpss kursuna başlıorum bugün akşam 5.30 da.. umarım çok faydasını görürüm.. kurs başlamadan çalışmak içimden gelmiyodu. nerden başlasam nereye .çalışsam diyodum ve yarım yamalak eğitim bilimlerine göz atiyodum ama bugün belli bi programa girecek kurs sayesinde.. çok heyecanlıyım yaa kaydirigubbakcemile3

Evveeett :) elimdeki kitabın 2. sinide bitimiş oluyorum denklem konularını bitirerek :) Gerçi kitap dediysem öle kalınca bişey değil.. Mat. 5 konuyu içeren bir kitap düşünün işte :)

Herkese kolay gelsin, iyi çalışmalar kızlar..

Benim bildiğim kadarıyla ön lisansa girebiliyorsun, çünkü atamalar gerçekleşirken ki temmuzdan önce zaten olmaz die tahmin ediyorum ön lisans diplomasını almış olacaksın. Ama yine de bi araştır derim.. Buarada ben de önlisans olarak girişlerin eylülde olacağını zannediyorum.. Öğretmenlik ve lisans mezunlarına yapılan sınav haziranda oluyor..

lise ve önlisanslar eylül de lisans haziranda

bugun coğrafyanın ilk konusunu çalıştım bende iki kitap var ikisindende çalıştım özet çıkardım soruarını çözdüm

kızlar hepınızd eıyı aksamlar nasısnz canancım grmemıssın hıc foruma ıyısn demı sorun yok.nsıl gıdıo calısmalar

ben de bugun sbahtan aksama kadar rehberlk semınreındeydm 9 ve 5 arsıydı.anca yemek yedım ama mutalak calsırm. Bıtane daha kıtap setı aldım yedııklımın soru bankası tek tek kıtap.gelısımden cozcek sorum kalmadı konuyu unutcam dıe korkuom ondan bıde bunu aldm

ben bugün tarihten bitirdiğim konuyu tekrar ettim.coğrafya ve vatandaşlık çalışmam gerekiyodu yetiştiremedim.hem dışarı çıktım hem de banka sınavı için kaynak araştırıyım derken baya vakit geçmiş.şimdi fazla da uykum yok belki coğrafya ya başlarım özet çıkarmaya bitmez ama başlayım yine de.belkide yatarım

halkbankası sınavına gircek olan var mı?

Meldacım bende giricem halkbankası sınavına, dün parayı yatırdım, bgn başvuru yapıcam.. Umarım başarılı oluruz yaaa... Buarda ben kaynak araştırması yapamadım henüz, çalışıorum ya çıkamadım.. Sen bişey bulabildin mi? Ben netten eski soruları fln bulabildim sadece ona da bakamadım zaten.. Ama eğer güzel bi kaynak bulduysan ben de aliimm.. Gerçi sınava da az kaldı ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…