2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
eşimde girdi ve bugün hayal kırıklığına uğradık(
72 küsür bi puan aldı çok düşük ve geçen seneden de fazla neti vardı
niye böyle oldu anlamış değiliz 80li bişeyler alsa atanacaktı
geçen senede 78.800 aldı enson 79la alım oldu açıkta kalmıştı
neyseki geçensenenin puanını kullanabiliyormuş

bende birçok kişi gibi beklediğimden düşük aldım maalesef((

gülşahcım bende beklediğimden 3 puan düşük aldım sen kaç aldın? benim 88,5 nete 77.7 puan geldi bölüm kamu ilk atama zor gibi ama hiç beklemek istemiyorum hayırlısı artık en azından kaydırma yapmamışım hayal kırıklığına uğramadım hamdolsun! ....açıklandığında dışardaydım kardeşim netlerimi sordu bende açıklandı diye eve koştum oruç oruç pcnin başında sinir oldum saat 18de öğrenebildim ama neyse artık dediğim gibi hakkımızda hayırlısı olur inşallahopuyorumnanaktan

arkadaşımın 88 nete 83 geldi P1 'i matematiğin ağırlığı daha mı fazla ki :S

nasıl olur yaa mümkün değil emin misin arkadaşım sen?
bu işte bi pislik var ya hadi hayırlısı.
milletin yanlış sayısında oynamışlar, herkes mi aynı şeyden şikayetçi olur.
ne sapmaymış arkadaş 2009 la arasında 8-9 puan fark var.
var bu işte bi pislik ama Allahım çıkarsın ortaya inşallah.

Bu işte kesinlikle bi iş var benim ne kadar düşük inanamıyorum 75 nete nasıl 68 geldiki 70 üstü bekliyordum ben. En azından belki bi şansım olurdu 60 küsürler ne demek((

kızlar ben sadece sabah oturumuna girmiştim genel yetenek genel kültür
puanıma baktım da kpss1 75 kpss2 75 kpss3 de 69 bu ne oluo şimdi
hani atasalar neyle atıcaklar beni onu bile bilmiyorum ama çok iyi değil sanırım

gk gy dtandart sapmasının farklılığı nedeniyle puanlarda farklılık var bence...

ben 90 nete 80.150 almışım..memurluk hayal oldu..yaş 30..ver elini 2012 kpsssenağlama

gk gy dtandart sapmasının farklılığı nedeniyle puanlarda farklılık var bence...

ben 90 nete 80.150 almışım..memurluk hayal oldu..yaş 30..ver elini 2012 kpsssenağlama

arkadaşım niye umutsuzsun bölüm neydi benim puanım senden az ama umutsuz değilim !son atamalardada olsa olur gibi geliyor...

arkadaşım niye umutsuzsun bölüm neydi benim puanım senden az ama umutsuz değilim !son atamalardada olsa olur gibi geliyor...

mavlicim bende bahtsız 4001 cilerdenim malesef..4001 alımı az oluyor biliorsun.80000 sıralamayla asla bana sıra gelmez diye düşünüyorum.umutsuzluğum ondan..olmaz olaydım mühendisim ve branşım devlette yok tatlım..inşallah sen atanırsın ..

benim 91 nete nasıl 79 küsür

ben şunu anladım ve salaklığıma yandım sonradan..eğer sayısalı tamamlamaya çalışsaydım puanım daha yüksek gelicekmiş..aynı netle düşük yada yüksek puan alışımız tamamen onunla alakalı çünkü..ah salak kafam..
berry seninde benden fazla netle benden düşük alman muhtemelen sayısaldan az yapmış olman..çünkü 90 netle 83 aldım diyenlerde var...2012 de full matematik yapıcam..yapıcam yapıcam..nasılsa inekler gibi sözel çalıştım,sözelle problemim yok..matematiğe asılmamıştım,pratiğimde olmadı haliyle,bir çok soruyu sona bıraktım zmanımı almasın diye,sonradanda yetişmedi kalakaldım tabi..sözele koştum ne varsa,aman yetiştireyim diye..aaahhhhh ahhh

he birde puan farklılıkları p1 p2 p3 söylemlerinin farklılığından olabilir...şahsen ben p3 ü söyledim..bazıları p1 i yüksek onu söylüyor..bazıları p3 yüksek onu söylüyor..

Son düzenleme:
kızlar merhabalar benım de kötu geldı

öğretmenlık 71 memurluk 75 geldı tanı bı işe yaramaz

kızlar memurluk puanıyla bıyerler yazılır mı

dünden Beri şoklardayım.. 94 eğitim netim var.. gkgy düşük 78 hesapladım ama 73müş.. demek yanlış hesaplamışım.. 73 puan geldi.. dünden Beri ağliyorum.. ne kadar umutluydum gidecem diye..

walker benim denemelerim sınavdakinden çok çok daha iyiydi. ortalama 100 e yakın net çıkartıyordum. gerçek sınavda 91 geldi.

kızlar herkese beklediğinden düşük puan geldi. çünkü giren sayısı fazla ve artık herkes inek gibi çalışıyor. çoluğu çocuğu olan bile dershanede.

üstelik sorular kolaydı, tamam hepimizin istediğinden daha düşük geldi puanlar ama 2009 a göre sorular çok kekti.( anyasa hariç, her yıl olduğu gibi bu yılda kıyı köşede ne varsa bulmuşlar) sınavda stres yapmayan soruları yaptı. şuan sınav sorularını evde çözsek çok çok daha fazla net yaparız, o anda stresten yapamıyor insan.

beryycnm üzülmeolumunekankayizsmileseni çok iyi anlıyorum. nişanlım, ailesi,akrabalarım...herkes benden 85 ve üstü bir şey bekliyordu. sınavda stres yaptım gelmez dediysem de hadi en az 85 alırsın dediler düşünlmaz: tüm sülale dün aradı, kaç puan aldığımı merak etmişlerkafamçokkarıştı79.787 demek zoruma gitti. asıl zoruma giden daha iyisini yapabilecekken yapamamak.
hakkımızda hayırlısı buymuş, biz elimizden geleni yaptık. atanmak birazda nasip işi.yüksek puanla atanamayanlar var, daha düşük puanla atanalar var. yığılmaya bağlı. 2008 deki alımlarda bazdı Doğu illeri 80- 90 arası puanlarda kapanırken, batıdaki illere 70'lerde girenler olmuştu. millet Doğu düşük puanla alır diye yüklenmiş.
şu saatten sonra tek yapabileceğimiz şey dua etmek:Saruboceq:Allah kimsenin emeğini karşılıksız bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…