2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

KPSS'de kopya çekildiği iddialarıyla başlayan tartışma sonrası Milli Eğitim Bakanlığı, yarın (31 Ağustos) yapılması gereken öğretmen atamalarını ileri bir tarihe erteledi..

Milli Eğitim Bakanlığı, KPSS ile ilgili iddialar konusunda durum netleşinceye kadar yarın yapılacak öğretmen atamalarını erteledi.

Milli Bakanı Nimet Çubukçu ve YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki görüşmeleri devam ederken bakanlıktan yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şöyle denildi:

''Mevcut bilgi ve belgelerde 2010 KPSS eğitim bilimleri sınavında usulsüzlük yapıldığına ilişkin kesin bulguya rastlanmadığı, konunun Cumhuriyet Savcılığına intikal ettiği, ancak sınavın tümüyle iptal edilmesini gerektirecek bir durumun oluşmayacağı kanaati belirtilmiştir. YÖK Denetleme Kurulu Başkanlığınca henüz soruşturma tamamlanmamakla birlikte, hazırlanan soruşturma ön raporunda ulaşılan deliller neticesinde sınavın bütünlüğünü etkileyebilecek bir durumun ortaya çıkma ihtimali belirtilmiştir. Durum netleşinceye kadar öğretmen atamalarının ileri bir tarihe ertelenmesi uygun bulunmuştur.''

Bugün açıklanmış....

kızlar sanırım sınav iptal olmayacak. tabi bunlara belli olmaz, son anda çıkıpta iptal oldu denmesinden korkuyorum. olacaksa da şimdiden söyleseler ona göre çalışsakyan gelip yatanlar fırsat bu fırsat deyip çalışmaya başladı, bizim gibi emek harcayanlarda beklemede. bu gidişle onlar önceki puanlarını yükseltir biz düşürürüz.

hiç sorma. benim kuzen de 1 yıl yan gelip yattı. benim iyi hazırlandığımı biliyor. sınavdan sonra görüştük. sorular çok kolaydı, bu yıl çok kekti vs. dedi.azıcık çalışsaydım kesin yüksek alırdım deyip durdu ve 45 aldı.valla azıcık çalışmayla olmuyor. beklediğimden düşük aldım ama o stresi bir daha yaşayamam. şuan düğün hazırlıkları yapıyorum ve sadece buna odaklanmak istiyorumbenim bölümümde işletme, sadece Ankara yı tercih edicem. o nedenle atanmam biraz riskli olabilir.inşallah emeğimizin karşılığını aşırız.:1hug:

şu 70 altı puan alıpta iptal olsun diyenler gerçekten çok bencil bence..bunun daha ötesi yok.
1-2 ay sürede taş çatlasa 70 yapar onlar takmayın fazla..

ayyy bende bir arkadaşımı anlatmak istiyorum..
çalışmadı,sınavdan çıktı beni aradı..moralim çok bozuktu süre sıkıntısı yaşadığım için..bir çok soruya bakma fırsatım bile olmadığı için..
bir ahkam kesmeler ayy çok kolaydı neyini yapamadın,keşke çalışsaymışım kesin çok yüksek bi puan alırdım çalışmadığıma üzüldüm dedi..
sonra annesiyle karşılaştık oda sordu nasıldı diye..bende bir tek matematik full ondan eminim bir sürü soruya bakma fırsatım bile olmadı süreyi yetiremedim dedim..
aaaa biz x le konuştukçok kolaymış çok güzel geçmiş..sorular çok kolaydı dedi dedi..
moralimi bozdular..sonra sonuçlar açıklandı aramıyor sormuyor ben aradım kaç aldın diye söylemiyor..
85 bekliyormuş (ki o kapasite onda yok çalışmadan asla alamaz)
65 almış çok üzgünmüş..hesaplamalar tutmamış..tamam hesap yanlış olsa bile 15-20 eksik olmaz herhalde..
ben 78 deyince bozuldu bayağı..çok küçümsemişti beni kötü geçti deyince..eee tabi çocukta var demişti.
şimdi 2. ye hamile olduğumu annesi duyunca anneme demişki "demekki çalışmayı hiç düşünmüyor artık,2 çocuğa nasıl bakacak,hayatta çalışamaz "....sadece gülüyorum artık ya..insanlar kıskanınca nereden vurmaya çalışacağını şaşırıyor..komik ve basit oluyorlar..kendi aldığı puan ortada..

Son düzenleme:
hilalcim nasılsın? bebiş nasıl? ben evdeyim akşama kadar.boş vaktimin tadını miskinlik yaparak çıkartıyorum. ramazan da olunca pek dışarı çıkılmıyor. bizim düğün tarihide henüz belli değilbilmiyorumkismilebu aralar her şey belirsizkaydirigubbakcemile3

bebiş iyidir herhalde daha kendilerini göremedik..7. haftaya girmeyi bekliyorum ultrason için..kese belirginleşsin biraz..bende yatıp kalkıp duruyorum valla bişey yaptığım yok..
sen çok heyecanlısındır şimdi ne güzellboshayallersmilezemuszemus

hiç sorma sinir oluyorum bu tiplere. ay çoook kolaydı keşke çalışsaydık diyorlar. eee madem çalışsaydın seni tutan mı oldusengözlerimebaksanab ahkam kesmeye gelince ağzı olan konuşuyo.
tamam biz de sorular kolay diyoruz ama çalışana kolay. o kadar soru çözdük. hiç çalışmayan birine sorular nasıl kolay gelebilir.
2.çocuk yapmana da ne karışıyorlarsa. sanki çocuğu olan çalışamıyor. puanın daha yüksek olduğu için kıskanıyor bence:)kıskananlar çatlasın:)

aslında duygularım karışık. düğün tarihi belli olmadığı için heyecan henüz yok. sadece üzülüyorum aklıma geldikçe. ailemden ayrılıcam. yanlarına yeni döndüm ve bu sefer evlenip gidicem. gurbette olmak zor olucak benim için. hem aşkımla beraber olsam hem de ailemle:kedi: ne çok şey istiyorum.en iyisi hepimiz aynı evde yaşayalım

işte hiç çalışmadığı için kolay geliyor..ya çalışana kolay gelir yada hiç çalışmayana..çünkü herhangi bir bilgisi olmadığı içingördüğünü işaretler oda kolay sanır..

bide annemin komşusunun oğlu 3. ye giriyor..yaşta 25 benle yaşıt..bir işe de girmiyor..durumlarıda iyi değil.illa kpss ye girecek memur olacakmış....neyse sınavdan önce konuştuk kadınla 3 senedir sadece çalışıyor hep evde inşallah güzel bir puan alır dedi..bende inşallah alır..ben çalışamadım ya niyet ettim başladım sonunu getiremedim bıraktım bi daha bütün bildiklerimide unuttum dedim..
senin bi amacın yok demekki olsaydı ne yapar eder çalışırdın..oğlum çok emek verdi dedi..hımm dedim sustum sadece..
ve sınavdan 58 almış..allah aşkına 3 sene emek veren birisi hep 50-60 mı alır ya..demekki çalışıyorum deyip çalışmıyor..gerçekten emek veren biri olsa sıfır matematik bilse bile 25 nete kadar yükselir çevremde örneği çok..çalıştığını sanıyor..
annemde alığım puanı söyleyince keşke o kadar alabilseydi biraz girebilme umudu olurdu demiş..eminim bana söylediği şeylere pişman olmuştur..

o benim içinde çok zor..off çok uzak yaa..bazen diyorum annecim yanıbaşımda olsaydı ne güzel olurdu..gurbet gerçekten zor..ama mutlu olunca o kadarda canını acıtmıyor insanın..aileninde iyi olduğunu bilince rahat ediyorsun..

hilalcim haklısın, gerçekten çalışan hak ettiğini alır. bence bir çok kişi çalıştığını zannediyor. brnim matematikten temelim sıfırdı ve sınavda 22 soru yaptım. süre yetse daha da yapardım. çözdüğüm bir soruyu geri dönüp belki 5 kez tekrar etmişimdir. temel olmayınca anca oturuyor.
diğer kuzenim ön lisans kpss ye girecek( ben de kuzen çokkaydirigubbakcemile3) sabahlara kadar çalışıyorum diyor. sahura kadar uyumuyorum vs. hafta sonu iftara onlara gittik. gece de kaldık. saat 12 ye kadar oturdu. sonra sahura kadar çalıştı, akşama kadar da yatıyor. toplasan 3 saat çalşıyor. hiç soru çözmemiş, daha yeni soru bankası alacakmış...mış...mış...

iptal olsun diye bağıranların çoğu aynı duurmda zaten canım...ama iyi cevap vermişsin :))))
bu arada merak ettim, benim kuzenim de 59 almıştı acaba ne diyor bu iptal hadisesine... yarın arayıp bilgilendireceğim efenim sengözlerimebaksanab

amaan insanlar konuşmak için konuşuyor. hele ki başarısız çocukları olan aileler başkasına laf söyleyince çocuklarını yücelttiklerini sanıyorlar sanırım...
keşke X senin yarın kadar olaymış...
ayy sinir oluyorum yaa

ya arkadaşlar düşük alanlar asla ıkı ay bırakın 3 aydada toparlayamazlar ben 8 ay bu sıanav çalıştım 77 aldım vede edebıyat öğretmeniyim 78 kapatacak bzim bölüm sıralamaya göre ebn en yapayım şimdi iptal deseler seviniyorum kopyacılar yakalansın standart sapma duzeltılsın dıyolar sevnıyorum bılıyorsunuz bızım 2 sene gecerlı puanlar gecen senkıler sevınçten uctu az netle onumuze gecıler adalet bı sekılde sağlanmalı bırakın sevınsın dusuk yapanlar onlar sayesınde dahada yuksek alırız ama yukske alanlarda ıptal ıstemıyor onlarda haklı çok karısık durum ya bırde kanımca sadece egıtım ıptal olur...

off kızlar dediğiniz gibi çalışanlar beklemede tembeller çalışmada ben 2011 ede hazırlanıcam bilgiler taze kalır hukuk ve ing çalışıcam eylülle başlıyorum

Kızlar polis yökü bastı bilgisayarları incelemeye aldı.

son dakika.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…