2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar ben beklemedeyim, akşama iftara misafir var, istesem de çalışamam. bir yandan da beklemekle iyi mi yapıyorum diyorum?

ne sınavmış bee ömrümüzü yedi, stresten akşama kadar suratı asık vaziyette geziniyorum.
en azından bir açıklama yapsalar. iptal olacaksa oturup çalışsak, yok olmayacaksa rahat etseklmaz:

kesinlikle katılıyorum canım, bu belirsizlik hepsinden kötü...
ben de başlayacaksam pazartesi başlayabilirim herhalde
gerçekten ömrümüzü yedi, lanet olsun....

canım ya kıyamam sanasenağlamasöyle o bıcırığa fazla bulandırmasın seni teyzesi sevmez sonrakaydirigubbakcemile3
valla çok çok kötü değilim şimdilik..ilkinde bir süre serumla beslenmek zorunda kalmıştım.inşallah bundan kötü durumda olmam canım razıyım yine buna..
offf offf nasıl konsantre olucam sanki kafamdan herşey uçtu
ayneneyvahedigeldismile
canım benim ya :teselli: umarım bir an önce geçer...

çalışmaya başlayalım mı diyosunuz yani? uff nasıl motive edicez kendimizi :1no2:
bence başlamalı..bişey kaybetmeyiz..ama iptal olursa çok şey kaybedebilirizohaoldumsmile
Ececik sen başlayacak mısın canım çalışmaya?
yaa karar veremiyorum, bir yandan başlayayım sonu iptal gibi diyorum, bir yandan da yapmazlar iptali duyana kadar inanmayacağım diyorum..
ne yapmalıyız ya
ece bugün başlayacaktı sabah konuştum.kuzeninide yolladı.canım sıkılır zaten oda gidince çalışırsam kafam dağılır diyordu.
bizde iftara gideceğiz..anneme bulantım başladı referandumdan sonra gelebilirmisin dedim ama 1 hafta sonra gelebilirim dedi..geçen lerde hastaydı bayağı yeni düzeldi,bu süre zarfında günlerini iptal etmiş 2 kere bir daha yapmayayım dedi.bide buraya kalırsa iyice kalır diye herhalde
kesinlikle katılıyorum canım, bu belirsizlik hepsinden kötü...
ben de başlayacaksam pazartesi başlayabilirim herhalde
gerçekten ömrümüzü yedi, lanet olsun....

ben aslında hemen başlamak istiyorum ama olmuyoır işte:2:

Ya bence iptal kararı gelmeyecek iptal için çok geç kaldılar ne kadar süre vericeklerki çalışmak için 1 aymı herkes ayaklanır böyle bi saçmalık olurmu atamaları aksatmakta o kadar kolay bi iş değil bence
3000 yada hadi 10000 olsun kalan 800.000 in suçu ne ? mit bile işin içine girdi bu kadar kurum bir araya gelip ayıklayamayacaklarsa bu insanları canları cehenneme artık
Oruçluykende ders falan çalışılmıyo zaten klava:

haklısın canım, biz kendimizi sağlama almalıyız ama nasıl başlayacağız bilmiyorumkismile
sen dikkat et kendine, umarım bir an önce daha da iyi olursun.

inşallah dediğin gbi olur, ben iptal olursa dava açıcam. baksanıza her yerde eylemler yapılmaya başlandı bile

Eylemler ses getirmiyor dün star haberi izliyordum dakikalarca iptal söylentilerini yapılan soruşturmaları gösterdi ankarada iptal karşıtları eylem yaptı dedi ve 1 dk bile yayında kalmadı ya delirdim resmen
Evde söylenmeye başladım bari 2 dk durdur bi dertlerini anlatsalardı neden çünkü biz haklıyız bu ülkede haklının yanında kimse yer almaz diye bizimkilerde halime acıyolar artık kpss'yle ilgili haberleri değiştirmeye başladılar bense sürekli internetten takipteyim
İçim almıyor ya yeniden çalışmayı ben bu puanla iyi kötü atanabilirim ne için kim için çalışayım
Onların beceriksizliklerinin bedelini biz ödüyoruz hep :/

Ececik sen başlayacak mısın canım çalışmaya?
yaa karar veremiyorum, bir yandan başlayayım sonu iptal gibi diyorum, bir yandan da yapmazlar iptali duyana kadar inanmayacağım diyorum..
ne yapmalıyız ya

valla bende karar veremiyorum bugün bi bakayım dedim içim almadıısempatiksalakcinniaradan geçmiş 2 ay becerizsizler bizim suçumuz ne ki onca stresi yine yaşayalım hadi ilk sınava istekle çalıştık ta bu ne şimdi oyuncak gibi iptalmi değilmi haşatını çıkarttılar sınavın ne olduğu belli değil,yine girsek yine çekerler kopya ömrümüz geçti bee ama yine de çalışacağım sanırım caanım sıkılmaz hem :sinifsinif:

ececik sen birde alnının terinle yüksek aldın sahtekarlar bende bir türlü oturamadım.hedef koyalım kızlar herkes kendini zorlasın günde 3 saat çalışsın destek olalım.vah vah tüh tühle vakit geçmez

hilalcim çoookk geçmiş olsun, kıyamam yaopuyorumnanaktan inşallah hamilelik dönemini sorunsuz atlatırsın.bak annemde gelicekmiş, ne güzel ilgilenir seninle.

kronik unutkanhaklısın, basına malzeme çıktı işte. herkes bir tarafa çekiyor kopya olayını. yok iktidar yapmış yok muhalefet tezgahlamış....yok şu, yok bu...millete malzeme çıktı işte. hakkı yenenler kimsenin umrunda değil.

ececimsen başla biz de gaza gelip başlarız sayende. inan başlamak mı iyi yoksa başlamamak mı anlamadım.

kızlar bir yandan iptal olursa diye korkuyorum,diğer yandan iptal olsaydı şimdiye kadar iptal edilirdi diyorum. bilmiyorumkismileinanır mısınız günlerim rezil geçiyor. ne güzel her gün köşe yazarı okurdum, tatlı yapardım, evde vakit geçirirdim.şimdi hiçbir şey yapamıyorum, içimden gelmiyor:a015:

tamam çalıştık,çalışsak aynı puanları gene alırız ama 1 ayda konu tekrarı mı yapalım, deneme mi çözelim. üstelik psikolojik olarak mahvolmuş durumdayız. tekrar başa dönmek istemiyorum. beklediğimden düşük yaptım sınavda ama buna razıyım.

Aynı durumdayız pikolata bende sinir namına zerre kalmadı tahammülsüz asabi birine dönüştüm
Günde 3 saat uykuyla duruyorum oda zar zor uyuyabiliyorum gözlerim şiş tipim kaydı :)
Bugün bizde iftar daveti var kardeşimin arkadaşlarına bugün akşama kadar oyalanacak birşey çıktı gerisine Allah kerim

kızlar burada link vermek yasak sanırım. lütfen memurlar.nette foruma girin. iptal olmasın diye mail kampanyası başlatmışlar. lütfen destek verelim:enbuyukkk: sesimizi duyuralım kızlar. emeğimizi harcamalarına izin vermeyelim.

kızlar mail atacağım, adresleri kopyala yapıştır yaptım ama gönderemedim.
E-posta adresleri için lütfen şu biçimi kullanın: ad@example.com. Kategori adları veya rumuzlar kullanıyorsanız, yazım hatası yapmadığınızdan emin olun.
Olası yazım hataları: is
diye bir yazı çıkıyor.
siz ne yaptınız, nasıl düzeltebilirim?
hadi kızlar sesimizi duyuralım.

Pikolata haklı kızlar... face de memurlarnet te bi sürü mail kampanyaları başlatışlar. sesimizi duyuralım. hatta ben şimdi öğrendim yarın d.bakırda kpss iptal olmasın eylemi varmış, ona gidicem, henüz eşimle konuşmadım ama... karşı çıkacağını sanmıyorum..

beryycim sorma kırk yılda bir adam gibi çalışıp bi pua aldık oda bu hale geldi,pikocum valla gaza gelemiyorum bu kez haksızlık saçmalık her ne dersek işte,ama yine de tarih çalışmaya çalışıyorum,biliyosun tarih manyağıyımdırsempatiksalakcinnisınav iptal olmasın puanlar tekrar hesaplansın puanlarımız yükselsin:lepi:turkbayragi

:sm_confused:bayrama 3 gün kaldı şu sınav yüzünden ne yapacağıma karar bile veremedim ya memlekete ya denize ya çanakkale'ye ya da evde oturup ders çalışmaya ne yapacaağımı şaştımbenneyaptımkiadam gibi tarih versinler iptalse değilse de söylesinler rahatlayalım bi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…