2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

valla tc kimlik nosunu görünce yüreğim ağzıma geldi..çocukta sabote ediyor sürekli klavyeyi sayfayı falan kapatıyor..bi heyecanlanmışım..ama baktım kod yok pöööfffff

hepimiz sonuca kitlenmil durumdayızkaydirigubbakcemile3
ben de TC kimlik nosu bile çıkmadı, direk açmıyosempatiksalakcinni
mübarek Ramazanın ilk günü böyle işkence mi olur ya:delphin:
nişanlım ve ailesi de merak ediyo kaç puan aldığımı, tek korkum 70 li bir puan almak:gitme:

kızlar bende sizin adınıza çok heycanlandum ve takip ediyorum inş. hepiniz 80 ütünde birpaun alıp atanırsınız banada dua edın bende eylülde giricem hayırlısı

Bende çok korkuyorum sonucumdan, engeç yarın öğrenicez ama içim içimi yiyor geldik sonuca işte.

kızlar yorumları okuyorum. gy gk toplam 84 nete p3 puanı 73 geldi demiş birisi. 2008 de 82 nete 75 puan almıştım, yazdığı doğruysa puanlar düşük. demek ki çoğu kişinin sınavı iyi geçti.

Bende çok korkuyorum sonucumdan, engeç yarın öğrenicez ama içim içimi yiyor geldik sonuca işte.

harbiden sonuca geldikbilmiyorumkismile ufff şaka gibi, zaman nasıl da su gibi akıyor. daha dün şu konuya çalıştım, şu kadar soru çözdüm derdik, şimdi puanları bekliyoruzdelikafadulden

memurlar nette bende okuyorum pikocum, 80 nete 72,521 puan geldi. anlamadım ne iş, 99 nete 86 puan almışbiride. 94 nete gelen puan 83. çok kötü ya kpss benim de başka bahara kaldı işte o zaman.

nası oldu bu, allahım ozaman durumum çok kötü benim. bu başarı oranınınn yüksek oldugunu gösteriyor değilmi kızlar.

walker canım benim yok, daha bakmadım, memurlar nette sonucunu öğrenenleri yazdım, of canım sıkıldı.

walker iyi dileklerin için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum, kaç saattir bilgisayar başındayım. akşam gene girerim. bir kere de şu site söylenen vakitte açılsa da şaşırsak:delphin:

Back