- 16 Mart 2007
- 3.085
- 503
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #10.181
kızlar ben beklemedeyim, akşama iftara misafir var, istesem de çalışamam. bir yandan da beklemekle iyi mi yapıyorum diyorum?
ne sınavmış bee ömrümüzü yedi, stresten akşama kadar suratı asık vaziyette geziniyorum.
en azından bir açıklama yapsalar. iptal olacaksa oturup çalışsak, yok olmayacaksa rahat etseklmaz:
valla çok çok kötü değilim şimdilik..ilkinde bir süre serumla beslenmek zorunda kalmıştım.inşallah bundan kötü durumda olmam canım razıyım yine buna..canım ya kıyamam sanasenağlamasöyle o bıcırığa fazla bulandırmasın seni teyzesi sevmez sonrakaydirigubbakcemile3
ayneneyvahedigeldismileofff offf nasıl konsantre olucam sanki kafamdan herşey uçtu
bence başlamalı..bişey kaybetmeyiz..ama iptal olursa çok şey kaybedebilirizohaoldumsmilecanım benim ya :teselli: umarım bir an önce geçer...
çalışmaya başlayalım mı diyosunuz yani? uff nasıl motive edicez kendimizi :1no2:
ece bugün başlayacaktı sabah konuştum.kuzeninide yolladı.canım sıkılır zaten oda gidince çalışırsam kafam dağılır diyordu.Ececik sen başlayacak mısın canım çalışmaya?
yaa karar veremiyorum, bir yandan başlayayım sonu iptal gibi diyorum, bir yandan da yapmazlar iptali duyana kadar inanmayacağım diyorum..
ne yapmalıyız ya
bizde iftara gideceğiz..anneme bulantım başladı referandumdan sonra gelebilirmisin dedim ama 1 hafta sonra gelebilirim dedi..geçen lerde hastaydı bayağı yeni düzeldi,bu süre zarfında günlerini iptal etmiş 2 kere bir daha yapmayayım dedi.bide buraya kalırsa iyice kalır diye herhaldekızlar ben beklemedeyim, akşama iftara misafir var, istesem de çalışamam. bir yandan da beklemekle iyi mi yapıyorum diyorum?
ne sınavmış bee ömrümüzü yedi, stresten akşama kadar suratı asık vaziyette geziniyorum.
en azından bir açıklama yapsalar. iptal olacaksa oturup çalışsak, yok olmayacaksa rahat etseklmaz:
kesinlikle katılıyorum canım, bu belirsizlik hepsinden kötü...
ben de başlayacaksam pazartesi başlayabilirim herhalde
gerçekten ömrümüzü yedi, lanet olsun....
bence başlamalı..bişey kaybetmeyiz..ama iptal olursa çok şey kaybedebilirizohaoldumsmile
ece bugün başlayacaktı sabah konuştum.kuzeninide yolladı.canım sıkılır zaten oda gidince çalışırsam kafam dağılır diyordu.
ben aslında hemen başlamak istiyorum ama olmuyoır işte:2:
Ya bence iptal kararı gelmeyecek iptal için çok geç kaldılar ne kadar süre vericeklerki çalışmak için 1 aymı herkes ayaklanır böyle bi saçmalık olurmu atamaları aksatmakta o kadar kolay bi iş değil bence
3000 yada hadi 10000 olsun kalan 800.000 in suçu ne ? mit bile işin içine girdi bu kadar kurum bir araya gelip ayıklayamayacaklarsa bu insanları canları cehenneme artık
Oruçluykende ders falan çalışılmıyo zatenklava:
Ececik sen başlayacak mısın canım çalışmaya?
yaa karar veremiyorum, bir yandan başlayayım sonu iptal gibi diyorum, bir yandan da yapmazlar iptali duyana kadar inanmayacağım diyorum..
ne yapmalıyız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?