- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #10.061
patiska harika canım..ece 1 sen 2..tebrik ediyorum..çok istiyordun mutlaka bir yerlere atanırsın.Allah gönlüne göre versin..
merhaba kızlar
hilalcim tatildeydim şimdide ankarada annemlerdeyim yazamadım
72 puan geldi bana netlerimde hesaplamamdan düşük çıktı
artık memurluk hayal oldu bir dahada hazırlanmam
hilal senin puanında iyi bana göre
ececik tebrik ederim canım
patiska seninde puanın güzelmiş senide tebrik ediyorum
yazılanları tam okuyamadım kaçırdıklarım olabilir birazdan göz atacam
fatoşcum nedenhayal olsun neden karamsarlığa düşüyorsunki..bir daha hazırlanamam diye...
ben mi çok rahatım bilmiyorum ama ben hayata olumsuz bakmıyorum ya..
Allaha şükür sağlığımız yerinde,mutlu bir ailem var..Allah başka sıkıntı dert vermesin..istedikten sonra olacağına inanıyorum ben..hatta şu aralar 2011 a grubumu 2012 b grubumu onun kararını vermekle meşgulüm..üstelik 2. çocuğu düşünüyorum..bu sene şartları pek zorlamdım.kopukluk oldu çalışmalarımda düzene girmedi hiç..ama bir dahkine hazırlanırken annemi yanımdan ayırmayacağım..
niyetine girelimde olursa hayırlısı..
ama karamsar oldukça zaten baştan yenilgiyi kabul ediyoruz.
nasıl yani ingilizce için ek ücret mi yatırmak gerekiyordu :S benim başvurumu söylediğim şekle göre okul müdürü yaptı sordu da bana yani şuna şuna gircen mi diye. ayrıca sonradan baktım giriş belgemde yabancı dil yazıyorduay ben bilemedim bu işi bari seneye becerebilsem
ben de 2012 de girmek istiyorum da kpss ye istanbulda biryere atanmak cok mu zor yani memurlar.nette bir konu actım atanmayı gecmissin birde istanbul istiyorsun gibi ti ye almışlar..başka şehre gidemem ben ailemi bırakıp istanbul içi biyere atanmak bu kadar zorsa da hiç uğraşmayayım yani 100 falan mı almak gerekiyor kızlar?
fotoscum döndün sonundaopuyorumnanaktanpes etmek yok, ben de atanamazsam 2012 ye hazırlanıcam. hatta plan bile yaptım. bu sene evlenicem kısmetse, atanamazsam hemen bebiş yapalım diyoruz, hiç değilse çocuk aradan çıksın di mikaydirigubbakcemile3 hilalcim ve patiskacımla beraber büyütürüz bebişlerimizikaydirigubbakcemile3
çok doğru bir karar canım bence..
bir arkadaşım evleneli 1 sene oldu ..
kpssden düşük aldım diye çok üzülüyor
çocuk yap bari diyorum
ama ben çalışmayı çok istiyorum diyor,
2012 ye hazırlanırsın diyorum şimdi hamile kalsan 2011 yaza kadar doğar 2012 de 1 yaşında olur..ama işe gireceğim diye beklerse çok geciktirir..
2012 de sınava girecekte atanıp işe girecekte asaleti tasdik edilecekte ölme eşeğim ölme
kafası çok karışmış..
bende yaptım planlarımı..hakkımızda hayırlısı olsun..bide ünalcık demişki "sınavı tam puan yapanlar araştırılıyor eğer kopya iddiası kanıtlanırsa sınav iptal edilir"
iptal edilirse binlerce hakkıyla yüksek alana yazık değilmi ama yaaaa...
kızlar bende varım benıde alın bakalım aranıza eylulde önlisans olarak gırıcem
polislik içinde bundan sonrakı kpssye calısıcam
fotoscum döndün sonundaopuyorumnanaktanpes etmek yok, ben de atanamazsam 2012 ye hazırlanıcam. hatta plan bile yaptım. bu sene evlenicem kısmetse, atanamazsam hemen bebiş yapalım diyoruz, hiç değilse çocuk aradan çıksın di mikaydirigubbakcemile3 hilalcim ve patiskacımla beraber büyütürüz bebişlerimizikaydirigubbakcemile3
Pikocum desene sen ben ve Hilalciğimin bundan sonraki toplanma yeri hamileler topiği olucak gibi görünüyor :)))) Allah hepimiz için en hayırlsıını versin inşallah
hilalcim çooook haklısın, bir çok insan puanı düşük gelmesede yaygara yapıyor, dilekçe gönderiyor.çalışmamış, düşük puan almış, sınavın iptal edilmesi işine gelecek tabi.
inşallah iptal edilmez. tamam puanım çok süper değil ama tüm kaynaklarımı attım, aradan 1 buçuk ay geçti. çoğu ezberler unutuldu. tam puan alanların sınavı iptal edilsin:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?