2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

cnm ilk alımlarda olmasada 3. ve 4. alımlarda atanma şansının olduğunu düşünüyorum.en son alımlarda 74 e kadar düşmüştü puanlar. yazdığın şehirde önemli tabi. bende işletme mezunuyum. inşallah hepimiz atanırız:lepi:

şimdi gy gk iptal olursa tekrar sınav giriş belgelerinin gelmesi lazım..ilk girdiğimiz yerde girmeyiz herhalde bu kadar kısa sürede onu nasıl halledecekler..tekrar tercih,sınav yerleri belli olacak falan..iptal olur ve herkes eski yerinde girerse ben giremem hiç uğraşamam vallahi..taaa izmire git sınava gir...şuan tek yaptığım yataktan kalkıp lavaboya gitmek,elimde poşetle dolaşıyorum o yolu çeksem nolurum allah bilir..
iyi halimle sınavı yetişriememiştim bunda 2 saatte anca matematiği yapar veririm..bu kafaylada kaç tanesi yanlış olur bilmem.off aman yaa

çok haklısın. artık iptal olmaz gibime geliyor. ben de evimi taşıdım, annemlerin yanındayım. sınava girmek için 4 saatlik yola gidecem, artık akşamdan gidip pansiyonda kalırım. uff rezillik gör bak, iptal olmayacak. yani öyle umuyorum:1rolleyes:

Yeni sınav takvimide geldi eğitim ve ön lisans sınavına girecek arkadaşlara başarılar dilerim
Bizde önümüze bakacağız artık zamanın birinde atama yapılır heralde böyle giderse aralık sonu ocak başını bulur bizim mayıs ataması dediğimiz 2.atamalarda temmuzu bulur daha neler görcez bakalım
Sgk listesini gördünüzmü 98 puanla listeye 1.den giren arkadaşın ruh halini anlamaya çalışıyorum ama malesef anlayamıyorum bunda bi iyiniyet olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Yedek liste bile 85 ten kapadı ki bu insanların çoğu ilk atamada yolcular göz göre göre kul hakkına giriliyor

canım lisans yerleştirmeleri kasımda yapılıcakmış Sgk yı kazananları hiçmi hiç anlayamıyorum tam 106 kişi 90 üzeri hele de 1.ci ne akla hizmet sözleşmeli yazdı anlamış değilim 98 puanla bencillik başka birşey değil başta sözleşmeli düşünmüyordum ama 78 puanla sözleşmeliyede razıyım artık:sinifsinif:

kızlar sözleşmeli kazanan birinin tercih hakkı ölmüyor diye biliyorum, hala öyle mi?

benim bu seneden hiç umudum yok...kendi adıma
bizim bölümdekiler çok yüksek almışlar ortalamalar feci.
benim şansım yok.zaten kendimi 2012 ye programladım bakalım hayırlısı..
nasipte varsa olur..

benim bu seneden hiç umudum yok...kendi adıma
bizim bölümdekiler çok yüksek almışlar ortalamalar feci.
benim şansım yok.zaten kendimi 2012 ye programladım bakalım hayırlısı..
nasipte varsa olur..
bende canım ilk alımlardan çok umutlu değilim 3 yada 4. atamalarda belki bir umut yada sözleşmeli memurluklarda naparsın umut fakirin ekmeği:))))))

uff kızlar şu bekleme aşamasıda çok gıcık. gerçi pek atanma umudum yokkaydirigubbakcemile3

hilalcim 2012 ye beraber hazırlanırız artıkolumunekankayizsmilenasıl oldun? bebiş nasıl, rahat veriyor mu? geçen komşuya gittik,3 aylık hamileymiş. evlenince hemen çocuk istiyordum ama korktum valla:bbo: kokudan bile miğdesi bulanıyormuş. annelerin hakkı ödenmez.

mavlicim hakkında hayırlısı olsun. bakarsın atanırsın, sonrada çalıştığın yerde biri çıkar karşına:asigim:bir taşta iki kuş:kedi:
bende sözleşmeli istemiyordum ama ne bulsam yazıcam artık, yeter ki iş başı yapayım:1rolleyes:

hayırlısı canım hamilelikten korkma bak ben bu gece ikinci defa hala oldum:teytey::teytey::teytey: gerçi uzakta oldukları için göremedim ama haberi bile çok sevindirdi bizim gelin benden baya küçük ama 2. defa normal doğum yaptı hemde 5 ay çok kötü bulantıları olduğu halde ikisindede son güne kadar gezmeklerdeydi hergüzelliğin tabiki bir sıkıntısı var ama şimdi nurtopu gibi iki evladı var maşallah!:lepi:

Sgk geçen cuma listeleri açıkladı yedek liste 85.840 tan kapamıştı diye hatırlıyorum
İşkur sözleşmeliye başvurdunmu pikolata ? Hem senin puan 78 değilmiydi n demek atanma umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…