2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bizim tayfa nereye kayboldu?huuu kızlar neredesiniz?
pinkycim evlilik hazırlıkları nasıl gidiyor? biz bu hafta sonu damat evini ziyarete Ankaraya geliyoruz. düğün tarihimiz belli değil.İngilizce kursuna başlayacaktın, ne yaptın? aslında ben de geliştirmek istiyorum ama bir türlü başına geçemedim.

başakcımsen nerelerdesin, nasıl gidiyor tatilin?
ececim( iki tane Ecemiz var, biri Ececik, biri Ecesuolumunekankayizsmile) patiskacım, mavlicim, hilalcim, gülşahcım veee adını sayamadığım tüm stres ortakları...neler yapıyorsunuz bakalım?
ben burdayım canım...ececik tatilde memlekette,pazar dönecek,ecesu ev taşıma derdinde..şimdi yeni evini yerleştiriyor galiba..
sen nasılsın canım

pikocum burdayım canım sınavın açıklanma tarihini nasıl bekliycem diyodum ama şimdi beni başka telaşlar sardı sınav ikinci plana atıldı gibi:):):kedi:
hayırdır:utangac:yerimseniben

bizim tayfa nereye kayboldu?huuu kızlar neredesiniz?
pinkycim evlilik hazırlıkları nasıl gidiyor? biz bu hafta sonu damat evini ziyarete Ankaraya geliyoruz. düğün tarihimiz belli değil.İngilizce kursuna başlayacaktın, ne yaptın? aslında ben de geliştirmek istiyorum ama bir türlü başına geçemedim.

başakcımsen nerelerdesin, nasıl gidiyor tatilin?
ececim( iki tane Ecemiz var, biri Ececik, biri Ecesuolumunekankayizsmile) patiskacım, mavlicim, hilalcim, gülşahcım veee adını sayamadığım tüm stres ortakları...neler yapıyorsunuz bakalım?

canım ben de buralardayım arkdsalarımın düğünune gıdıyorum bı ankaraya bıde aydına gttım düğüne oyle sınav sonucunu beklıyorum

offf şu sınav sonucu açıklansada rahatlasak.hepimiz bunu bekliyoruzkaydirigubbakcemile3

mavlicim hayırlı olsun, yeni mi tanıştınız yoksa, söz, nişan falan mı olucak.
ohhh ececim de memlektteymiş ne güzel geziyorduropuyorumnanaktan
ecesucum sana da kolay gelsin, bizde ev taşıdık, ne zor şeymiş ya, hele sıcakta hiç çekilmiyor.
başakcım bu sene amma çok arkadaşın evlendiyerimseniben oh insan bu sayede gezmiş oluyor.

kızlar bizde yarın Ankara'ya nişanlımın yanına gidiyoruz.söz ve nişanda onlar gelmişti biz de ilk defa evleri,ne gidicez. 2 gün onlarda kalıcaz. arkadaşının düğünü var, beraber gidicez:asigim: hafta sonu Ankara 42 derece olucakmış:dilcikar: şansıma bak ya, sıcağı hiç sevmem ve çok terlerim.
oradan konyaya geçicem. ablamda kalıcaz 1 hafta, bu aralar geziyorum.

bugün çooook işim var. ne giysem telaşı sardı, genelde her şeyi bavuluma doldurup çoğunu giymeden dönüyorum. bu sefer az kıyafet götüreyim diyorum.

bu arada kotonda süper indirim var:teytey: sıcakta çıkmayı göze alabilenler baksın.

hep birlikte çalışmak daha gaza getirir insanı dimi ?

cnm birlikte çalışmak tabiki de gaza getiriyor.çalışma tempon düşünce diğer kızlara bakıp gaza geliyorsun, neler çalıştığımı foruma yazıcam diye kendini zorlayıp daha çok çalışıyorsun. takıldığın soruları kızlara sorup doğrularını öğrenebiliyorsun.
tabi bazı dezavantajları da olabiliyor. bazıları çekememezlik yapabiliyor. çok soru çözenlere veye denemelerde yüksek netler yapanlara karşı fesatlık yapanlar, forumun tadını kaçıranlar olabiliyor. kendisi yeterince çalışamayıp; çalışanları görüncede kıslançlıktan çatlayan, sanki ortalığı karıştırmaya gelmiş tiplersengözlerimebaksanab

bizim forum güzeldi, birbirimize hep moral verdik, destek olduk.aramızda çok güzel bir sevgi bağı oluştu. benim netlerim beklediğim kadar yüksek gelmeyecek fakat diğer arkadaşlarım benden yüksek netler yapsa, inan kendim yapmışım gibi mutlu olurum:lepi:hepimizin böyle düşündüğüne eminim.( bazı istisnalar hariç)
bence sizde yeni bir forum açın: 2011 kpss ye birlikte çalışalım:hooray:

sağol canımolumunekankayizsmile hayat hiç beklemediğin anda karşına çok güzel şeylerde çıkartabiliyo:asigim:
geçen gün ki konuşmamızın üstüne olunca gerçekten çok aşşaırıdm ve çok mutlu oldum..inşallah hayırlı haberlerinide alırız yakında.
kızlar bizde yarın Ankara'ya nişanlımın yanına gidiyoruz.söz ve nişanda onlar gelmişti biz de ilk defa evleri,ne gidicez. 2 gün onlarda kalıcaz. arkadaşının düğünü var, beraber gidicez:asigim: hafta sonu Ankara 42 derece olucakmış:dilcikar: şansıma bak ya, sıcağı hiç sevmem ve çok terlerim.
oradan konyaya geçicem. ablamda kalıcaz 1 hafta, bu aralar geziyorum.

bugün çooook işim var. ne giysem telaşı sardı, genelde her şeyi bavuluma doldurup çoğunu giymeden dönüyorum. bu sefer az kıyafet götüreyim diyorum.

bu arada kotonda süper indirim var:teytey: sıcakta çıkmayı göze alabilenler baksın.
ayyy sıcak deme bana..dışarı çıkmaya korkuyorum.bide üstüne nem olunca offff berbat burası..gece ter içinde uyanıyorum her taraf açık olduğu halde..gecenin köründe soğuk duş alıyorum..ben hiç alışkın değilim böyle sıcaklara..

bu arada alışveriş deme bana..izinde o kadar çok şey aldım ki..mağza mğza gezmekten bi hal oldum..batik outlete de bak varsa oralarda..süper şeyler çok ucuzdu..hihoyyyt
bu arada senin yaptığının aynısını ben yapıyorum 3 haftalık izne gittik ona rağmen elimi bile süremediğim bir sürü kıyafetim oldu..hep böyle yapıyorum boşu boşuna dolduruyorum ya...

bende bugünlerde dikişe sardırdım..hem vakit geçiyor,hem bişeyler üretmen insanı rahatlatıyor..
elbise,pantolon,ceket,bolero,etek bir sürü şey diktim..hala devam ediyorum..sınav sonucu gelene kadar devam:))) sanki çok bişey gelecekmiş gibi :)))

Son düzenleme:
hilalcim ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile5maşallah hamaratsın:) insan kendi el emeği ile bir şeyler yapınca çok mutlu oluyor.geçen bluz diktim tülden. dikişten hiç anlamam hatta söküğümü bile dikmem. içimden geldi diktim öylesine. çok güzel oldu, tabi dışarı giyemem ama ev içinde giymek için gayet hoşkaydirigubbakcemile3
saat kaç oldu, işlerimi yeni bitirdim. hazırlıklar baya uzun sürdü. nişaanlıma kurabiye, kek vs. yaptım, kıyafetlerimi hazırladım...sabah 7 de yola çıkıyoruz, nasıl uyanacaksamsempatiksalakcinni

merhabaaa napıyosunuz bende tatilden yeni döndüm çok güzel geçtiii...sınav bu hafta açıklanacak galiba 5-9 ağustos diyor memurlar da...

Günaydın kızlar iyi haftalar arkadaşlar
Ben bu sene ilk olarak önlisans mezunu olarak eylülde açılacak KPSS sınavına giricem..
İnanırmısınız bu konuyla ilgili hiç bilgim yok bana nerden hangi kitaptan çalışmam gerektiğine dair tavsiyelerde bulunursanız çok mutlu olurum..
Bu arada geçenlerde geçmiş sınav sorularına şöyle bir baktımda matematikten sıfır çekeceğime kesin gözüyle bakıyorum:(
Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Şimdiden teşekkürler...

kızlar sonunda döndüm. çok güzeldiopuyorumnanaktan
2 gün Ankara da kaldık. bol bol gezdik.nişanlımı şimdiden çok özledimmm:asigim:
gelir gelmez de size bakayım dedim, neler yaptınız merak ettim.
ececim, hilalcim, patiskacım, pinkycim, ..... neler yapıyorsunuz bakalım?

Günaydın kızlar iyi haftalar arkadaşlar
Ben bu sene ilk olarak önlisans mezunu olarak eylülde açılacak KPSS sınavına giricem..
İnanırmısınız bu konuyla ilgili hiç bilgim yok bana nerden hangi kitaptan çalışmam gerektiğine dair tavsiyelerde bulunursanız çok mutlu olurum..
Bu arada geçenlerde geçmiş sınav sorularına şöyle bir baktımda matematikten sıfır çekeceğime kesin gözüyle bakıyorum:(
Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Şimdiden teşekkürler...

matematikten Doğan Ulu hocanın sitesini incelemeni tavsiye ederim. ücretsiz konu anlatımı var.not alıp sürekli tekrar edersen çok işe yarayacaktır:lepi:bir de çözümlü öss kitabından çalışmıştım, çok faydasını gördüm.
sözel dersler için de konu çalışıp tüm kaynaklardan soru çözmek gerek.özellikle tarihten bol soru çözmek gerek. ihtiyaç, data, uzman kariyer, yediiklimden soru çözdüm.hepside iyiydi.

Back