2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Bi yanlışlık var anlamadım yanlışlıkla teste işaretlemedim mi ben matematikleri nolmuş böle anlamadım:(((

75 nete 68 geldi arkadaşlar:(( ben cıkıyorum umarım herkes istedigini almıştır ben alamadım, allah yardımcımız olsun

kızlar ben de baktım 79.787 puan almışımbilmiyorumkismile
genel kültürden 47 doğru 11 yanlış, yetenekten 47 doğru 4 yanlış var.
genel kültürü 48 net diye hesaplamıştım ama daha düşük geldi:gitme:
85 ve üzeri bir puan almam gerekti atanmam için.
hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.

91 nete 79,955 yuh diyorum 2 saattir ağlıyorum deli gibi çalış çabala millet nasıl 108-110 net yaptı atamam hikaye oldumafoldumben

kızlar üzülmeyin kimle konuşsam beklediğinden çok daha düşük gelmiş...
benim yüksek geldi o ayrı mesele ben 70i görebileceğimi sanmıyordum hiç..
çok boşum var ama yanlışım az..ben zaten ne yaptığımı bilmiyordum soruları hatırlamadığım için nette çıkaramadım..o yüzden 60 lı bişey bekliyordum

2012 ye artık nasip..ben zaten bu ay 2. çocuğuda düşünüyordum hatta düşündüm bile bakalım ay sonu belli olur..hayırlısıysa olsun.eğer olursa 2012 de 2 çocukla nasıl çalışırım bilmem ama bütün şanslarımı zorlayacağım..annemi yanımdan ayrırmayacağım..münkünse kızı o zaman kreşe verebilirim..bu arada alım ilanlarının hepsini değerlendireceğim,şansımı deneyeceğim..olursa olur..

çok üzüldüm eşim bu sene son demişti bana çokgüvendi hayal kırıklığına uğrattım onu .arkadaşları hepsi doktor ve sınav sonucumu sorucaklar çok üzülüyorum

P1 80 bi işe yarar mı ya :/ ilk kez bu sene çalışmadan girdim beni buldu puanlardaki gariplik herhalde puanlar düşmüş mü ne öyle diyor herkes

Back