2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ececim sen ne yaptın, kaç puan geldi?

figancnm haklısın, matematik çok ama çok önemli.dün bir arkadaşım aradı. kız 89 puan almış-tatlicadiarzu-ODTÜ den yeni mezun oldu, sadece biraz sözele çalışmış. çünkü temeli sağlam. matematik türkçe full:) gerisi biraz bakınca oluyor.

kızlar merhaba ya herkes beklediğin çok düşük almış bi de çoğunluk 90 almış gibi başka sitelerde yapılan yorumlara göre anlamadım gitti bu işi benim de p3 77,804 kpss hakkında çok birşey bilmiyorum bölümüm işletme düz memurluk istiyorum ama olur mu acaba ilk atama kasımda mı yardımcı olabilir misiniz bu arada gerçekten bu işlerin nasip kısmet işi olduğunu biliyorum bi arkadaşım geçen sene çankırı belediyesini ankarayı yazmıştı sonradan yok orasını herkes yazar diye çıkardı tercihlerinden sonuçlar bi açıklandı o belediyede açık bile kalmış doğru düzgün kimse yazmamış orayı:) lütfen cevap

dalin ben 78 aldım canım...çok boşum vardı ama bakamadığı daha okuyamadığım çok sorum vardı..ben 78 beklemiyordum açıkçası süpriz oldu..o hız ve stresle işaretlediklerim doğru çıkmış hep yanlışım az..
önemli olan atanmak kızlar..65 le bile atanan var 85 le açıkta kalan var
pikonun dediği gibi yığılmaya bağlı..
bide ben yanlışlık olduğunu düşünmüyorum artık pikolata haklı çünkü..
bu yıl çok alım olacak dendiği için çok büyük yığılma oldu..herkes dersaneye gitti herkes çok çalıştı ve sınav kolaydı..herkes işaretleyince standart sapma faktörü fazla oldu tabiki..
hadi 7-8 puan aşağısı geldi diyeni anlarımda bide 15 puan aşağısı geldi diyenler var çevremde gülüyorum ya..az gerçekçi olsalar keşke dünyaya dönseler...

beklediği gibi alanda çok..farklı braşlarda öğretmenliğe hazırlanan arkadaşlarım vardı 89 alan 3 kişi var.
ece de beklediği gibi aldı pikocum yazar bir ara herhalde..

kızlar önumuzdeki yıl olmıcakmı kpss bılgısı olan varmı duruma göre dersaneye gıtmeyı dusunuyorum bu yıl gırmedım sımdıkı tek amacım kpss yaşda gıdıyor ne yapcam onuda bilmiyorum gercı.inş. hepınız atanırsınız hayat cok zor cokkkkkk

hayır B grubu için sınav her yıl yok..insanların canını yakan asıl şeyde bu zaten..her yıl öğretmenler ve A grupları içiin açılıyor..

4001 kadrolarınoın sayısı gittikçe azalıyor zaten şu andada çok az..hal böyleyken puanlar 85-86 dan aşağı asla düşmez..

şiğmdi baktım eski kadrolara..4001 çok az yaa..bazı bölümler için çok var kadro.iibf ler için falan çok ama onlarında mezun sayısı çok fazla herhalde böyle dengeliyor...
benim şansım yok gibi 2012 ye doğru yol alıyoruz.

canım ingilizce ye girdiysen yada kpds puanın varsa uzman yardımcılıkları oluyor onlarla..
kpss puan türleri yazarsan tablolar çıkıyor dalincim

süper ama o netle daha yüksek olmalıydı puanlar en az 5 puan düşük.68 neti olan 62 alırsa 91 neti olan 85 civarında almalı ama 79 küsür aldım.110 netle 92 almış arkadaşım 103 netle 89 aldı bu şimdi

ececim tebrik ederimopuyorumnanaktanemeğinin karşılığını aldın.

beryy puanlar düşük geldi ama bir kaç puan oynadı. 2008 de arkadaşımın eşi 94 nete 83 almıştı.gerçi önemli olan sıralama diyorlar ama baksana standart sapma düştük geldiğine göre herkes yaptı. sıralamada çok fayda getirmeyecek sanırım.

hilalcim dediğin gibi 4001 kadrolar az. alım olsada puanlar 85 den aşşağı inmiyor.son alımlarda bile 85 civarıydı puanlar.Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

79 küsürle 2, atamada girermiyim

berry bence girebilirsin.yazdığın yerlere bağlı. ben 2008 de 75 puanla ilk atamalarda neredeyse giriyordumnasıl olsa atanamam diye hep 1 kişi alan kurumları yazdım. ilk atamada puanlar 80- 90 arası, hayatta gelmez diye tercih yaptım. edirne yurt kur yarım puanla kaçtı. benim gibi düşünen biri yazmış ve atanmışkaydirigubbakcemile3şok olmuştum resmen.biraz nasip işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…